kizlar cay demledim gayri gelin icelim hadisenin poposunda pireler ucuyordur ama biz hala etkisindeyiz
sagol canım ben kahve içiyorum sana afiyet olsun
biz başka bi moda geçtik artık:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar cay demledim gayri gelin icelim hadisenin poposunda pireler ucuyordur ama biz hala etkisindeyiz
:))) ah güzelim..
israil tüm dünyayı yönetiyor farkında değilsin..
israil izin vermezin kuş uçmaz bu dünyada..
amerika filan fasa fiso..kılıf sadece..
amerika israile karşı hiç bir zaman aykırı durmaz dikkat edin..
israil ordaki çogu ülkeye silah satıyor çünkü
:))) ah güzelim..
israil tüm dünyayı yönetiyor farkında değilsin..
israil izin vermezin kuş uçmaz bu dünyada..
amerika filan fasa fiso..kılıf sadece..
amerika israile karşı hiç bir zaman aykırı durmaz dikkat edin..
bu kadar dogru tesbıtlerrın ustune ne denırkı gonulten tessekur edıyorum bılınclı oldugumuz ıcno israili allah bildiği gibi yapsın zaten
basketbol takımımıydı tam hatırlamıyorum maça gelmişlerdi
oyuncuları bir linç etmedikleri kaldı
şimdi düşünüyorum o oyuncuların suçu ne
sorsanız belki onlarda yapılan bu zulme karşı ama işte insanın içi onlara karşı boş olamıyo
bu katliama sessiz kalamıyoruz suçlu ararkende belki suçu olmayanlar insanlara yükleniyoruz
Dogru burda haklisin..
Ama alman toplumu öyle isini bilen öyle kurnaz bir toplumki...diger toplumlardan mesela biz türklerden gerek örf ve adetlerimiz gerek kültürümüz olsun en güzel seyler alip kendi kültürlerine yansitiyorlar...
Almanlar yanaktan öpüsmek nedir bilmezdi..simdi gel gör...hepsi öyle selamlasir tokalasmaz...yada en basit bir örnek agda mesela....eskiden koltuk altlarindaki killardan ögrü yapilabilirdi..simdi hepsi yapiyor...büyüklere saygi göstermekde böyle bir örnek...
Ama biz ne yapiyoruz...onlarin toplumundaki tüm eksileri kendi kültürümüze yansitmaya calisiyoruz...hep özenti hep özenti...ama malesef yanlis özelliklere
Dogru burda haklisin..
Ama alman toplumu öyle isini bilen öyle kurnaz bir toplumki...diger toplumlardan mesela biz türklerden gerek örf ve adetlerimiz gerek kültürümüz olsun en güzel seyler alip kendi kültürlerine yansitiyorlar...
Almanlar yanaktan öpüsmek nedir bilmezdi..simdi gel gör...hepsi öyle selamlasir tokalasmaz...yada en basit bir örnek agda mesela....eskiden koltuk altlarindaki killardan ögrü yapilabilirdi..simdi hepsi yapiyor...büyüklere saygi göstermekde böyle bir örnek...
Ama biz ne yapiyoruz...onlarin toplumundaki tüm eksileri kendi kültürümüze yansitmaya calisiyoruz...hep özenti hep özenti...ama malesef yanlis özelliklere
Dogru burda haklisin..
osamnlı vermedı 2 abdulhamıtten alamayınca oyunla ıcten fetederek onu alt ederk aldılar cnm
ne derseniz deyin özellikle dünyada çoğu ülkede müslüman dedimi millet terörist onlar diyolar hemen ..
bize bu damgayı yapıştırdılar artık..
kendileri katil kundaktaki bebekten anakarnındakine kadar öldürürler o başka
kimse gıkını çıkarmaz onlara ..
karalama politikasını gayet iyi sürdürüyorlarda ondan
ama allah var hakkını yememek lazım
taksimdeki yıl başı rezaletini tacize uğrayan ülkesine koşa koşa giden
turistleri düşündükçe neden bize öcü gibi baktıklarını anlayabiliyorum
birazcıkta türk insanın abazanlığı
türk insanı birazcık abazansa her yerde kendini belli ediyor
dil öğrenmeye gider yurt dışına gider türk mahallesine yerleşir
giyiminden kuşamından anlarsın yüz metre öteden türk olduğunu
e böyle insanlar pirim vermeye devam ettikçe naparsın öcü oluyoruz ister istemez
abazansa nedemek çok cahil gördüm kendimi
Biz burda el gurbet memleketde degerlerimizi yitirmemek icin cirpiniyoruz arkadaslar...
Yeri geliyor hor görülüyorsun...yeri geliyor hakin yeniyor..yeri geliyor istenmiyorsun...
Tüm bunlari gördükce neden hala burda yasiyorum diye cok sordugum oluyor kendime ama malesef secme hakkim olmadi hic bir zaman...
O yüzden türkiyeye bazen cok kiziyorum...Neden istenmedigin yere girmek istiyorsunki?
Birak onlar senin pesinden kossun!!
Ve inanin bana er yada gec bir gün gelecek onlarin türkiyenin kicinda dolasacak gir su AB ye diye...ama insallah o zamanda türkiye onlarin sifatina tükürür..ihtiyaci olmaz..:1closedeyes:
Israelede yuhhh diyorum...hangi yüzle o yarismaya cikiyorlar tühh suratlarina
Biz burda el gurbet memleketde degerlerimizi yitirmemek icin cirpiniyoruz arkadaslar...
Yeri geliyor hor görülüyorsun...yeri geliyor hakin yeniyor..yeri geliyor istenmiyorsun...
Tüm bunlari gördükce neden hala burda yasiyorum diye cok sordugum oluyor kendime ama malesef secme hakkim olmadi hic bir zaman...
O yüzden türkiyeye bazen cok kiziyorum...Neden istenmedigin yere girmek istiyorsunki?
Birak onlar senin pesinden kossun!!
Ve inanin bana er yada gec bir gün gelecek onlarin türkiyenin kicinda dolasacak gir su AB ye diye...ama insallah o zamanda türkiye onlarin sifatina tükürür..ihtiyaci olmaz..:1closedeyes:
Israelede yuhhh diyorum...hangi yüzle o yarismaya cikiyorlar tühh suratlarina