Ev arkadaşım ile anlaşamıyoruz? Yardımci olabilir misiniz?

eslemcandan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
18
5
Kızlar yardim edinn. Ben üniversite okuyorum. Okuduğum şehirde eve çıktım kira kontratı evin tüm eşyaları her şeyi getirdim her şeyi hallettim. Lise arkadaşım da o üniversiteyi kazandı ve dolayısıyla benim yanıma çıktı. Benim bir erkek arkadaşım var. Onunlayim çoğunlukla fakat arkadaşım istiyor ki gece 12 ye kadar takilalim, sevgilim buluşmalara gelmesin vs. Gece 12ye kadar zaten şu dönemde dışarda bulunmam fakat o bunun sevgilim yüzünden olduğunu düşünüyor. Benim hayatıma donmemden rahatsız olduğunu, hayatının merkezine onu almadigim için rahatsız olduğuna dair şeyler konuşmuş arkamdan. Farklı bölümlerde okuyoruz okuduğu bölümde de hiç arkadaşı yok. Havalı gözükmek istiyorum, gibi şeyler söyleyerek arkadaş edinmiyor. Ve dahası tek arkadaşım bu kız diyerek bana karşı da bir altta kalmışlık hissetmiyor. Hala eve onu para için aldığıma dair şeyler söylüyor arkamdan. Evin tüm eşyaları benim o kendi yatağına bile para ödemedi buna rağmen arkamdan bunları konuşuyor. Daha anlatmadigim binlerce şey. Evin içersinde de asla konuşmuyoruz zaten. Sizce ne yapmalıyım? Mutsuzum bu kişiyle yaşamaktan ve bunları anlatacak bir arkadaşım da yok.

O kadar çok ortak şeyler yaşamışız ki tam benim de erkek arkadaşımın olduğu zamanlar bozuldu aramız. Sürekli erkek arkadaşımı kötülüyordu. Ilk zamanlar o sana bakmazdı, sonra sen yanlış anlıyorsundur, sevgili olduğumuz zaman da zaten biticek görürsün. Sürekli bana ona muhtaçmışım gibi davranıyordu. Tüm arkadaşlarımın arkasından yok öyle sinsi yok böyle sinsi.

Çok yorucu bir süreç bu allah yardımcın olsun.

Doğru söylüyorsunuz. Maddi olarak aileme yük olmamak için yanıma birini arıyordum. Yoksa kendi başına yaşamak en iyisi

Şimdiki dostluklar bana çok yapmacik geliyor artık. Evden çik da diyemiyorum hem lise 1 den beri sözde iyi bir arkadaşlığımız var, aileler tanışıyor. Hemde aileme de tek kişilik yük olmak istemiyorum ev konusunda. Aslında bunu gönderdiğim de yanıma birilerini yine bulabilirim sıkıntı olmaz. Ama ilk etken en büyük etken işte

Bence sadece kıskançlık yüzünden yapıyorlar. Çünkü normal değil bu davranislari. bir insanın senin üstünde yük olması kadar kötü bir şey yok

Çok tuhaf birisi ya karakteri gelişmemiş besbelli. Mutsuzsan çıkar hayatından. Hatır gönül için yürütülen arkadaşlıklar çok zarar veriyor ileride. Hem arkandan konuşuyormuş ya bu bile yeterdi onu silmeme.

Mutsuzum ama ne yazık ki evden kolayca çıkarmıyorum da aileler tanisik..

Evin içinde konuşmadığınız biriyle neden yaşayasınız ki? Oturun açık açık konuşun. Ben olsam öyle yapardım ve bana karışmamasını söylerdim. Bu şekilde seninle aynı evde yaşamaya devam edemem derdim. O zaten anlarsa kendisi ayrılır evden.

Doğru söylüyorsunuz. Maddi olarak aileme yük olmamak için yanıma birini arıyordum. Yoksa kendi başına yaşamak en iyisi

Ev kirası , eşyası derken bayağı maliyetli olmuş durumunuz. Ancak siz baştan bu işe yanlış başlamışsınız. Dışarıdan bakıldığında sizin ailenizin hiçbir şeye ihtiyacı yok , yalnız kalmayın diye bir ev arkadaşına ihtiyacınız varmış gibi algılanıyor mesajlarınızdan. O yüzden fatura bölüşme vs durumlarınızda da problem çıkıyor.

Kendi gelir seviyenizden daha alttaki kimseyle ev arkadaşı olmamaya çalışın. Çünkü geliri az olan çok olana uyamaz ; siz de varken neden tasarruf edeyim diyebilirsiniz. Kaçıncı yılınız bilmiyorum ; yaşayarak kendinize uygun çözümü bulacaksınız.

En doğrusu budur

Ayırın evleri böyle cekilmez

Olay aynı olay. Evi tutan ve ev arkadaşının ağzından yazılmış 2 konu var.

Yönetim bir sorun gormüş ki hesap geçici pasife düşmüş.
bence ikisini de aynı kişi yazdı.çünkü bu kadar benzer cümleler hatta tıpkısı cümleler kurulamaz.nasıl bir kafa yapısı bunlarla uğraşır dersen valla bilmiyorum?

bence ikisini de aynı kişi yazdı.çünkü bu kadar benzer cümleler hatta tıpkısı cümleler kurulamaz.nasıl bir kafa yapısı bunlarla uğraşır dersen valla bilmiyorum?

Aynı kişiyse zamanına , enerjisine yazık. Ben yazdığıma pişman olmam ; siz de olmayın. Ev arkadaşıyla bu tarz sorunlar yaşayan öyle çok insan var ki.

Pembe hayaller kurmasın kimse. Ev tutmak , evde yaşamak kolay işler değil.

Bir kişiye yazdıklarımızın faydası olsa ne mutlu bize.

burada boşandığı eşine acaba talip çıkar mı korkusuyla başka üyelik alıp şöyle bir adam buldum sizce evleneyim mi diye konu açan üye bile gördü bu gözler.adamın sevgilisi oluverdi yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…