• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım lezbiyen mi :S

ben de henuz bi icraatlarını göremedim.sadece aynı yatakta ust uste gördüm birbirlerini öpüyolardı saclarını falan oksuyolardı. bir de birbirlerini herkesten kıskanıyolar. suanda yapma yapma die gülüşme sesleri geliyo sinir oluyorum.

Çok değişik bir durum gerçekten de.Eminim içinden senin gibi düşünen de olmuştur sadece söylemiyorlardır.

Valla olabilir böle seyler.Ünideyken üstelik ocamiz anlatmisti.Yurtta bir kizin basina gelmis.Alt ranzasindaki kizin sabah kadar arkadasiyla sesi gelmis.Kizin psikolojisi bozulmus.O yurttan cikmis.Enderde olsa böle seyler olabiliyor.Rahatsizsan bir sene idare edeceksin artik.Yok mu baska arkadaslarin.Onlarin odalarina git.Akrabalarina cik.mümkün mertebe ende durma ve oradaki bir seneni tamamlayip cik o odadan.

Yalnız şöyle birşey var; eğer farklı tercihlerle cinsel bir ilişkileri olsa göstere göstere duyura duyura öpmezlerdi birbirlerini. Çok large insanlar değilse saklamak ve duyurmamak icin ellerinden geleni yaparlardı :S

hımmmm aslında cok gusel bi yerden bakmıssın konuya ben boyle düşünmemiştim. dun ben sınıf arkadasımla konustum bak yurtta yapıosunuz ama barı dısarda boyle davranmayın sonra bize de kotu gözle bakıyolar dedim. ben kımsenın ne dediğini umursamam kım ne dusunurse dusunsun ayrıca o lezbiyen olamaz cunku dini inancı tam biri dedi. biz öpüşürken dikkat ediyoruz dudaktan opmemek için dedi kapattı konuyu

Yalnız şöyle birşey var; eğer farklı tercihlerle cinsel bir ilişkileri olsa göstere göstere duyura duyura öpmezlerdi birbirlerini. Çok large insanlar değilse saklamak ve duyurmamak icin ellerinden geleni yaparlardı :S

Yok canım ya o bize göre öyle malesef :50: Böyleleri kendi dertlerinden etrafı görmüyo nasıl oluyosa:44: Benim gözlemlediğim öyleydi..:)

Yok canım ya o bize göre öyle malesef :50: Böyleleri kendi dertlerinden etrafı görmüyo nasıl oluyosa:44: Benim gözlemlediğim öyleydi..:)

Iyyy dilerim benim yazdığım gibidir, aksi mide bulandırıcı çünkü :120:

allah gençlerimize akılfikir versin doğruluktan ayırmasın nediyim..:44:

Valla olabilir böle seyler.Ünideyken üstelik ocamiz anlatmisti.Yurtta bir kizin basina gelmis.Alt ranzasindaki kizin sabah kadar arkadasiyla sesi gelmis.Kizin psikolojisi bozulmus.O yurttan cikmis.Enderde olsa böle seyler olabiliyor.Rahatsizsan bir sene idare edeceksin artik.Yok mu baska arkadaslarin.Onlarin odalarina git.Akrabalarina cik.mümkün mertebe ende durma ve oradaki bir seneni tamamlayip cik o odadan.

hyr malesef yanına gidebilecegım bi arkadasım yok. aslında var ama ben baskasında rahat olamıyorum. baskalarına da rahatsızlık vermek istemem. neysekı bu dönem bıtıyo ve gerıye yarım donem kalıyo. suan tek tesellm bu.

Cnm benm de özel yurtta kaldığım zaman bi kız oda arkadaşından bu sebeple şikayetçi olmuştu ,suçlanan kızı gece revirde yatırdılar sabaha da yurttan attılar.. Doğru mu komplo mu anlamamıştık tabi :44: ama sen de idareye bildirsen belki arkadaş değişikliği yapılabilir bilmiyorum yani yakında sana da sulanmasınn :27:

Önceden erkek arkadaşlarının olmaları lezbiyen olma olasılıklarını yoksaymaz ki.
Günümüzde çeşit çeşit sapkınlıklar var...
Her iki cinse ilgi duyanlara biseksüel denir.
Sadece Cinsel yönden eğilimliler sanırım...
Rahatsızlığını belli etmedin mi?

Önceden erkek arkadaşlarının olmaları lezbiyen olma olasılıklarını yoksaymaz ki.
Günümüzde çeşit çeşit sapkınlıklar var...
Her iki cinse ilgi duyanlara biseksüel denir.
Sadece Cinsel yönden eğilimliler sanırım...
Rahatsızlığını belli etmedin mi?

rahatsızlığımı belli ediyorum tabıkı ama gülüp geçiyolar. bana karsı sulanma gibi bi durumları olmaz cunku biri bana dokunsa diğeri kötu gozle bakıyo. hatta dun koluna girmiştim tepkılerını ölçmek için hemen kolumdan cıkıp diğerinin yanına gitti. butun bunlara ragmen ufak da lezbiyen olmama ihtimalleri yok mu

rahatsızlığımı belli ediyorum tabıkı ama gülüp geçiyolar. bana karsı sulanma gibi bi durumları olmaz cunku biri bana dokunsa diğeri kötu gozle bakıyo. hatta dun koluna girmiştim tepkılerını ölçmek için hemen kolumdan cıkıp diğerinin yanına gitti. butun bunlara ragmen ufak da lezbiyen olmama ihtimalleri yok mu

Ya canım olsalar ne olacak? Bu kadar takılmamalısın bence. Hele geceleri neden kapını kilitliyosun ki gelip tecavüz mü edecekler?

Ama öpüşme sesinden rahatsız olabilirsin haklısın tabi başkalarının öpüşme seslerini devamlı duymak rahatsız eder.

Son düzenleme:
Yalnız burda yorum yapanların lezbiyenlige ''sapık'' ''doğru yolda sapmış'' ''iğrenc'' ''utanç verici'' gözüyle bakması ve lezbiyenleri aşağılamaları hiç hoş değil.

Böyle tepkiler veriyorsa olmama ihtimalleri yok canım.
Şahsen en yakın arkadaşıma en fazla sarılırım aşkım cnm cicim derim
alt alta üst üste yakın temaslar huylanırım yani ne bilim midem almaz...

Yalnız burda yorum yapanların lezbiyenlige ''sapık'' ''doğru yolda sapmış'' ''iğrenc'' ''utanç verici'' gözüyle bakması ve lezbiyenleri aşağılamaları hiç hoş değil.

Ya canım olsalar ne olacak? Bu kadar takılmamalısın bence. Hele geceleri neden kapını kilitliyosun ki gelip tecavüz mü edecekler?

Ama öpüşme sesinden rahatsız olabilirsin haklısın tabi başkalarının öpüşme seslerini devamlı duymak rahatsız eder.

Normal karşılanacak birşey değil tabiki o gözle bakıcaz. Hemcinsimizle ilişki yaşamamız gerekseydi erkek denen bir varlığı yaratmazdı Allah!

Üniversitede bol bunlardan ya ilk sene nasıl şaşırıyodum ama alıştım:1::1: Seninle aynı evde olması hayli kötü. Ben gördüğümde yan yan kaçıyorum:1:

Bizim yurtta da vardı iki sevgili. El ele geziyorlardı, hiç çekinmezlerdi. Biri siyah makyajlı hep mini etek falan giyen çıtır bir kızdı, görünüş olarak çok kadınsıydı. Ama ötekini görseniz aklınız durur. Arkadan bir bakıyorsunuz orta boylu, takım elbiseli bir adam, bildiğiniz esnaf tarzı bir adam sanırsınız. Önden bi bakıyorsunuz, takım elbise giymiş ay gibi temiz beyaz yüzlü bir kız çıkıyor!! Çok enteresanlardı. Yurda el ele girerlerdi. Hatta erkek gibi görünene yurtta isim takmışlardı, Nihat diye. Ama etliye sütlüye karışmazlardı, gözleri birbirlerinden başkasını görmeyen iki sevgili gibi sessizce gider gelirlerdi el ele. Öyle olunca da cinsel tercihleri kimseye batmadı ve yurttan falan atılmadılar. Ahlak bekçisi değiliz sonuçta.

Bana sorsanız, bana ne. Herkesin kendi hayatı kendi kararı.. Bize ne ki. Hem bu dünyada hem öteki dünyada yaptığımız her şeyden kendimiz sorumluyuz.
Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, ama siz böyle kişilerle anılmaktan huzursuzsanız uzak durun, ayrı takılın inceden koparın ipleri. Başka arkadaş mı yok.

Bence de kesinlikle lezbiyenler. Cinsel tercih meselesi bu. Belki de biseksueller çünkü sevgilileri olmuş. Belli ki birbirlerinden elektrik almışlar. Kız arkadaşımın üstüne çıkıp niye öpeyim? Gayet aşikar yani. Seni rahatsız eden cinsel tercihleri değildir eminim sadece yüksek sesle öpme olayidir. Ben olsam daha sessiz olmaları konusunda uyarırdim. Su aşamada senin de yapacağın birşeyi yok zaten.

Normal karşılanacak birşey değil tabiki o gözle bakıcaz. Hemcinsimizle ilişki yaşamamız gerekseydi erkek denen bir varlığı yaratmazdı Allah!

Lütfen işin içine dini sömürü katmayın. Erkek diye bir varlık olmasa üreme olmazdı, şayet ki ''yaratıldılarsa'' amaç budur. Ayrıca eşcinsellik bir hastalık, bir sapkınlık, bir abomali, bir zihinsel sorun değildir. Bir yönelimdir ve doğuştan gelir. Çoğu yorumda resmen lezbiyenler aşağılanmış ki kimse dini/dinsizliği, ırkı, cinsiyeti, cinsel yönelimi yüzünden aşağılanmamalı. Burası bir kadın dayanışma (?) forumu değil mi? Mutlaka eşcinsel yönelimli yazarları da vardır. Peki ya yarın onlardan biri ''Kız arkadaşımla ayrıldık onu çok özlüyorum geceleri ağlıyorum'' gibi bir başlık açsa? Teselli edilmeyecek mi? Ya zaten yaptığınız iğrenc sapkın bişey kesin bence mi diyeceksiniz?

Bizim yurtta da vardı iki sevgili. El ele geziyorlardı, hiç çekinmezlerdi. Biri siyah makyajlı hep mini etek falan giyen çıtır bir kızdı, görünüş olarak çok kadınsıydı. Ama ötekini görseniz aklınız durur. Arkadan bir bakıyorsunuz orta boylu, takım elbiseli bir adam, bildiğiniz esnaf tarzı bir adam sanırsınız. Önden bi bakıyorsunuz, takım elbise giymiş ay gibi temiz beyaz yüzlü bir kız çıkıyor!! Çok enteresanlardı. Yurda el ele girerlerdi. Hatta erkek gibi görünene yurtta isim takmışlardı, Nihat diye. Ama etliye sütlüye karışmazlardı, gözleri birbirlerinden başkasını görmeyen iki sevgili gibi sessizce gider gelirlerdi el ele. Öyle olunca da cinsel tercihleri kimseye batmadı ve yurttan falan atılmadılar. Ahlak bekçisi değiliz sonuçta.

Bana sorsanız, bana ne. Herkesin kendi hayatı kendi kararı.. Bize ne ki. Hem bu dünyada hem öteki dünyada yaptığımız her şeyden kendimiz sorumluyuz.
Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, ama siz böyle kişilerle anılmaktan huzursuzsanız uzak durun, ayrı takılın inceden koparın ipleri. Başka arkadaş mı yok.

Okuduğum en mantıklı cevap buydu..

Back