- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
Supermis 20 m2 harika. Biz bile 4 m2lik balkonumuza bir sedir koyduk ve orda oturmak çok keyifli. Ama ben alistim belki bilemiyorum. Çocuk sesleri çok etkilemiyor. En geç 12 de park ışıkları kapandığından herkes dağılıyor. Bir de yaz tatilinde sıcakta gündüz kimse olmaz durulmuyor parkta zaten. Çoğu kişi memleketine tatile vs gittiği için çocuk sayısı da azalıyor. İyi düşünmek lazım tabi. İnşallah hayırlı bir karar olur.Binanin dibinde canim park maleseff ama kucuk biryer olacakmis bursada yasiyorum ben teras dediginde 20 m2 lik bir alan ama kullanisli bir yer yasam alani olacak tarzdan :)
Cami kapatabilirsiniz cevabi bana farkli anlamda soylenmis gibi geldiğinden tepkimi ona gore verdim. Acikcasi hatali degilim. Gurultu meselesine gelince cit cikmasin demiyorum bu zaten mumkun degil. Ama calisan biriyim belirli saatten sonra cekmek cok zor. Suan hem giristeyim camlar tek kat acik mi kapali mi belli degil birde anneler cocuklarini disari atip hic ilgilenmiyolar en basiti örneği karsimdaki de giris katinda oturuyor ama cocugu hep benim duwarima pencereme topla vurarak bagira bagira oynuyor. Hic mi insan arkasini kontrol etmez isine de geliyor uyarmiyor. Benim bebegim dogdugunda nasil uyanicak uykusundan sicrayarak uyanir tahmin etmek hic zor degil
Çok haklısında ıssız yerde de çok sıkıntı oluyorişte hal böyle olunca ya ıssız bir yerden ev alacaksınız. daha sakin yada sahil bar yanı ortası üstü yer tercih etmeyeceksiniz.
Projenin diğer tara
Allah sabır versin size de
bizim burda da aynı dert var.
çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar.
eskiden annem beni evde gürültü ettim mi hemen uyarır sustururdu çocukken.
şimdi saatlerce tepemizde top oynamalar anırarak gülmeler koşmalar
napıyon evladım altta da insan yaşıyo az sus diyen yok.
aman çocuğumu kırmayım üzmeyim engellemeyim diye diye hadsiz,kimseye saygısı olmayan bi nesil yetişti.bizim burda da 4 bina arası oynuyo çocuklar nası eko oluyo nası ses çıkıyo sanki benden 1 km uzaktaki çocuk salonumda konuşuyo gibi dediği her şeyi duyuyorum.bıktım ya bıktım vala bu çocuklar yüzünden çocuktan soğudum.
aslında ben bahsettiğim tarzda çocuğu olan ve müdahale etmeyen her ebeveyn için konuşmuştum sadece üstümdekiler değil ama cümleyi yanlış kurmuşum."çocuk sahiplerine sesleniyorum çocuklarınız çok terbiyesiz ve saygısızlar" cümlenizi kendi tepenizdekilere söylediğinizi belirtirseniz memnun olurum. Tüm çocuk sahiplerini itham etmeyin. :))
Ne kadar komiksiniz siz oyle guleyimde rezil olmayin bari.Çocuklardan bu kadar nefret eden birisi hamile kalmamaliydi bence
Hic ses gelmesin diye bir amac icinde degilim sadece gec saatlere kadar oturulacak bir alan olacak belli bir saatten sonra yorgunluktan midir nedir zorlaniyor insan.Senin de çocuğun olacak ileride bu çocuk parkına bakan taraf avantajın olur.
3. kata ses gelir mi bilemedim ama. Benim evinde karşında çocuk parkı var, hiç ses gelmiyor benim evde 4. katta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?