Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

Tabiki evi alıp kiraya ver evlenen kadr idare eder evin değeri 500 dn daha fazla eder. Ki aillerde destek olur siz bu işe girerseniz. Yani takılarla kapatırsınız ne insanlar var istediği zaman hem ev alıp hemde onu düzen. atıyorum gidip 3+1 almazsın benm gibi 2-1 85 m2 alırsın borç biter snra büyütürsün

Ben sıfır bile değil, krediye uygun 5-10 yıllık dairelere bakıyordum, sonra bahçe katı, giriş katı şirin daireler gördüm 100 m2 1 yıllık, 3 yıllık temiz, bunlarda olur dedim, sonuçta daha yeni sayılır. Açıkçası ne kadar temiz ve uygun olursa o kadar kar' dır. Kuzenim yapamazsınız, çok büyük risk diye moralimi alt üst etti, ona göre ay da kira gideri kadar 800-900 tl kredi taksiti ödeyeceksin. Bu da demektir ki bi 50- 60 bin peşinat..

Maalesef, benim annem emekli değildi alayım parasını yıllarca biriktireyim, 60 bin nakit verip 24 bincik çekip daire alayım dedim.
Bir de çok zorlanmış 3 yıllık vade ile ay da 900 lira öderken bile, ne tuhaftır ki ev borcunu bitirir bitirmez peşin 30 binlik te araba aldı, ama sorduğunda krediyi öderken zorlandı.

Ne hikmetse ne dersen alım satımla ilgili yapamazsın, zor, şöyledir, böyledir.. Bir tek kendisi zor' dur ama yapabilir..

Hep öyle olur zaten :)
İnsan istedikten sonra yapıyor valla hiç moralini bozma 1-1 al kiraya ver öder kendini o zaten çalışıyosan hiç zorlanmazsın. ev borcu biter satar yeni borca girersin.

Hep öyle olur zaten :)
İnsan istedikten sonra yapıyor valla hiç moralini bozma 1-1 al kiraya ver öder kendini o zaten çalışıyosan hiç zorlanmazsın. ev borcu biter satar yeni borca girersin.

Doğru diyorsun istikrar ve cesaret lazım, hayırlısı diyelim inşallah..

Kizlar bi.yillik.evliyim biz nikahimizi bi kac ay onceden.yapmistik ev alalim diye.kredi cekerken iki maas gorunmesinden dolayi da iyi oldu. Cok zor cikti kredi bize bankaci cok ugrasti sagolsun sonunda kutu gibi sevimli sevimli evimizi aldik dugunden once. Simdi biraz zorlaniyoruz oderken bende isten cikinca iyice zorlasti. Ama yaptigimiz en dogru sey ev almakti.kesinlikle. Birikmis paraniz.varsa ve.evlenince kira odeyecekseniz.hic dusunmeyin alin derim. Simdi diyorum ac kalmayiz bi sekilde idare ederiz iyiki almisiz diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne mutlu size, birikmişimiz yok maalesef, şimdi o kadar çok kızıyorum bize nişanlım da kendine, zannediyordu ki onun yaptığı en iyisi ama ablasının birikmişini duyunca kendisinin aslında hiç bişey yapamamış olduğunu gördü bir bay olarak, gerçekten bir 20 bin lira olmuş olsaydı şuan hiç düşünmezdik bile..

Aslinda bizimde birikmisimiz yoktu. Nisan da takilan takilar vardi birde sansliydik babamin eline para gecmisti o sirada. bize on bes bin verdi. evimizi 72bine aldik 55 civarinda kredi cektik ve yine sansliydikki faizler cok dusuktu. 0.76 falandi faizimiz. tabi dugunden sonra onbin babama geri verdik. Allah yardimciniz olsun.. insallah gonlunuze gore bi eviniz olur. Simdi 700 tl oduyoruz aylik ama icim.acimiyo kiraya 400 versem icim acirdi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde ev ariyoruz. Ama nezih çocuk yetiştirilebilir bir ortam istiyoruz site içi ilk tercihimiz.verebilecegimiz miktar 250.000 TL. İstanbul avrupa yakasi.

Kağıthane, Şişli, Okmeydanı, Çağlayan taraflarında 2+1 teras ya da ara kat daire arıyorum
Yeni bina olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…