- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.876
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firmayı araştırın. Daha önce teslim ettiği projelere bakın. Vergi numarasını alıp bir avukat vasıtasıyla batak mı değil mi öğrenin ve sözleşmenizi sağlam yapın. Dairede size vaadedilen bütün özellikleri yazın ve geç teslimat halinde aylık o dairebin getireceği kira bedeli kadar bedel ödeyeceğini kararlaştırın.Merhaba arkadaşlar bir şey danışacağım .Ev almaya karar verdik .Yalnız evler çok pahalı biliyorsunuz .Fiyatlar da yüksek olduğu için bizde topraktan girmeye karar verdik .Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .Yalnız kafamda bir çok şey geldi .Noter de peşinatı vereceğiz 6 -8 ay da ev teslim .Bir çok şey duyuyoruz .Alırken neye dikkat etmem lazım .Adam projeyi vs attı resimlerini lakin neye dikkat edeceğimizi bilmiyoruz.Sizden bilgi almak istiyorum .Ya bina icralıksa ya da dolandırıcı çıkarsa ben neye nasıl güveneceğimi şaşırdım
Sakın sakın bunu yapma demeye geldim.Merhaba arkadaşlar bir şey danışacağım .Ev almaya karar verdik .Yalnız evler çok pahalı biliyorsunuz .Fiyatlar da yüksek olduğu için bizde topraktan girmeye karar verdik .Tamamen tanıdığın tanıdığı ile alacağız .Yalnız kafamda bir çok şey geldi .Noter de peşinatı vereceğiz 6 -8 ay da ev teslim .Bir çok şey duyuyoruz .Alırken neye dikkat etmem lazım .Adam projeyi vs attı resimlerini lakin neye dikkat edeceğimizi bilmiyoruz.Sizden bilgi almak istiyorum .Ya bina icralıksa ya da dolandırıcı çıkarsa ben neye nasıl güveneceğimi şaşırdım
Bitmiş evlerin bile bir kısmı iskanlı değil, çevreme neredeyse haftada 1 tane apartman dikildi, büyük kısmı iskansız, müteahhitler daireleri satarken iskan sorunu en kısa sürede çözeceğiz deyip insanların ağzına bir parmak bal çalıyorlar, satış bitip paralarını aldıktan sonra ses seda çıkmıyor.Tonla bitmis ev var, bence kalkismayin. Ya muteahit iflas ederse?