- Konu Sahibi gamzeemrah
-
ev çok güzel ama ben oturamazdım bahçe katı olması iyi de hemen önü yol araba geçerken bütün tozlar içeri, yemek yaparken kapı açıcan bahçeden bişiler giricek içeri
bahçe sizemi ait olucak belki sonra bişeyler yapabilirsin oraya iyi düşün bence herşeyiyle
evi çok beğendim ev güzel ama tam yol üstü bence buda sizin için problem olabilir,rutubetide vardır birazdaha araştırabilirsiniz
bahçe katı olmasına rağmen oldukça aydınlık ferah ,sadece yokuş aşağı ise almayın ama düz zeminse hiçbir sorun olmaz,malum yağmurda filan sel olur allah korusun ,mazgallar taşar lağım suları filan bahçene akar ,
ev gerçekten çok güzel ,bahçenin avantajlarını da zamanla göreceksin zaten ,bir masa atarsın yazın ohh eş dost arkadaşlarla çay,kahve mangal muhabbeti olur ,
ay bak ben heveslendim senin yerine ,
alın bence ben çok beğendim ,camlara demir ve sineklik yaparsın hem tozu hem börtü böceği, demirle de hırsızları engellemiş olursun ,gayet korunaklı olur diye düşündüm ..
nerde bu ev büyükçekmcede ki evlere benzettim. tam benim hayalimdeki ev bahçeye atarsın masanı ohhh.. miss bahçeli ev gibisi var mı ilerde çocuğun olur salarsın bahçeye oynasın. ama rutubet konusuna bişey diyemem hafif bir rutubet olabilir. taşınmadan bir strafor kaplatırsın ona da çözüm bulursun
Bende beğendim evi özellikle mutfak tam benlik :) fiyatıda uygun gibi geldi bana iyi günlerde oturun inş.
canım ben evini çok beğendim,hele mutfağına bayıldım,allah güle güle oturmayı nasip etsin ..
sonuçta biyerden başlamak lazım şimdi bu bahçe katıyla başlarsın, bi bakarsın sonra bi üst kata çıkmışsın ,bütçene göre hareket etmen önemli..
Sıfır ve temiz dairenin tadını çıkar :)))
Ben beğendim zevkli yapılmış
Ayy çok güzelll bizde böyle ev arıyoruz açıkcası köpek için.. çok uygun Bahçeli kzı daha ne isyonnfotoları umarım ekleyebilmişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?