- 7 Mayıs 2012
- 1.277
- 51
- Konu Sahibi gamzeemrah
canım yaşadığın şehirde ev fiyatları bu kadar çok mu yaa :111: bende istanbulda ankarada fln oturuyosun sanmıştım bahçe katına bu fiyatı duyunca. ben samsundayım burda o tarz bi bahçe katının fiyatı 60 - 70 bin civarı. inan daha fazla değil. yüksek girişler 90 bin fln. yinede pazarlık payı vardır bu rakamlarda bile.
ev çok güzel, özellikle mutfağına bayıldım. belli resimlerden iyi yapılmış bi ev, genişde.. ama dediğim gibi fiyatı çoook ama çoooook yüksek. yinede o şehrin ev fiyatlarını bilmiyorum tabi, siz iyice araştırmışsınızdır, eğer bahçe katının şehrinizdeki ortalama fiyatları buysa o zmn al derim, ev güzel dediğim gibi. hakkında hayırlısı olsun, dilerim herşey gönlünce olur.
ev çok güzel, özellikle mutfağına bayıldım. belli resimlerden iyi yapılmış bi ev, genişde.. ama dediğim gibi fiyatı çoook ama çoooook yüksek. yinede o şehrin ev fiyatlarını bilmiyorum tabi, siz iyice araştırmışsınızdır, eğer bahçe katının şehrinizdeki ortalama fiyatları buysa o zmn al derim, ev güzel dediğim gibi. hakkında hayırlısı olsun, dilerim herşey gönlünce olur.