Eurovision 2009 Sonuçları

Anaaam millet aşık olmuş çocuğa ben şarkıyı beğenmedim ama çocuk pek datluymuş doğrusu:))

sende herşeyden korkuyon yaff :mymekanu diyoz bunu diyozz yok beğendiremicezz:dilcikar:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yalan mı ama ne biçim bakıyo tinerci çocuklar gibi aynı
birazdan çantamı çalıp kaçacakmış edası var adamın üstünde :roflol::roflol:

ben susuyorum gözler konuşsun:1closedeyes:

Ay bu adam kimdi ya. Yarışmada ben bunu biyerden tanıyorum diyorum ama çıkaramadım yav.:uhm:,

Hadise yine kötü söyledi. En iyisi Hadise hep pileybek yapsın.:smiley-cool:

4.olmak da güzel ama şarkı güzeldi be, yazık oldu. Neyse bu yaz tatilde heryerde çalar artık diycem ama milletçe bıktık artık. her an her dakka dümtek oldu içimiz dışımız.

İzlanda naadar süperdi be. Kızda ne ses vardı valla:asigim: Ermenistan da fena değildi ama onlar çıkınca sanki Azeriler çıkmışda şarkı söylüyorlarmış gibi geldi. Moldovayı çok beğendim. Tam kendilerine özgü kıyafet ve şarkıyla çıktılar. Fransa çok sönüktü Patrısya söylemesine rağmen.

Azerbaycandaki kıza bittim, bir insan bu kadar güzel olurmu yav, Allah özene bezene yaratmış resmen. Ama şarkı Azerilere uygun değildi (ermenistan bile daha çok azerbaycanı çağrıştırdı bana)

Bu arada hadisenin şovundaki sonradan katılan etek giymiş herifin adını sanını bilen varmı:uhm: Herif de ne edele varmış bee, süpper di süpperlaelaelaelaelae,

sistem değişti dediler ama hikaye gene aynı şey oldu komşu komşuya verdi puanları genede 4. olmamız güzeldi

eeee biz naptık sanki.benneyaptımki, bizde azerbaycana vermedik mi, hep vermiyormuyuz. Keza azerilerde öyle.

Başka bir çözüm bulunmadıkça bu böyle devam eder. Adamlar puan verirken birde komşumuz bilmem kime veriyoruz 12 puanı diyorlar. Yav niye katılıyorsak şu erovizyona bilmemsengözlerimebaksanab

Ben 2. olan ülkeyi ve Azerbeycan'ı beyendim...Norveç o kadarda güzel bir şarkı değildi bence 1.olmayı haketmiyordu.

bende ermenistan ve azerbeycanı begenmiştim
sakis i de begendim ama kendini şarkıyı değillll
ya bence hadise normalde cok daha iyi kızı sesi cıkmadı ki

Yav accayipti dimi gülsüm sultan:asigim:, o ne danstı, o ne ficuttu, saçlar desen bitli bitlikaydirigubbakcemile3

Eh iste fena degildi:1closedeyes:

Nedense öyle kivrak irkeklerden hoslanmiyom ben be kuzu.

Irkek dedigin vakit bende Kadir inanir...kenan imirzalioglu gibin tipler gecer...baska tanimam zayir...:asigim:

sakis rouvas o kuzu kafa

Ne sakisi be güzelim....hadiseye eslik eden dansi cocuktan gonusuyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…