Eurovision 2009 Sonuçları

işte bende onu diyorum sen ddışarıda daha iyi bi eğitim var diye gidiyosun
başkası daha çok para kazanmak için
ama bizim yapacagımız şey burda kalıp ülkemizi daha iyi hale getirmek için savaşmak

zaten amacim evladimi burda okutup ulkesinde hizmet ettirmek ama Avrupada ustu acik bariz bir asaglama yok uzeri kapali anca ellerine gecen firsatlarsa dalga gecerler yada bu tarz yarismalarda altimizi kazarlar

ya özel bursla ( başarı ile kazanılan bir burstan bahsetmiyorum sırf bir aile yakının verdiği bursla çocuk okutmak ve buradaki arkadaşlar lütfen kesinlikle sizi kastetmiyorum ) yurt dışında çocuk okutmak protesto niye edilmiyor ülkemizde? hele ülkenin başındaki bir kişinin çocuklarıysa..:jeyyar:kaydirigubbakcemile

Eurovisyonu kazanamasak bile bu güzel sohbet icin hepinize tesekkürler Şeniz

Allah rahatlik versin kizlar...ben kactim..saat epey gec oldu...

Degisik fikirlerde olsak bile cok bir sohbet oldu bence...öperim gözlerinizden

zaten amacim evladimi burda okutup ulkesinde hizmet ettirmek ama Avrupada ustu acik bariz bir asaglama yok uzeri kapali anca ellerine gecen firsatlarsa dalga gecerler yada bu tarz yarismalarda altimizi kazarlar

canım herkes senin gibi şanşlı degil ama sen okumuşsun dil ögrenmişsin
işçi olarak gidip çalışan var oralarda ingiltereyi bilmiyorumda almanyada öyle oldugunu biliyorum

onlar hayal canım ütopya bizde olmaz

Eurovisyonu kazanamasak bile bu güzel sohbet icin hepinize tesekkürler Şeniz

Allah rahatlik versin kizlar...ben kactim..saat epey gec oldu...

Degisik fikirlerde olsak bile cok bir sohbet oldu bence...öperim gözlerinizden

Allah rahatlık versin canım bende teşakkür ederim güzel sohbetin içinŞeniz

almanyada dogdum ablamlar orda okudu amcamlar oraya temmellı yerlestı amca oglumu hıc ogrmedım nıyemı ısyerı va r orda bırakamıyo bıraktıgı an almanlar anında tepesınde orda sokakklar anası babası belı olmuyan suru ıle ınsanlarla dolu ablamın anlattıkalrını dınlesenız hallerı acı bız turklerı cekemıyola r nıyemı aıle bagımız orfumuz ınancımız ozumuzu bozamadılar bozamıcakalrda dısarda gurbette olanlar Alah yarıdmcınız olsun dıslanmak vatan hasretıı ama kahrolsunkı ordada maddı olarak hayat guzel

vallahi kızlar ilk defa kk dan zevk alıyorum. hepinize teşekkür ediyorum.
sanırım biraz kural ihlali yapıyoruz sanırım. ama hoşuma gitti.
bazı kurallar var diye çok fazla rahat yazamazsam da çoğunuza katılıyorum.

biz bir olay oldumu hemen haberlerde saniyesinde haberdar edilmek istiyoruz.
aksi oldu mu da ortalığı ayağa kaldırıyoruz. ıspartada uçak düştü, halk ve gazeteciler
olay yerinin içinde hatta.
ama hollandadaki uçak kazasında neden bilgi verilmedi neden göstermiyorlar diye ortalığı ayağa kaldırdık. oysaki doğru oydu.
delillerler tahrip edilmedi en azından.
ama bizde ki anlayış gösterilcek, varsa kan yada kalan ayakkabı vs.
ağıtları göstericez. duygusal insanlarız.

Bizler şu an yaşadıklarımızdan pay çıkarmalı ve çocuklarımızı yetiştirirken kendi değerlerimizi,güzelliklerimizi sevdirerek öğretmeliyiz...Değerlerimize anca böyle sahip çıkabiliriz...a.s

biz sadece ülke olarak oturup konuşuruz icraate geldinmi hiç kimse olmaz arkanda
nasreddin hoca fıkrası gibi

evet kizlar sohbet guzeldi herseye ragmen bize 4.yapan Hadiseyide kocaman opuyorum sagolsun kisaca en guzeli karsit fikirlerde olanlar bile olsa hepimiz ayni taraftan ayni dilden cografyadaniz onemli olan aramizdaki bag surda yazilanlari okuyunca bile Turk kadinin zekasi,bilgisi,espiri anlayisi zarafeti gayet belli yani biz hersekilde birinciyiz hepinize iyi geceler NORVEC hala fikrim ayni igrencti 1.olmamaliydin 1.olucak kadar iyi degildin en azindan oh be kinimi kustum

Bizler şu an yaşadıklarımızdan pay çıkarmalı ve çocuklarımızı yetiştirirken kendi değerlerimizi,güzelliklerimizi sevdirerek öğretmeliyiz...Değerlerimize anca böyle sahip çıkabiliriz...a.s

konuyu guzelce ozetlemıssınn:hooray:

biz birilerinin ayrıcalıklı olmasını,onların devleti sömürmesini kanıksamışz artık...normal kabul ediyoruz...

hatta bi tabir var "adam yiyor ama çalışıyor da.." laf mı şimdi bu...

işte bu mantıkla kayıklar,sandallar vs ler çıkıyor ortaya...anladınız siz onu...

yi geceler kızlar. çok geç oldu.
bu lezzetli sohbet için teşşekürler.
hadise 4. oldu ve tebrik ediyorum kendisini.

onlar hayal canım ütopya bizde olmaz

ütüopya tabi ne yazık ki..

Orada adam çocuklarına özel hoca tuttu diye protesto edilir,burada adam ehliyetsiz araba kullanır, birine çarpar,çarptığı kişi ölür,hiç ceza almaz,askere gitmemek için çürük raporunu da alır,gemi sahibi olur,mücevher şirketine ortak olur..vayyy beee.................... trajedi ki ne trajedi.....

neyse susmalıyım susmalı....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

ahhh ahhhh!!!var ya içimdekileri bir döksemmmmm ....

ben kesin banlancamm...

yarın yokum bilginzi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…