Ev alma konusunda, acil karar vermem gerekiyor, lütfen öneri bekliyorum.

İnan artık geceleri uyuyamıyorum düşünmekten, çünkü bir kez alınacak olduğu için doğru karar vermek istiyoruz.

Ev alırken kardeşime kızıyordum.Akla karayı seçiyordu.Bende ev konusu ortaya çıkınca aynı olmuştum.Gece gündüz bunu düşünüyordum.Ne zaman aldım rahatlamıştım.O yüzden sizi anlıyorum.Hayırlısı ne ise o olsun.Umarım ev sahibinden olumlu cevap gelir.

Aynı şekilde ablamda bana kızıyor,
Karar ver artık diyor :)
O ev olmadı, açıkçası üzülmedim de nedense o mutfağı biçimsiz olan evi sevdim sanırım :) özellikle yeri konumu çok iyi ve köşe daire olduğu için etrafının kapanma sorunu yok.
Bi ebeveyn banyolu diye ve tezgah sağda diye en üstü almak istemiyorum.
İnşallah üsteki komşu iyi ve saygılıdırlar demekten başka çarem yok :)
hayırlısı olsun, umarım pişman olmam.

Öbür ev olmasa da üzülme tabi..Bu evinde güzel.Tek eksiği ebeveyn banyosu o da elzem birşey değil.

Ya seni yanlışlıkla başka arkadaşla alıntılamışım :)
Aslında adam evi vermek istedi de eşi ve çocukları ikna olmamışlar, yoksa 4 gün niye cevap veremesin, neyse hiç üzülmedim vardır bi hayır dedim.
Bana hala o arakat sevimli geliyor :))
Canım demişsin ya çoğu en üst tercih ediliyor, mağdur oldukları için, ama benim üstümde sadece tek kat olacak.
Şuan oturduğum yer de en üstün altı pek bi sorun yaşamadık çok şükür.

inşallah iyi bir komşu gelir tek katta olsa bazen bütün apartmana bedel olur :)

Öncelikle bina yaşı önemli çok eski binaları pek tercih etme binalar yaşlandıkça değer kaybeder ileride satarsan diye dedim. En üst kat asansör varsa inip çıkmada sıkıntı yaratmaz ancak çatı veya teras olayına dikkat etmen gerek akıntı yada rutubet olmaması için.Mutfak sıkıntı yaratmaz ayrıca ev senin ileride maddi durumun varsa istediğin gibi yaptırabilirsin.

Yorumunuz ilginç olmuş
Peki neden üst kat?
Arakat dediğim, üstümde sadece tek kat var, inşallah iyi saygılı komşuya denk geliriz.

Babamın evinde de hepüstkattaydım kapımın önünde gürültü yok gelen geçen yok olsa hemen kulaklarım kabarır zaten. Birde en üst kata hırsızda çekiniyor aşağı inene kadar yakalanırım diye aralara daha çok giriyor kimse pencereme bişey silkelemez şimdilik aklıma gelenler bumlar ama tarifinize göre enüst katın içide daha güzel geldi

Hırsız yere giriyor onlar için hiç fark etmiyor artık komşumun evi 12.kattı girdi misal ama diğer dediklerin de doğru tependen çırpan yok çöp döken yok o konuda çok rahat :)

Bina sıfır ve yalıtımlı.
Teras olayı yok, bi dar balkonu var işte..
Mutfağı degistirebilecegim pek bi alan yok kısıtlı maalesef

Evet burda ki yorumların çoğu en üst kat tercih ediliyor, ama işte cesaretim yok sanki bi sorun yaşayacakmışım gibi hissediyorum.

Bina sıfır ve yalıtımlı.
Teras olayı yok, bi dar balkonu var işte..
Mutfağı degistirebilecegim pek bi alan yok kısıtlı maalesef
Bu durumda solak değilseniz mutfağı kullanırsıız ama zor olur. Benim tavsiyem kullanışlı oluşu açsından bu şartlar altında alt kattan yana çünkü üst katı ileride satmak isterseniz o mutfak talibi solak değilse yine zorluk çıkarır ev hafta bir alınan bir şey değil ne yazıkki o yüzden içinize sineni alın her iki evin içinide gezip her odayı iyice inceleyin kafanızda o evi döşeyin süsleyin hangisi daha ferah ve güzel olacaksa ve en önemlisi kullanışlı ise onu alın. Komşulerınızı araştırın mümkünse, hatta kendileri ile tanışın evler hakkında en dürüst yorum komşulardan gelir onlar sizin bilmediğiniz çok şey bilir o evlerle ilgli.

Bi yanlış anlaşılma olmuş, solda kalan tezgah arakat olan dairede, ya çok da sorun etmiyorum solak da değilim ama alışırım gibi,

Nedense arakat daha sevimli geldi :)

Bi iki komşuyla tanıştık görünüşte iyi insanlara benziyor, önemli olan benim üstümde olacak olan komşu bakalım yarın inş görebiliriz :)

Tekrardan en son iki daireye de bakıp,
hangisi olacağına karar verip almak hayırlısıyla. sehavet1982

İnşallah herşey istediğiniz gibi olur şimdiden iyi günlerde huzurla oturmanızı dilerim :)

Arkadaşlar iki daireyi de almaktan vazgeçtim.
En üst katı, çatıda yalıtım olmadığı ve sorunlarla uğraşmak istemediğim için vazgeçtim.
Diğer arakatı da, ebeveyn banyolu ve mutfağı daha kullanışlı olan daireler arakat fiyatına satılmış, alanlarda yeni almışlar.

Bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum,
Arakat dairede ne ebeveyn banyo nede mutfağı düzgün ama fiyat aynı????
Siz ne düşünüyorsunuz?

iyi yapmışsınız.iyice bakın içinize sinmeyen bir şeyi almayın

İyimi yapmışım...
Aynı fiyata olmamalı dimi?
yani o evi artık düşünmeyin.mesela ben ev eladım daha bu yaz en üst kat ve binanın en pahalı evi.neden yüksekte kaldığından her tarafı açık.kışın ısınmada sorun olur mu bence biraz olur.

ben konunuzu ilk okudugumda ikiside olmasın demiştim.siz daha ferah ve guzel evlere bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…