Bunda yanlış anlaşılacak ne var ki? Sizin keyfiniz nerede nasıl isterse o şekilde yaparsınız.Merhaba kız isteme olucak. Toplam 25 30 kişi olucaz. Kız istemeden hemen sonra o gün yüzük takicaz. Ekstra bir nişan yapmiycam sonrasında. Kalabalık olacağımız için hemde yaz ayında olacağı için evin bahçesini değerlendirmek istiyorum. Ufak bir organizasyon yapicam ancak müzik olmiycak çünkü kız istemeye aynı gün olduğu için ikram felan olucak. Gelenler icin masa sandelye ayarlamayi ve fotoraf için nişan konseptli organizasyonla anlaşmak istiyorum bu şekilde yapsam yanlış anlaşılır miyim ?
Tam konu sahibine niye yanlış anlaşılsın ki diyrcektim yorumunuzu gördüm. Çok farklı bir bakış açısıBenim iş arkadaşım bu şekilde yapti erkek tarafı. Fakat olaylar çok farklı boyuta gitti. Kv hiç eve girmemiş kız istenirken çağrılmamis siz dışarıda demişler ve masa sandalye değil plastik tabure varmış.
Sonucunu yazmayayım bence olur neden olmasın ama dikkatli olmak lazım ben oğluma böyle kız istemek istemezdim
Sesini komşuları rahatsız edecek kadar açmadığı sürece hafif müzikler olabilir aslında.Müzik niye yok? Müzik eşliğinde yemek yenmez mi?
Olmaz dediArtık yaz değil olmaz
Öncekine olur demiştimOlmaz dedi
Tam konu sahibine niye yanlış anlaşılsın ki diyrcektim yorumunuzu gördüm. Çok farklı bir bakış açısı
Merhaba kız isteme olucak. Toplam 25 30 kişi olucaz. Kız istemeden hemen sonra o gün yüzük takicaz. Ekstra bir nişan yapmiycam sonrasında. Kalabalık olacağımız için hemde yaz ayında olacağı için evin bahçesini değerlendirmek istiyorum. Ufak bir organizasyon yapicam ancak müzik olmiycak çünkü kız istemeye aynı gün olduğu için ikram felan olucak. Gelenler icin masa sandelye ayarlamayi ve fotoraf için nişan konseptli organizasyonla anlaşmak istiyorum bu şekilde yapsam yanlış anlaşılır miyim ?
Daha kaç defa aynı konuyu açacaksınız, size olur dedik bir sürü de fikir verildi ?????
Ben mantiksiz davranislarda mantik aramayi birakali bayagi olduBoyle ısrarla aynı konuyu açanlarin aslında kendi duymak istedikleri bir cevap, bizim bilmediğimiz konunun alt-üst metni veya akıllarında o konuyla ilgili ama soramadiklari bir soru oluyor, hani bizim de müneccim bişeyi yemiş veya akıl okuyucusu olduğumuzu düşünüp aynı konuyu ara ara acmaya devam ediyorlar.
Konu sahibine soralım L Lyta
onceki actiginiz konuda da aynı soruyu sorup, buradaki e benzer, belki de birebir aynı cevaplari almışken, ikinci konunuz açma sebebiniz nedir?
Siz aynı soruyla 10 tane de konu açsanız aldığınız cevaplar aynı olacak.
Duymak istediğiniz cevap mı var?
Yoksa aslında aklınızda farklı bir sor var da onu ifade edemiyor veya dillendiremiyor musunuz?
Edit:aynı soruyla açtığı üçüncü konuymus
niye olmasin hemde cok güzel olur hayirli ugurlu olmasini dilerim yüce Rabbimden kuracaginiz yuvanizi aminMerhaba kız isteme olucak. Toplam 25 30 kişi olucaz. Kız istemeden hemen sonra o gün yüzük takicaz. Ekstra bir nişan yapmiycam sonrasında. Kalabalık olacağımız için hemde yaz ayında olacağı için evin bahçesini değerlendirmek istiyorum. Ufak bir organizasyon yapicam ancak müzik olmiycak çünkü kız istemeye aynı gün olduğu için ikram felan olucak. Gelenler icin masa sandelye ayarlamayi ve fotoraf için nişan konseptli organizasyonla anlaşmak istiyorum bu şekilde yapsam yanlış anlaşılır miyim ?