Yahu siz gercekten insani germek icin yaziyorsunuz. Baska bir amac icin degil. Benim senin cocugun olayi degil bu neyi anlamak istemiyorsunuz. Oturulabilecek bir ev istiyorum bu tarz bir evde oturanlardan memnuniyet derecelerini yazmalarini rica ediyorum. Bu kadar net.Sizin çocuğunuzda gürültü yapmıcakmı .
Hic ses gelmesin diye bir amac icinde degilim sadece gec saatlere kadar oturulacak bir alan olacak belli bir saatten sonra yorgunluktan midir nedir zorlaniyor insan.
Valla sizin gibi insanlardan ben nefret ediyorum hiç kusura bakmayın. Çocuk bu elbet ses olacak gürültü olacak. Beğenmiyorsanız gidin sessiz sakin bi çiftlikte falan yaşayın. 5 çocuğum var benim gayette gurultuculer. Alt katimdakinin dirdirindan sonra taşındım. Şu an altımda kreş var. Öyle bi gürültü var ki anlatamam. Bağırış cagiris gürültü sandalye atma ağlama ne varsa... ve ben evde yalnız olsam da hiç mi hiç rahatsız olmuyorum çünkü onlar ÇOCUK. Öncelikle bunu anlayın. Bir ikincisi kişi kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş. Sanırım çok gurultucu bi çocuğun olacak...Ne kadar komiksiniz siz oyle guleyimde rezil olmayin bari.Bir soru ancak bu kadar kotu amacla bir tarafa cekilebilirdi. Alkışlıyorum sizi
Aslinda cocuk sesinden ziyade gece gec saatlerde top oynatip bagirtan ailelerden bikmisimdir. Duvarlari yikicakmis gibi vuruyolar. O yuzden ev alirsam dikkat edicem dikkat edicem diye teselli edip katlandim. Bu yuzden bu kadar hassas olusum.Cidden bıkmışsın çocuk sesinden ki böyle düşünce içindesin hak veriyorum sana.
EĞer anlaşma yapmadıysan başka projelere bakma şansın yok mu?
Sizin niyetiniz nedir anlamadim algi yaratmaya calismayin. Benden nefret edisiniz umrumda degil. Bazi hanimefendiler rahat edecek diye benim duvarlarim gum gum sesten yikilmak zorunda degil zira bebegimi uyutmam gerekecek ve nasil yapacagimi bilemiyorum. Alinan eve de 1 yil sonunda tasinabilecegim teslim tarihi nedeniyle. Ayrica diger sokaklardan buraya cocuk gonderenlerinde vicdanini Allaha havale ettim. 5 tane dogurup benim kapimi duvarimi yikmak cocuk yetistirmek olmuyor. Siz cok yanlis anlamissiniz olayi. Bir daha da cocuk sevgisi ile gurultu kiyaslamalarinizi iyice olcup tartarak yapin lutfenValla sizin gibi insanlardan ben nefret ediyorum hiç kusura bakmayın. Çocuk bu elbet ses olacak gürültü olacak. Beğenmiyorsanız gidin sessiz sakin bi çiftlikte falan yaşayın. 5 çocuğum var benim gayette gurultuculer. Alt katimdakinin dirdirindan sonra taşındım. Şu an altımda kreş var. Öyle bi gürültü var ki anlatamam. Bağırış cagiris gürültü sandalye atma ağlama ne varsa... ve ben evde yalnız olsam da hiç mi hiç rahatsız olmuyorum çünkü onlar ÇOCUK. Öncelikle bunu anlayın. Bir ikincisi kişi kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş. Sanırım çok gurultucu bi çocuğun olacak...
Yok canım bebek büyütmek ten haberin yok atıp tutma boşa. Uykusu gelen bebek ya da çocuk her türlü uyur. Merak etme sen. Asıl senin bebeğin ağlamaktan ortalığı inletirken komşuların nasıl rahatsız olur onu düşün.... Ya da kendi bebeğini de çöpe mi atarsın çok gürültü yapıyor diye...Sizin niyetiniz nedir anlamadim algi yaratmaya calismayin. Benden nefret edisiniz umrumda degil. Bazi hanimefendiler rahat edecek diye benim duvarlarim gum gum sesten yikilmak zorunda degil zira bebegimi uyutmam gerekecek ve nasil yapacagimi bilemiyorum. Alinan eve de 1 yil sonunda tasinabilecegim teslim tarihi nedeniyle. Ayrica diger sokaklardan buraya cocuk gonderenlerinde vicdanini Allaha havale ettim. 5 tane dogurup benim kapimi duvarimi yikmak cocuk yetistirmek olmuyor. Siz cok yanlis anlamissiniz olayi. Bir daha da cocuk sevgisi ile gurultu kiyaslamalarinizi iyice olcup tartarak yapin lutfen
Konu sahibi küçük çocukları kastetmiyor. Zaten küçük olanlar gece yarılarına kadar parkta durmaya dayanamaz . Büyük çocukların bagris cagris küfürlü sesleri rahatsız eden ki beni de öyle . Akşam çocukları uyutmusuz, hava sicak, cam açık çay içip film izleyelim diye oturuyoruz. Ancak sahadan küfürler yağıyor( anani bilmem ne gibi). Yani ben utanıyorum duyunca o lafları ve evet çok rahatsız oluyoruz.Valla sizin gibi insanlardan ben nefret ediyorum hiç kusura bakmayın. Çocuk bu elbet ses olacak gürültü olacak. Beğenmiyorsanız gidin sessiz sakin bi çiftlikte falan yaşayın. 5 çocuğum var benim gayette gurultuculer. Alt katimdakinin dirdirindan sonra taşındım. Şu an altımda kreş var. Öyle bi gürültü var ki anlatamam. Bağırış cagiris gürültü sandalye atma ağlama ne varsa... ve ben evde yalnız olsam da hiç mi hiç rahatsız olmuyorum çünkü onlar ÇOCUK. Öncelikle bunu anlayın. Bir ikincisi kişi kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş. Sanırım çok gurultucu bi çocuğun olacak...
Sizi anladım ben ama konu sahibi daha çok psikopatlık derecesinde bahsetmiş. Bizim burda akşam çocuklar dışarda olmaz hiç. Ondan düşünemedim onu :)Konu sahibi küçük çocukları kastetmiyor. Zaten küçük olanlar gece yarılarına kadar parkta durmaya dayanamaz . Büyük çocukların bagris cagris küfürlü sesleri rahatsız eden ki beni de öyle . Akşam çocukları uyutmusuz, hava sicak, cam açık çay içip film izleyelim diye oturuyoruz. Ancak sahadan küfürler yağıyor( anani bilmem ne gibi). Yani ben utanıyorum duyunca o lafları ve evet çok rahatsız oluyoruz.
Bebegimi kesinlikle cope atmam ama sansim olsaydi sizi atardim cunku saygısızca belden asagi vurarak insanin en hassas yerinden vuracak sekilde konusuyorsunuz.Yok canım bebek büyütmek ten haberin yok atıp tutma boşa. Uykusu gelen bebek ya da çocuk her türlü uyur. Merak etme sen. Asıl senin bebeğin ağlamaktan ortalığı inletirken komşuların nasıl rahatsız olur onu düşün.... Ya da kendi bebeğini de çöpe mi atarsın çok gürültü yapıyor diye...
Kendinizi tarif etmeyi birakin yeterince gözümde karakteriniz sekillendi 10-15 yas grubundan bahsettim bayanda ondan bahsediyor. Ama siz anlamamakta israrcisiniz. Sizide boyle kabul ettim sorun değilSizi anladım ben ama konu sahibi daha çok psikopatlık derecesinde bahsetmiş. Bizim burda akşam çocuklar dışarda olmaz hiç. Ondan düşünemedim onu :)
Maleseff baska yere bakanlar satilmis. Sanirim herkes bu gurultuyu tahmin edip diger taraflari kapmis.Başka yerden bakın bence. Rahat edemezsiniz.
Maleseff baska yere bakanlar satilmis. Sanirim herkes bu gurultuyu tahmin edip diger taraflari kapmis.
Esim iptal etmez konustuk bende kirmamak icin bisey demedim simdi ki ewim kadar gurultu cekmeyecegime eminim dusunsenize camın onunde 20 tane cocuk top oynuyor ve camlarim tek kat. Acsamda kapatsamda ayni. Hepsinin annesi evinde rahat rahat oturuyor topta vursalar pencereleride indirseler oglum duzgunce oynayin diyen çıkmıyorBaşka projelere bakın. Hoşlanmıyorsunuz sesten. Cam açılınca ses direk evinize girecek. Beğenmedim satayım deyince, satamayacağınıza göre baştan almayın daha iyi.
Eski evim çok ses geçiriyordu. Şimdiki daha iyi. Aşağıda çocuk sesleri oluyor ama tv açıkken duyulmuyor bile. Eski evde öhö dese duyulurdu.
Yok yok şimdiki oturdugunuz yer gibi olmaz kesinlikle. Bebek doğduğunda hemen gecemeyecegiz diyorsunuz. Benimki de sesten çok etkilenirdi. Ben telefona bikac sure yukledim bebekten uzağa koydum tabi. Başka bi cihaz da olur. Öyle öyle alıştı uykusu düzene girdi . Burda böyle idare edersiniz taşınınca cam kapalıyken gelen ses etkilemez zaten. Gece cam açık durmaz zaten.Esim iptal etmez konustuk bende kirmamak icin bisey demedim simdi ki ewim kadar gurultu cekmeyecegime eminim dusunsenize camın onunde 20 tane cocuk top oynuyor ve camlarim tek kat. Acsamda kapatsamda ayni. Hepsinin annesi evinde rahat rahat oturuyor topta vursalar pencereleride indirseler oglum duzgunce oynayin diyen çıkmıyor
Guzel fikirmis aslinda bende denerim kismet olursa oglum biraz idare edecek mecburen sonrasi guzel olur insaAllahYok yok şimdiki oturdugunuz yer gibi olmaz kesinlikle. Bebek doğduğunda hemen gecemeyecegiz diyorsunuz. Benimki de sesten çok etkilenirdi. Ben telefona bikac sure yukledim bebekten uzağa koydum tabi. Başka bi cihaz da olur. Öyle öyle alıştı uykusu düzene girdi . Burda böyle idare edersiniz taşınınca cam kapalıyken gelen ses etkilemez zaten. Gece cam açık durmaz zaten.
Bir çivi bile cakmaz esim aslinda gerekte yok biliyo musunuz sadece aldiklari kira ilgilendiriyor ev sahibini oyle olmasa kendilerine farkli bize farkli cam taktirmazlardi. Camin birini cocuklar catlatmis biz oturmadan once onu bile degistirmediler. Sanki ev baskasinin gibi uzaklar. Ama para konusunda bir hayli yakinlarCamlarınızı değiştirin, bir arkadaşım da ben de yol kenarında oturuyoruz, onun camları özel, sanırım 3 kat gürültüye karşı, ses açısından çok fark ediyor.
Cani gonulden AminnAllah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?