işte bende onu diyorum sen ddışarıda daha iyi bi eğitim var diye gidiyosun
başkası daha çok para kazanmak için
ama bizim yapacagımız şey burda kalıp ülkemizi daha iyi hale getirmek için savaşmak
Türkiyenin halini konuşuyoruz canım bunuda halledip öğle yatıcaz içimizde kalmasın..
savaşmak derken yanlış anlama
kökten sistemin degişmesi lazım
mesala yanliş hatırlamıyorsun
tonny blair çoçuguna özel hoca tuttu diye protesto edilimişti
niye
çünkü bir başbakanın çoçugunu özel hoca tutması bu
ülkenin okulları iyi egitim vermiyor demek anlatabildimmi
zaten amacim evladimi burda okutup ulkesinde hizmet ettirmek ama Avrupada ustu acik bariz bir asaglama yok uzeri kapali anca ellerine gecen firsatlarsa dalga gecerler yada bu tarz yarismalarda altimizi kazarlar
ya özel bursla ( başarı ile kazanılan bir burstan bahsetmiyorum sırf bir aile yakının verdiği bursla çocuk okutmak ve buradaki arkadaşlar lütfen kesinlikle sizi kastetmiyorum ) yurt dışında çocuk okutmak protesto niye edilmiyor ülkemizde? hele ülkenin başındaki bir kişinin çocuklarıysa..:jeyyar:kaydirigubbakcemile
Eurovisyonu kazanamasak bile bu güzel sohbet icin hepinize tesekkürler Şeniz
Allah rahatlik versin kizlar...ben kactim..saat epey gec oldu...
Degisik fikirlerde olsak bile cok bir sohbet oldu bence...öperim gözlerinizden
O zaman desene bize uyku yok:1no2:
yarın hepimiz banlanırmışız senağlamasenağlama
Eurovisyonu kazanamasak bile bu güzel sohbet icin hepinize tesekkürler Şeniz
Allah rahatlik versin kizlar...ben kactim..saat epey gec oldu...
Degisik fikirlerde olsak bile cok bir sohbet oldu bence...öperim gözlerinizden
Bizler şu an yaşadıklarımızdan pay çıkarmalı ve çocuklarımızı yetiştirirken kendi değerlerimizi,güzelliklerimizi sevdirerek öğretmeliyiz...Değerlerimize anca böyle sahip çıkabiliriz...a.s
evet kizlar sohbet guzeldi herseye ragmen bize 4.yapan Hadiseyide kocaman opuyorum sagolsun kisaca en guzeli karsit fikirlerde olanlar bile olsa hepimiz ayni taraftan ayni dilden cografyadaniz onemli olan aramizdaki bag surda yazilanlari okuyunca bile Turk kadinin zekasi,bilgisi,espiri anlayisi zarafeti gayet belli yani biz hersekilde birinciyiz hepinize iyi geceler NORVEC hala fikrim ayni igrencti 1.olmamaliydin 1.olucak kadar iyi degildin en azindan oh be kinimi kustum[/QUO
dahada guzel paylasımlarda gorusmek uzere ıyı geceler
onlar hayal canım ütopya bizde olmaz
ütüopya tabi ne yazık ki..
Orada adam çocuklarına özel hoca tuttu diye protesto edilir,burada adam ehliyetsiz araba kullanır, birine çarpar,çarptığı kişi ölür,hiç ceza almaz,gemi sahibi olur,mücevher şirketine ortak olur..vayyy beee.................... trajedi ki ne trajedi.....
neyse susmalıyım susmalı....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?