- 7 Mayıs 2022
- 159
- 255
- 29
-
- Konu Sahibi pisikediii
2.94 yanlış hatırlamıyorsamFaiz oranı kacti
Altının ne olacağı belli değil yarın zınk diye çıkarsa borcunuz katlayabilir. Kredi öyle değil. Bence kredi almak çok daha mantıklı ve ev almak her zaman iyi yatırım.Merhaba yaklaşık 3 yıldır ev almak istiyorum. Bu zamana kadar eşimi dinledim ve çok güzel fırsatları kaçırdım. Eğer eşimi dinlemeseydim çok güzel prim yapacaktı almak isteğim evler ve krediler şimdiye göre bedava gibiydi. Şimdi gene bir ev buldum ve almak istiyorum 11-15 yaş arası bir bina evi almak için 400 bin kredi çekmemiz gerekiyor eşim çok sıcak bakmıyor krediye. Altın olarak borç almayı istiyor kardeşinden oda bence çok sıcak değil borç vermeye ben kredi çekerek almak istiyorum. Evin kirası kredisini ödüyor zaten. Hem hesaplarıma göre bir yıl içinde birikim yaparak krediyi tamamen kapatabiliyoruz. Sizce mantıklımı bu düşüncem? Birde kredi için hangi banka mantıklı olur bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Merhaba yaklaşık 3 yıldır ev almak istiyorum. Bu zamana kadar eşimi dinledim ve çok güzel fırsatları kaçırdım. Eğer eşimi dinlemeseydim çok güzel prim yapacaktı almak isteğim evler ve krediler şimdiye göre bedava gibiydi. Şimdi gene bir ev buldum ve almak istiyorum 11-15 yaş arası bir bina evi almak için 400 bin kredi çekmemiz gerekiyor eşim çok sıcak bakmıyor krediye. Altın olarak borç almayı istiyor kardeşinden oda bence çok sıcak değil borç vermeye ben kredi çekerek almak istiyorum. Evin kirası kredisini ödüyor zaten. Hem hesaplarıma göre bir yıl içinde birikim yaparak krediyi tamamen kapatabiliyoruz. Sizce mantıklımı bu düşüncem? Birde kredi için hangi banka mantıklı olur bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
2.94 yanlış hatırlamıyorsam
Al bacım al, bu devirde ne altın borcuymuş hem de tanıdığa. Zaten enflasyon ile 1-2 seneye kredi erir cüzi bir şey kalır. Faizi de evin değeri ile eşitlenir.Merhaba yaklaşık 3 yıldır ev almak istiyorum. Bu zamana kadar eşimi dinledim ve çok güzel fırsatları kaçırdım. Eğer eşimi dinlemeseydim çok güzel prim yapacaktı almak isteğim evler ve krediler şimdiye göre bedava gibiydi. Şimdi gene bir ev buldum ve almak istiyorum 11-15 yaş arası bir bina evi almak için 400 bin kredi çekmemiz gerekiyor eşim çok sıcak bakmıyor krediye. Altın olarak borç almayı istiyor kardeşinden oda bence çok sıcak değil borç vermeye ben kredi çekerek almak istiyorum. Evin kirası kredisini ödüyor zaten. Hem hesaplarıma göre bir yıl içinde birikim yaparak krediyi tamamen kapatabiliyoruz. Sizce mantıklımı bu düşüncem? Birde kredi için hangi banka mantıklı olur bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Katılım bankalarından k***ytt**rkHani banka bu acaba?
Eşin ne derse tersini yap lütfenMerhaba yaklaşık 3 yıldır ev almak istiyorum. Bu zamana kadar eşimi dinledim ve çok güzel fırsatları kaçırdım. Eğer eşimi dinlemeseydim çok güzel prim yapacaktı almak isteğim evler ve krediler şimdiye göre bedava gibiydi. Şimdi gene bir ev buldum ve almak istiyorum 11-15 yaş arası bir bina evi almak için 400 bin kredi çekmemiz gerekiyor eşim çok sıcak bakmıyor krediye. Altın olarak borç almayı istiyor kardeşinden oda bence çok sıcak değil borç vermeye ben kredi çekerek almak istiyorum. Evin kirası kredisini ödüyor zaten. Hem hesaplarıma göre bir yıl içinde birikim yaparak krediyi tamamen kapatabiliyoruz. Sizce mantıklımı bu düşüncem? Birde kredi için hangi banka mantıklı olur bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.
400bin çok küçük bir para. düşünmeden çek. ev gibisi yok. ayrıca 1 yılda da tamamen borcunu bitirebiliyormuşsun daha ne. hem bu hayatta böyle cesur olmazsan yerinde sayarsın. eşine bakma sen onu cesaretlendir.
evet şu an ev kredileri yüksek ama ev kredilerinin düşme durumu var. böyle bir durum olursa; direkt ev fiyatları artacak zaten. o yüzden alma imkanınız varsa şu an almalısınız. ayrıca daha yüksek kredi çekip daha iyi ev de alabilirsiniz. ev güzel bir yatırımdır. kira vereceğinize biraz daha üstünü krediye veriyorsunuz.
bende eşimle ev bakıyorum. yeni evliyiz. altınları satıp üstüne 2 milyon çekmeyi planlıyoruz. sizin çekmek istediğiniz tutar oldukça düşük, risksiz zaten
Kesinlikle haklısınız cesaretlendirdim :) daha çok çekelim daha iyi bir ev alalım kıvamına geldi. İnşallah sizinde bizimde istediğimiz gibi bir ev olur
Evet bizde 15 değil daha yeni bir ev almaya karar verdik. Biraz daha fazla kredi çekeceğiz.ev için kredi çekilmeyecek de ne için çekilecek?? aileden almayın bence. sakat iş. ama 15 yaşında eve de bilemiiyüüm. tabii siz gördünüz evi size güvenilir geldiyse bence düsünmeyin. 400 bin nedir?
Bende öyle düşünüyorum kimseye minnet etmek istemem. Zaten bu devirde birinden böyle bir borç almak mantıklı değil. Kimsede gönüllü vermez.Altın borcu mantıklı değil kredi alın kimseye boyun bükmeyin kendi paranızla rezil olursunuz
Bende en çok bu yüzden krediye sıcak bakıyorum. Bu zamana kadar beni dinleseydi resmen bedavaya ev alacaktık iki kere kaçırdım bu şekilde fırsatı. Maalesef eşim yatırımdan anlamıyor bunu öğrendim.Eşin ne derse tersini yap lütfen