Ev bahcesinde kiz isteme olur mu

Bunda yanlış anlaşılacak ne var ki? Sizin keyfiniz nerede nasıl isterse o şekilde yaparsınız.
Önemli olan birlikteliğe atacağınız ilk adım, ve çevrenizde mutluluğunuza eşlik edecek kişilerin olması. Onun dışındaki her şey teferruat. Şimdiden mutluluklar dilerim :)

Tam konu sahibine niye yanlış anlaşılsın ki diyrcektim yorumunuzu gördüm. Çok farklı bir bakış açısı

Olmaz kesinlikle.

Tamam mi ?

Tam konu sahibine niye yanlış anlaşılsın ki diyrcektim yorumunuzu gördüm. Çok farklı bir bakış açısı

Bizim gözlemimiz su iş arkadaşım çok saf, kız kurtulmak için uzattı da uzattı. şu an görüşmuyorlar anne oğlunu da görmüyor 4 yıl oldu. Bahçede misafir ağırlamak ve kayinvalide kp yada daha yakın misafirleri eve hiç sokmamak apayari

Ne yazı? Yaz mi kaldı nerede yaşıyorsunuz?

Ayrıca bahce dediğiniz yer yalniz size ait bahçe vs ise rahat olur ancak yaşadığınız yer apartman dairesi ve giris yeri ise hoş olmaz. Mahalle düğünü gibi..

Bu adeti kim çıkardı yahu?
Kız ailesi, kızı vermeye dünden razı buldumcuk gibi abiye kıyafetlerle ve her şeyin senaryo olduğu bir hikayenin içinde, emrivaki bir şekilde kızını veriyor. Damat ailesi her şeye hazır geliyor. Her şey oldu bittiye geliyor ve tören alanı kuruluyor.
Yahu eski adetler güzeldi, gelip aileler tanışır ve usulen kızı isterlerdi. Kız babası belki "biz biraz düşünelim, nasipse olur" gibi şeyler derdi. Sonra damat ailesi de kendi evlerine davet ederdi ve onlar da gider görüşürdü önce. Belki insanlar o ziyaretler esnasında, sevgili çiftin aşktan gözü kör olduğu için hiç fark etmediği detayları fark edip, bir olumsuzluk varsa önlemini alacaklar, belki kız babasının bu aileyi gözü tutmadı ve belki de hislerinde haklı.
Konu sahibine değil sözlerim, zaten onun da bu tavsiyeleri umursayacağını sanmıyorum ama gerçekten eskiden bir usûl vardı.
Bütün değerlerin içini mi boşalttık, ben mi bu çağa adapte olamıyorum bilemedim.
Hem siz tropikal bir ülkede misiniz kuzum, Mersin'e bile sonbahar geldi, siz hangi akla hizmet halen "hazır yaz mevsimiyken" diyorsunuz?

Daha kaç defa aynı konuyu açacaksınız, size olur dedik bir sürü de fikir verildi ?????

Boyle ısrarla aynı konuyu açanlarin aslında kendi duymak istedikleri bir cevap, bizim bilmediğimiz konunun alt-üst metni veya akıllarında o konuyla ilgili ama soramadiklari bir soru oluyor, hani bizim de müneccim bişeyi yemiş veya akıl okuyucusu olduğumuzu düşünüp aynı konuyu ara ara acmaya devam ediyorlar.

Konu sahibine soralım L Lyta
onceki actiginiz konuda da aynı soruyu sorup, buradaki e benzer, belki de birebir aynı cevaplari almışken, ikinci konunuz açma sebebiniz nedir?
Siz aynı soruyla 10 tane de konu açsanız aldığınız cevaplar aynı olacak.
Duymak istediğiniz cevap mı var?
Yoksa aslında aklınızda farklı bir sor var da onu ifade edemiyor veya dillendiremiyor musunuz?

Edit:aynı soruyla açtığı üçüncü konuymus

Ben mantiksiz davranislarda mantik aramayi birakali bayagi oldu

niye olmasin hemde cok güzel olur hayirli ugurlu olmasini dilerim yüce Rabbimden kuracaginiz yuvanizi amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…