Ev Almak

ceycey3416

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
319
792
34
Merhaba,

Annemin bir emekli maaşı yok, dükkanını kapattığı zaman elimde kendime ait param olsun istiyorum diyor haklı olarak.
Ben de bir süredir ev araştırıyorum. İstanbul/Beylikdüzündeki evlere bakıyorum. 1+1, 2+1 en fazla. Yüksek giriş veya 1. Kat.
Sel yaşanması sebebiyle giriş ve bodrumlardan korkuyoruz açıkçası.
İçinde oturmayacağız sadece gelir amaçlı. Ama olurda oraya geçmek isterlerse onlarında kafası rahat olsun diye giriş ve bodrumlara hiç bakmıyoruz.
Gördüğüm fiyatlar beni kuşkuya düşürüyor, 2+1 beylikdüzü cumhuriyet mahallesi 100-120 bin civarı gözüküyor. Bir ev için heleki İstanbul için çok uygun bir fiyat.
Emlakla ilgilenen arkadaşlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yorum yazabilir mi lütfen?
Dolandırılmaktan da korkuyoruz, adım başı çakal biliyorsunuz.
Çerkezköy de olabilir. Bütçemiz max 120-130 bin.
Kira gelirisi 1.000 olsa yeterli bizim için
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
O bölgelerdeki kiracı profilleri biraz sıkıntılı oluyor. Kirayı alamama sorunu kabadayı tipler vs. Daha güzel bir semtten bahçe kati alabilirsiniz.

çerkezköy civarı sanırım evet
Belki de. İnternetten Çerkezköy Kirazpınar mahallesi diye bir yerden aynı özelliklerde(2+1 yeni bina) iki ev baktım. Biri satılık 180bin diğeri kiralık 700 lira. Ama semti bilmiyorum. Daha uygun yerler de bulabilirsiniz. Tavsiyem iyice araştırın ve bu işlerden anlayan birilerine danışın. Allah gönlünüze göre versin.

X