• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2009 Sonuçları

bende hepinize bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim (yarın ban alırsam sorarım size ama)
hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin

arkadaslar cok guzel bı sohbettı hepınıze ayrı ayrı tessekkur edıoyrum elınıze yureıgnıze saglık optum herkesı kkyı ock ama cok sevıyorumm bys

ahhh ahhhh!!!var ya içimdekileri bir döksemmmmm ....

ben kesin banlancamm...

yarın yokum bilginzi olsun
kaydirigubbakcemile4

bence herkes birbiri ile helalleşsin..gidici değilizdir inşallah..Kendimizi tutamadık..zorluyoruz tutalım diye..kaydirigubbakcemile3

yalnız ve güzel ülkemmmm.... yıne ne kadar yalnız oldugumuzu görduk, bız agzımızla kuş tutsak artık olmaz bu iş. adamlar 300 lü puanlarla 1. oldu, sertap 160 puanla 1. oldu. bırleşmışler onune gelene 100 tekme atıyorlar. hadıse sevımlı guzel tatlı bır kız ben onun mutlaka ıyı bır yerlere gelecegıne ınanıyorum. herşey çok guzeldı. yenılsen de yensen de kalbımızde hep Turkıyeeeeeee.....

bence herkes birbiri ile helalleşsin..gidici değilizdir inşallah..Kendimizi tutamadık..zorluyoruz tutalım diye..kaydirigubbakcemile3

kısacık kk hayatımda geçirdiğim güzel günler için hepinize teşekkür ederim:))

hakkınızı helal edin...

kazen abiii one minute

acı bana
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

saat baya geçmiş benden de paydos..Yatayım artık herkese iyi geceler..Bu arada son yazdıklarımı yazarken üzüntüden yazdım,hatırlamıyorum,bilmiyorum,ağır tahrik var,şarkı yarışmasına üzüntüden öyle yazmışım..-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kısacık kk hayatımda geçirdiğim güzel günler için hepinize teşekkür ederim:))

hakkınızı helal edin...

kazen abiii one minute

acı bana
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

helal olsun canım..ağır tahrik vardı napalım...kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

helal olsun canım..ağır tahrik vardı napalım...kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

kesinlikle....hem ben bunalıma girdim kesin 1.olur diyodum hadise için...öyle olmayınca kendimi kaybetmişimmm...ne dedim ne yazdım hatırlamıyorum
senağlama:delphin:-tatlicadiarzu-

Türkiye güzel ülkem,çocuklarımıza daha iyi yarınlar bırakmak dileğiyle.....

simdiye kadar kiyafetiyle ve sesinin iyi cikmamasiyla elestirmistik ama,cok iyidik bence.hadise yari finalde kameralarin onu cekmemesine cok sinirlenmisti bilmiyorum farkettiniz mi,bugün kamera yakin cekim yapinca isaret parmagini sallayarak el hareketi yapti yani msji gönderdi bir güzel.25 ülkede 4. olmamiz bence iyi bir sonuc.norvecte 1.ligi haketti.sarkisi ve sovlari güzeldi.umutlar seneye kaldi....................

izlandayı çok beğenmiştim. arkadaşlar birinci oluruz demişlerde.
hayır ilk 3 e giremeyiz dedim. tahminim doğru çıktı. izlanda favorimdi. 2 ci olmuş...

yani ne denebilirki bn en başta dedimm kesinlikle ilk 5teyiz ama birinci değilz die
herzmnki komşu komşuya oy verdi oldu bitti bu kadar
birde bnce neden bu kadar hadiseyi yerdik yada 4.olmayı kabul edemiyoruz çok merak ediyoruum
4.lük kötü bir sonuçmu asla değil!
eskiden biz sonuncu olmadığımıza şükür eden bir millettik
tabii herşey sertapla başladıı a.s.
nese uzatmayım çenem açılıoo
bn norveçi beğendiim o genç deliklanlı çocuk sölerken bile gözleri ışıl ışıldı kemanın sesi mest etti bni resmn
izlanda için bi yorumm yok beğenmediim
azerbeyacana ise bayıldıım çook güzel sölediiler
ve son anda norveçin bize puan vermesiyle 4.olduk
buda bir başarı bu da bir emek tebrik ediyorum en başta hadiseyi sonrada emeği geçen herkesi
TEŞEKKÜRLERalkisalkisalkis

not:rusyann şarkısınıda ayrıca sahnediki o güzel duruşada bayıldıımalkisalkisalkis
birde almanyayı kınadım resmn şee etiiler bnce sanatla manatla bi alaksı yoktu:teselli:
hak ettiklerinide aldılar neseki sonlardaydılar

yani ne denebilirki bn en başta dedimm kesinlikle ilk 5teyiz ama birinci değilz die
herzmnki komşu komşuya oy verdi oldu bitti bu kadar
birde bnce neden bu kadar hadiseyi yerdik yada 4.olmayı kabul edemiyoruz çok merak ediyoruum
4.lük kötü bir sonuçmu asla değil!
eskiden biz sonuncu olmadığımıza şükür eden bir millettik
tabii herşey sertapla başladıı a.s.
nese uzatmayım çenem açılıoo
bn norveçi beğendiim o genç deliklanlı çocuk sölerken bile gözleri ışıl ışıldı kemanın sesi mest etti bni resmn
izlanda için bi yorumm yok beğenmediim
azerbeyacana ise bayıldıım çook güzel sölediiler
ve son anda norveçin bize puan vermesiyle 4.olduk
buda bir başarı bu da bir emek tebrik ediyorum en başta hadiseyi sonrada emeği geçen herkesi
TEŞEKKÜRLERalkisalkisalkis

not:rusyann şarkısınıda ayrıca sahnediki o güzel duruşada bayıldıımalkisalkisalkis
birde almanyayı kınadım resmn şee etiiler bnce sanatla manatla bi alaksı yoktu:teselli:
hak ettiklerinide aldılar neseki sonlardaydılar
cnm dediklerine tamamne katılıyorm ama izlanda nın şarkısı güzeldi yaa ama almanya ya da iyi oldu ohh

hadisenin sesi maalesef cok kalindi,hastaligindan dolayiydi sanirim..ama stüdyo cekimiyle alakasi yoktu,yada ben mi canli performanstan cok sey bekledim bilmiyorum..
bi sürü oy attim,fatura bu ay fena kabarik gelcek:1ninca:
norvece gelince ben cok begenmedim..daha güzel sarkilar vardi..hadiseyi seyredince biz kesinlikle birinci olamayiz demistim ama hakkaten birincilige daha layik ülkeler izlemistim..
neyse...bu senede kapandi gitti..yalniz sirf su oylamalardaki adaletsizlikler yüzünden eurovisiona sogudugumuda söylemeden gecemicem:delphin:

merhaba..Gönül isterdiki birinci olmak..Ama sonuçta müzikal olarak bakılırsa norveç gerçekten haketti.Sesi, şovu, kemanı ve şarkı sözleri çok iyiydi. Norveç işi biliyor.Yüksek puan vermeyen ülke yoktu. Adamlar rekor kırdı.demekki gerçekten haketti. favorim norveç ve azarbaycandı. izlandadaki kızda çok sempatikti seside iyidi. Kızmayın ama hadisenin sesini beğenmedim.ama 4üncü olmakta güzel.

Almanyaya gelince dita van teese gibi ünlü bir stripitzciyle kazanır gözüyle baktılar fakat gördüğümüz gibi sadece görüntü yeterli olmuyor.

ya azerbaycan ve izlanda norvecten katkat güzeldi nasıl birinci oldu hala anlamış değilim

azerbaycan harıkaydı bence..

hadısede çok iyi bır perfonmans sergiledi.

sanırım bu kez sıyaset degıl,yetenek,kabılıyet ve hakedenler kazandı... begendım ben ılk üçü..

4 . değil beşinci olmadık mı ya
bi puanla kaçırdık ben öyle hatırlıyorum
ayrıca düm tek tek güzel bir şarkımıydı allah aşkına
türkçe olsa asla dinlemezdim tam ismail yklık bir şarkı
düm tek tekin tınısı ritmi güzeldi eurovision ruhuna uygun bir şarkıydı
yoksa çok boş sözleri var

Back