Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .
Ticaret bakanlığından inşaat ve proje için ruhsat ve onay alınmış mı? Bunu kontrol ettirin. Proje ve simülasyon tanıtımı ile ev satmaya çalışıp, milletin parasını dolandıranlar oldu. Bakanlık bu konuda insanları uyarmıştı.Bir dönem bizede böyle bir teklif sunan olmuştu. Topraktan satış yapacağız, çok cüzzi bir miktar ödeyeceksiniz, kredi çekmek zorunda kalmayacaksın, falan filan diye simulasyondan projeyi tanıtıyorlar, ofisleri bile vardı. Biraz araştırınca, böyle bir müteahhit ve ruhsatı alınmış bir proje olmadığını öğrenmiştim.Çok geçmeden ofiside kapatıp, ortadan yok oldular. Dikkatli olun. İyi araştırın.Merhaba arkadaşlar bir şey danışacağım .Ev almaya karar verdik .Yalnız evler çok pahalı biliyorsunuz .Fiyatlar da yüksek olduğu için bizde topraktan girmeye karar verdik .Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .Yalnız kafamda bir çok şey geldi .Noter de peşinatı vereceğiz 6 -8 ay da ev teslim .Bir çok şey duyuyoruz .Alırken neye dikkat etmem lazım .Adam projeyi vs attı resimlerini lakin neye dikkat edeceğimizi bilmiyoruz.Sizden bilgi almak istiyorum .Ya bina icralıksa ya da dolandırıcı çıkarsa ben neye nasıl güveneceğimi şaşırdım
Bu devirde asla ve asla topraktan ev alma. Biz 3 yıl önce köklü bi firmaya topraktan girdik, güya en geç 2 yıl içinde teslim edeceklerdi, şuan temeli bile atılmadı, firma iflasın eşiğindeMerhaba arkadaşlar bir şey danışacağım .Ev almaya karar verdik .Yalnız evler çok pahalı biliyorsunuz .Fiyatlar da yüksek olduğu için bizde topraktan girmeye karar verdik .Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .Yalnız kafamda bir çok şey geldi .Noter de peşinatı vereceğiz 6 -8 ay da ev teslim .Bir çok şey duyuyoruz .Alırken neye dikkat etmem lazım .Adam projeyi vs attı resimlerini lakin neye dikkat edeceğimizi bilmiyoruz.Sizden bilgi almak istiyorum .Ya bina icralıksa ya da dolandırıcı çıkarsa ben neye nasıl güveneceğimi şaşırdım
Merhaba arkadaşlar bir şey danışacağım .Ev almaya karar verdik .Yalnız evler çok pahalı biliyorsunuz .Fiyatlar da yüksek olduğu için bizde topraktan girmeye karar verdik .Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .Yalnız kafamda bir çok şey geldi .Noter de peşinatı vereceğiz 6 -8 ay da ev teslim .Bir çok şey duyuyoruz .Alırken neye dikkat etmem lazım .Adam projeyi vs attı resimlerini lakin neye dikkat edeceğimizi bilmiyoruz.Sizden bilgi almak istiyorum .Ya bina icralıksa ya da dolandırıcı çıkarsa ben neye nasıl güveneceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?