2 gündür aramadıysa bu saatten sonra aramaz.Fiyatı ucuz bulmuştur.Terası olsaymış güzel olurdu :):)) öyle kaldı.
Eşim başka bi ev buldu arakat ve ebeveyn banyolu :) mutfağı çok güzel.
Fiyatı tabiki daha pahalı, ev sahibi kendisi de oturacağı için oldukça kaliteli yaptırmış.
Ama öyle çok büyük bir daire değil, ben yinede beğendim.
Gelgelelim ev sahibi naza çekti :) fiyatta anlaştık gibi çocuklarına danışacaktı, iki gündür danışamadı :) bi haber yok.
Bu ev olmazsa arakatı alacağım sanırım.
Yok be canım ne terası nede geniş bi balkonu var, bi tanecik balkonu var oda dar :)
Soğuk olmasından ziyade sanki çatı sorunları yaşayacakmışım gibi hissediyorum.Arakat derim kesinlikle... İki kere üst katta 3 kere arakatta oturdum. Bütün evlerimiz yeni binaydı. Yalıtım vardı ama yinede üst katlar soğuk oluyor.
4 buçuk yaşında bi kızım var annem ilgileniyor, dolayısıyla anneme yakın arıyorum.illa buradan mı alacaksınız başka seçenekleride değerlendirseniz
Ya tamam da olumsuz da olsa araması gerekmiyormu ?2 gündür aramadıysa bu saatten sonra aramaz.Fiyatı ucuz bulmuştur.Terası olsaymış güzel olurdu :)
Ya tamam da olumsuz da olsa araması gerekmiyormu ?
Fiyatı hiç de ucuz değildi kendi teklif verdiği fiyattan sadece 10 bin düşmesini istedik tapu masrafı için, ya desin ki yok veremiyorum bu kadar yani, oyalamaya ne gerek var.
Evet de, önceki arakat daireyle bu daire arasında 40 bin fark var.En son ki ev daha güzelmiş hem arakat hem ebeveyn banyolu,yapılı, umarım onu alırsınız siz arayın bakalım ne diyecekler.
Sizin yerinizde olsam az daha verir orayı alırım.İçinize sinmesi önemli.Ev zaten durduğu yerde değerleniyor.Aradaki farkı çabucak kapatır.
Ayy ne kötü insanlara denk gelmişsiniz
Hayırlı olsun yeni eviniz.
Birde en üst katta olan dairede ebeveyn banyolu ve mutfak tezgahı sağda kalıyor.
Diğer tezgah solda yani hep sol elimi kullanmam gerekecek.
Evet de, önceki arakat daireyle bu daire arasında 40 bin fark var.
Sadece bi 10 bin düşmesini istedik, ya dediği fiyat evin değerini etmez ki.. öyle büyük bir daire değil, ama kullanışlı en çok mutfağı hoşuma gitti.
Ya aradık oğlumla konuşamadım diyor dün akşam arayacaktı yine aramadı
Umarım hayırlıysa, ev sahibi bir an önce arasın ya
Damdan gel bunada bi el at yaben bunu anlamadım
yani tezgahın solda olmasının ne gibi bir dezavantajı var ki
mutfağımın bir duvarı tezgah
camın önünden başlıyor
ortada lavabo var lavabodan biraz sağda ocak var yarım metrelik bir tezgah daha sonra buzdolabı var
yani tezgah yıllardır solda
bir önceki evimde de öyle idi
ondan önceki evimin birinde de bunun tam tersi idi büyük boşluk sağda ocak vs solda
tezgahın kullanımını bu nasıl etkiler ki
yani sonuçta solda da olsa ben sağ elimle kesiyorum sağda da olsa
Damdan gel bunada bi el at yasenin yorumların da analizci yaklaşım oluyor..
Bak şimdi, camdan itibaren sayıyorum soldan başlıyor çekmece, ocak, bulaşık makinesi ve köşeye lavabo tam onun yanında mesafe olmaksızın buzdolabı yeri.
Yani lavabonun önündeyken buzdolabının rahat açılacağını sanmıyorum bu 1.
2. Lavaboda her ne yıkıyorsan hep sol elle sol tarafa koyman gerekiyor.
Herhangi birşeyi kesmekle ilgili değil, yani mutfak anlayacağın biçimsiz, ama alışılır diyorlar, tamam diyelim alıştım.
Ama burda ki yorumların çoğu en üst kat tercih ediliyor, ebeveyn banyolu olduğu için
Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Şimdi başka bi ev var adam naza çekti :))Ama işte ben lavaboda bir şey yıkamadığım için hiç aklıma gelmediği sol elle koymak zor olur diye
öyle bir sıkıntı olmuyor cidden boş ver t5akmazsan fark etmezsin bak ben sen demeden bunu fark dahi etmedim ki bu evde 3,5 yıldır oturuyorum ondan önce de 3 yıl oturdum aynı şekilde
mesela benim bulaşık makinam da lavabonun solunda tezgahın altında
ebeveyn banyosu iyi bir buluş
sizin kız küçük ama büyüyecek
eskiden ne yapıyorlarmış bilmiyorum ama biizm yok hala ah keşke olan bri evimiz olsa diyoruz
hatta eşim evi satıp 2+1 olsun ebeveyn banyolu olsun diyor ki biizmki de henüz 6 yaşında akşam 9 da uyuyor
amma
üst kat bana göre değil
annem ara kattaki evde üst kat komşusundan bıktı gidip üst kat ev aldı
şimdi de üst komşuları olan serçe ve güvercinler ile arası iyi değil
:)))))))))))))))))))))))))
şaka bir yana ısınma sıkıntısı olabilir hoş onlarda çoluk çocuk yok giyiyorlar bir kat fazla açıyorlar kombiyi 3 te tamam
anneannem de yıllardır çatıda
ilk yıllarda merkezi sistem kömür iken onun evi çok sıcak olurdu sonra doğalgaza geçti az yaktılar soğuk oluyor
tabii çatıya iyi baknmak da lazım zira akması vs gibi dertler de var
bu arada çatıya çıktılar yok gezdilşer vay kiremit kırdılar gibi kavga potansiyelin varsa uzak dur kv dem den öğürendim tüm şehir ile bunun için kavga etti altındaki kiracılar evi bırakıp başka yere taşındı vs vs
ben alır mıydım sanmıyorum
ara kat olsun ve banyolu olsun
acele etmeyin az daha bekleyin
MA İŞTE BEN LAVABODA BİRŞEY YIKAMADIĞIM İÇİN HİÇ AKLIMA GELMEDİ YA
o adamdan umudu kesin evi satmaz fiyatı düşük buluyordur yada başka görüştüğü vardır.2+1 evin fiyatı ortalama ne kadar?Şimdi başka bi ev var adam naza çekti :))
3 gündür bi cevap veremedi, bakalım yarın güya kesin cevap verecekmiş.
Bu ev hem arakat hem de ebeveyn banyolu.
Mutfağı güzel ferah bide anneme daha yakın, ama tabi olursa 30 bin fark var:)
Baktım ki bu ev olmadı, diğer arakatı alacağım ebeveyn banyolu olmayan,
Almak zorundayım evler inanılmaz pahalandı, daha da alamam beklersem.
Ya bulca neden öyle diyorsuno adamdan umudu kesin evi satmaz fiyatı düşük buluyordur yada başka görüştüğü vardır.2+1 evin fiyatı ortalama ne kadar?
Aynısı zamanında başımıza geldiYa bulca neden öyle diyorsun
Olumlu düşün olumlu olsun, inşallah hayırlıysa olsun zaten.
Burda 2+1 300 küsür 3+1 de 400 civarı
İnan artık geceleri uyuyamıyorum düşünmekten, çünkü bir kez alınacak olduğu için doğru karar vermek istiyoruz.
Ay ne güzel güle güle oturun.Aynısı zamanında başımıza geldiev alacağımız zaman bir sürü eve baktık ilanlardan kimisi evin değerinin üst katında para istedi kimisi bir gram indirim yapmadı satılırsa satılır satılmazsa satılmaz tarzında sonra bir siteden sıfır ev aldık istediğimiz tarzda ve büyüklükte geniş bir ev bulduk.
Yorumunuz ilginç olmuşÜstkattayım ve şimdiden donuyoruz dışarısı daha sıcak. Arakatt çatı derdi yok akması sızması olabiliyor yani. Ama ben yine de üstkatı tercih ederdim. :) o ayrı bi konu.
Ne oldu aradımı adam.Üst kat diyenler çoğunlukta çünkü zamanında ben de dahil çok çekmişlerdir komşulardan.Yorumunuz ilginç olmuş
Peki neden üst kat?
Arakat dediğim, üstümde sadece tek kat var, inşallah iyi saygılı komşuya denk geliriz.
Bulca düşündüğün çıktı adam evi vermedio adamdan umudu kesin evi satmaz fiyatı düşük buluyordur yada başka görüştüğü vardır.2+1 evin fiyatı ortalama ne kadar?
Belliydi vermeyeceğiBulca düşündüğün çıktı adam evi vermedi
Bi önceki arakat daireye odaklandım,
Keşke ebeveyn banyolu olsaydı