- 3 Mart 2012
- 223
- 1
- Konu Sahibi gamzeemrah
gule gule kullan canım mutlulukla
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gule gule kullan canım mutlulukla
Merhaba canım bu konu başlığını açalı çok uzun zaman geçmiş muhtemelen çocukların bile olmuştur.Şuan bizde sizin gibi tedirginlik yaşamaktayız siz aldığınız evden memnunmu sunuz sonuç ne oldu vereceğiniz Öneri çok önemli sevgileröncelikle konuyu yanlış yeremi açtım bilemiyorum eğer öleyse lütfen beni uyarın:))
daha önce öğrenci evimi paylaşmıştım burda...niaşnlımla birlikte yaşıyoruz demiştim hani ) yaza nasipse düğün düşünüyoruz...müstakbel kayınvalidem evlenmeden önce evimizi almak istiyor...650 lira kira wereceğimize çeker kredi onu öderiz bölece sizde mülk sahibi olursunuz diyor...buraya kadar herşey güzel.. fakat bütce kısıtlı 130 liraya kadar çıkabiliriz sadece...hak veriyorum onlara da bunun düğünü war eşyası war....takısı war......... ama birtürlü istediğimiz gibi bir ew bulamadık bulduğumuz ewlerin ya içleri çok kötü yaa çok eskiler...yada Allah ın unuttuğu yerdeler... derken biz bir ew bulduk...merkezde gözde bir semtte...alışweriş merkezine 2 dk..(yaya olarak) işçiliğini ewin içini ne biliyim büyüklüğünü beğendik..bahçesinin bize ait olması falan bizi cezbetti ... ısındık mı?? ısındık....ama kime sorsak almayın bahçe katı yok rutubet olur yok su basar sonra pişmaan olursunuz satmak isterseniz satamazsınız die bizi korkuttu... ewin alt yapısı gayet iyi...bohçalama sistemi köpük vs...gibi önlemler alınmış...bina sıfır... sorun olmaz belki diye düşünüyoruz bilemiyorum gezdiğimiz ewlerden en iyisi buydu yada kötünün iyisiydi... bahçe katında oturan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım war... çok zamanımız yok...bir an önce ew bulup içine yerleşmeliyiz....awantajları dezavantajları nelerdir....yada bahçe katında oturup şikayetçi olan varmı??? lütfen yardımmm((
Bizde şuan ters dubleks ev almak üzereyiz siz aldınız mı evi memnunmusunuz sevgilergamzecim selam:) forumdaki bahçeli ev ile ilgili paylaşımların için yazıyorum. aldıgın evden memnunmusun ? ben de bahce katı bır ev buldum cok guzel ama rutubet korkum var. diğer arkadaşları da tavsiyelerini bekliyorum .
Bizim üst kat giriş ama balkonlu yüksek baya alt katta Bodrum ama pencereleri zemin ev gibi boydan bile yaparım istersen dedi mütahit ama rutubet konusu acayip korkutuyorÇok güzel canım benim evimde bahçeli ama altında daire var rutubet sorunu o yüzden yok bahçeden memnunuz böcek geliyo sadece onun dışında bi şikayetim yok benim ev çok güzel bayıldım
Canım bizim üst kat giriş ama balkonlu baya yüksek alt katta Bodrum ama bahçe kat mütahit boydan cam bile yaparım isterseniz o kadar yüksek olacak Bodrum gibi olmayacak dedi bilmiyoruz rutubet konusu bizi çok korkutuyorÇok güzel canım benim evimde bahçeli ama altında daire var rutubet sorunu o yüzden yok bahçeden memnunuz böcek geliyo sadece onun dışında bi şikayetim yok benim ev çok güzel bayıldım