Ev alma konusunda, acil karar vermem gerekiyor, lütfen öneri bekliyorum.

2 gündür aramadıysa bu saatten sonra aramaz.Fiyatı ucuz bulmuştur.Terası olsaymış güzel olurdu :)

Arakat derim kesinlikle... İki kere üst katta 3 kere arakatta oturdum. Bütün evlerimiz yeni binaydı. Yalıtım vardı ama yinede üst katlar soğuk oluyor.
Soğuk olmasından ziyade sanki çatı sorunları yaşayacakmışım gibi hissediyorum.

2 gündür aramadıysa bu saatten sonra aramaz.Fiyatı ucuz bulmuştur.Terası olsaymış güzel olurdu :)
Ya tamam da olumsuz da olsa araması gerekmiyormu ?
Fiyatı hiç de ucuz değildi kendi teklif verdiği fiyattan sadece 10 bin düşmesini istedik tapu masrafı için, ya desin ki yok veremiyorum bu kadar yani, oyalamaya ne gerek var.

En son ki ev daha güzelmiş hem arakat hem ebeveyn banyolu,yapılı, umarım onu alırsınız siz arayın bakalım ne diyecekler.

Sizin yerinizde olsam az daha verir orayı alırım.İçinize sinmesi önemli.Ev zaten durduğu yerde değerleniyor.Aradaki farkı çabucak kapatır.

Evet de, önceki arakat daireyle bu daire arasında 40 bin fark var.
Sadece bi 10 bin düşmesini istedik, ya dediği fiyat evin değerini etmez ki.. öyle büyük bir daire değil, ama kullanışlı en çok mutfağı hoşuma gitti.

Ya aradık oğlumla konuşamadım diyor dün akşam arayacaktı yine aramadı

Umarım hayırlıysa, ev sahibi bir an önce arasın ya

Ayy ne kötü insanlara denk gelmişsiniz
Hayırlı olsun yeni eviniz.
Birde en üst katta olan dairede ebeveyn banyolu ve mutfak tezgahı sağda kalıyor.
Diğer tezgah solda yani hep sol elimi kullanmam gerekecek.

ben bunu anlamadım

yani tezgahın solda olmasının ne gibi bir dezavantajı var ki

mutfağımın bir duvarı tezgah

camın önünden başlıyor

ortada lavabo var lavabodan biraz sağda ocak var yarım metrelik bir tezgah daha sonra buzdolabı var

yani tezgah yıllardır solda

bir önceki evimde de öyle idi

ondan önceki evimin birinde de bunun tam tersi idi büyük boşluk sağda ocak vs solda

tezgahın kullanımını bu nasıl etkiler ki

yani sonuçta solda da olsa ben sağ elimle kesiyorum sağda da olsa

Fiyatı düşürmemek için kendini naza çekiyor galiba.

Bizde daha düşük bütçeli ev düşünüyorduk.Zaten elimizde birikimimiz de yoktu.Neyse emlakçıya gittik.Bir iki ev gösterdi içime sinmedi.Yamuk yumuk .ya hissesi sorunlu ya da küçük .Durun en son bir ev var ama düşündüğünüzden pahalı dedi.Biz öylesine gittik ama görür görmez işte bu tam aradığım dedim.Mutfağı büyüktü falan.Düşündüğümüzden 32.000 fazlaydı tapuyla v.s ide 7000 tuttu.

Biraz zorlayarak birazda şansla aldık .Çok şükür .Verdiğim parayı da kiraya saydım.Kira paraları çok yüksek burada.

Damdan gel bunada bi el at ya senin yorumların da analizci yaklaşım oluyor..

Bak şimdi, camdan itibaren sayıyorum soldan başlıyor çekmece, ocak, bulaşık makinesi ve köşeye lavabo tam onun yanında mesafe olmaksızın buzdolabı yeri.

Yani lavabonun önündeyken buzdolabının rahat açılacağını sanmıyorum bu 1.
2. Lavaboda her ne yıkıyorsan hep sol elle sol tarafa koyman gerekiyor.

Herhangi birşeyi kesmekle ilgili değil, yani mutfak anlayacağın biçimsiz, ama alışılır diyorlar, tamam diyelim alıştım.

Ama burda ki yorumların çoğu en üst kat tercih ediliyor, ebeveyn banyolu olduğu için

Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Ama işte ben lavaboda bir şey yıkamadığım için hiç aklıma gelmediği sol elle koymak zor olur diye

öyle bir sıkıntı olmuyor cidden boş ver t5akmazsan fark etmezsin bak ben sen demeden bunu fark dahi etmedim ki bu evde 3,5 yıldır oturuyorum ondan önce de 3 yıl oturdum aynı şekilde

mesela benim bulaşık makinam da lavabonun solunda tezgahın altında

ebeveyn banyosu iyi bir buluş

sizin kız küçük ama büyüyecek

eskiden ne yapıyorlarmış bilmiyorum ama biizm yok hala ah keşke olan bri evimiz olsa diyoruz

hatta eşim evi satıp 2+1 olsun ebeveyn banyolu olsun diyor ki biizmki de henüz 6 yaşında akşam 9 da uyuyor

amma

üst kat bana göre değil

annem ara kattaki evde üst kat komşusundan bıktı gidip üst kat ev aldı

şimdi de üst komşuları olan serçe ve güvercinler ile arası iyi değil
:)))))))))))))))))))))))))

şaka bir yana ısınma sıkıntısı olabilir hoş onlarda çoluk çocuk yok giyiyorlar bir kat fazla açıyorlar kombiyi 3 te tamam

anneannem de yıllardır çatıda

ilk yıllarda merkezi sistem kömür iken onun evi çok sıcak olurdu sonra doğalgaza geçti az yaktılar soğuk oluyor

tabii çatıya iyi baknmak da lazım zira akması vs gibi dertler de var

bu arada çatıya çıktılar yok gezdilşer vay kiremit kırdılar gibi kavga potansiyelin varsa uzak dur kv dem den öğürendim tüm şehir ile bunun için kavga etti altındaki kiracılar evi bırakıp başka yere taşındı vs vs

ben alır mıydım sanmıyorum

ara kat olsun ve banyolu olsun

acele etmeyin az daha bekleyin

MA İŞTE BEN LAVABODA BİRŞEY YIKAMADIĞIM İÇİN HİÇ AKLIMA GELMEDİ YA

Şimdi başka bi ev var adam naza çekti :))
3 gündür bi cevap veremedi, bakalım yarın güya kesin cevap verecekmiş.

Bu ev hem arakat hem de ebeveyn banyolu.
Mutfağı güzel ferah bide anneme daha yakın, ama tabi olursa 30 bin fark var:)

Baktım ki bu ev olmadı, diğer arakatı alacağım ebeveyn banyolu olmayan,

Almak zorundayım evler inanılmaz pahalandı, daha da alamam beklersem.

o adamdan umudu kesin evi satmaz fiyatı düşük buluyordur yada başka görüştüğü vardır.2+1 evin fiyatı ortalama ne kadar?

o adamdan umudu kesin evi satmaz fiyatı düşük buluyordur yada başka görüştüğü vardır.2+1 evin fiyatı ortalama ne kadar?
Ya bulca neden öyle diyorsun
Olumlu düşün olumlu olsun, inşallah hayırlıysa olsun zaten.

Burda 2+1 300 küsür 3+1 de 400 civarı
İnan artık geceleri uyuyamıyorum düşünmekten, çünkü bir kez alınacak olduğu için doğru karar vermek istiyoruz.

Aynısı zamanında başımıza geldi ev alacağımız zaman bir sürü eve baktık ilanlardan kimisi evin değerinin üst katında para istedi kimisi bir gram indirim yapmadı satılırsa satılır satılmazsa satılmaz tarzında sonra bir siteden sıfır ev aldık istediğimiz tarzda ve büyüklükte geniş bir ev bulduk.

Ay ne güzel güle güle oturun.
İnşallah bizde gönlümüze göre buluruz.

Üstkattayım ve şimdiden donuyoruz dışarısı daha sıcak. Arakatt çatı derdi yok akması sızması olabiliyor yani. Ama ben yine de üstkatı tercih ederdim. :) o ayrı bi konu.

Üstkattayım ve şimdiden donuyoruz dışarısı daha sıcak. Arakatt çatı derdi yok akması sızması olabiliyor yani. Ama ben yine de üstkatı tercih ederdim. :) o ayrı bi konu.
Yorumunuz ilginç olmuş
Peki neden üst kat?
Arakat dediğim, üstümde sadece tek kat var, inşallah iyi saygılı komşuya denk geliriz.

Yorumunuz ilginç olmuş
Peki neden üst kat?
Arakat dediğim, üstümde sadece tek kat var, inşallah iyi saygılı komşuya denk geliriz.
Ne oldu aradımı adam.Üst kat diyenler çoğunlukta çünkü zamanında ben de dahil çok çekmişlerdir komşulardan.

Bulca düşündüğün çıktı adam evi vermedi
Bi önceki arakat daireye odaklandım,
Keşke ebeveyn banyolu olsaydı

Bulca düşündüğün çıktı adam evi vermedi
Bi önceki arakat daireye odaklandım,
Keşke ebeveyn banyolu olsaydı
Belliydi vermeyeceği fiyatı düşük bulmuştur yada satılırsa satılır satılmazsa satılmaz düşüncesindedir.Bir tanıdığım ev alacaktı 3+1 bir kaç yıl önce 165 mt filan satan kişi 120 bin dedi tanıdığımın bütçesini açtı biraz aynı evi farklı bir blokta 10 bin daha aşağı aldı yaklaşık olarak sonra 120 bin diyen kişi evini başkasına 10 bin aşağı verdi yine istediği paraya gidemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…