N Neptunex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 8 1 1 25 Dün 18:44 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #1 Ev alacağız da şimdi bahçe katı, yüksek giriş, çatı katı vs yerler var ve uygun fiyatlı da oluyorlar sizce bu kısımlarda olan evler alınabilirr mi
Ev alacağız da şimdi bahçe katı, yüksek giriş, çatı katı vs yerler var ve uygun fiyatlı da oluyorlar sizce bu kısımlarda olan evler alınabilirr mi
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.118 480 323 İstanbul Dün 18:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #2 Yüksek giriş daha iyi olabilir çatı katı ve bahçe katlarında ısınma sorunu olabiliyor.
Six Feet Under Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 1.056 2.589 133 Dün 18:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #3 Şehir neresi peki?
N Neptunex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 8 1 1 25 Dün 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #4 lalecannn .!.: Yüksek giriş daha iyi olabilir çatı katı ve bahçe katlarında ısınma sorunu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... yüksek giriş için de bazen iyi olmadığını söylüyorlar ama bence de tercih edilebilir herhalde :) teşekkür ederim
lalecannn .!.: Yüksek giriş daha iyi olabilir çatı katı ve bahçe katlarında ısınma sorunu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... yüksek giriş için de bazen iyi olmadığını söylüyorlar ama bence de tercih edilebilir herhalde :) teşekkür ederim
N Neptunex Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 8 1 1 25 Dün 19:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #5 Six Feet Under .!.: Şehir neresi peki? Genişletmek için tıkla... İstanbul için
Six Feet Under Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2015 1.056 2.589 133 Dün 19:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #6 Anladım o zaman para varsa ısınma da , soğutma da bir şekilde halloluyor , en az komşu gürültüsü olanı seçerdim ben, onun pek çözümü yok çünkü.
Anladım o zaman para varsa ısınma da , soğutma da bir şekilde halloluyor , en az komşu gürültüsü olanı seçerdim ben, onun pek çözümü yok çünkü.
K Kahvekokusu34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 1.693 1.055 133 Bugün 02:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #7 Giriş bu söylediklerinin için de ben şuan bahçe katın dan tasinacagim küf u suyu nemi kedi si pisliği bitmiyor.
Giriş bu söylediklerinin için de ben şuan bahçe katın dan tasinacagim küf u suyu nemi kedi si pisliği bitmiyor.
Siyah Palto 🦀 Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 2.749 2.809 48 Bugün 02:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #8 asansörlü en üst katı seçerdim paranıza sözünüz geçer soğuğu kesersiniz de ,tepenizde gürültü yapan olursa evi sattırır öyle kurtulursunuz .
asansörlü en üst katı seçerdim paranıza sözünüz geçer soğuğu kesersiniz de ,tepenizde gürültü yapan olursa evi sattırır öyle kurtulursunuz .
minnosellaa Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2023 185 97 18 25 Bugün 03:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Neptunex #9 Neptunex .!.: Ev alacağız da şimdi bahçe katı, yüksek giriş, çatı katı vs yerler var ve uygun fiyatlı da oluyorlar sizce bu kısımlarda olan evler alınabilirr mi Genişletmek için tıkla... Bahçe katı yüksek giris bana nedense güven vermiyor bir yandan da bocegi vs eksik olmaz tuvaletler tikansa sorun orta kat en ideali
Neptunex .!.: Ev alacağız da şimdi bahçe katı, yüksek giriş, çatı katı vs yerler var ve uygun fiyatlı da oluyorlar sizce bu kısımlarda olan evler alınabilirr mi Genişletmek için tıkla... Bahçe katı yüksek giris bana nedense güven vermiyor bir yandan da bocegi vs eksik olmaz tuvaletler tikansa sorun orta kat en ideali