• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2009 Sonuçları

ablamda ermenistanı begenmiş bogasım geldi onu aramızda 400 km olmasaydı gösterirdim ona:roflol:

Eyvah eyvah açıkçası ermenistan'ı bende beğendim.
Üstelik aramız çok yakın sanırım. Neyse ben kaçayım en iyisi.kafamçokkarıştı

bak bak hemşeremi buldum galiba sakaryalıdan beklemezdim hiç
bana yakınmı oturon sen bi adresini alayım senin:roflol:

açıkçası ermenistanın müziğini bende beyendim bizim buraların melodisini andırıyodu hoş bi tarzdısengözlerimebaksanab buarada şirincim kuşum sana uzak olabilir istersen ben veriim adresimi:jeyyar:

merhaba

dogru söyluyorsunn bizde laf edıyoruz ama bizde aynı seyı yapıyoruzz:) ama düzen böyle işliyorsa baska carede yok maaleseff eger adaletli oylama olsaydı vallahi istemezdik komşumuzdan tam puannkaydirigubbakcemile3

oyunun kuralı buysa bizde kuralına göre oynuyoruz napalım
kuralları biz koymadık değiştiremiyoruzda
o zaman kuralına göre oynamak düşüyor ki saf dışı kalmayalım :jeyyar:

sadece norveçe değil bize bile tepki var :) sanırım yenilgiye tahammülü olmayan ülkelerin vatandaşları olmalı

açıkçası ermenistanın müziğini bende beyendim bizim buraların melodisini andırıyodu hoş bi tarzdısengözlerimebaksanab buarada şirincim kuşum sana uzak olabilir istersen ben veriim adresimi:jeyyar:

tamam senide kara listeme ekledim çalıkuşu bir sen iki ne kadar uzaksın:roflol:

katiliyorum biz zaten gonullerin birincisiyiz tarihimizle cografyamizla dogal guzelliklerimizle cekemiyorlar iki kitada kara parcasina sahip olup iki kitayi birlestiren tek ulkeyiz yeryuzunde Allahimiza sukur Muslumaniz 4milyon nufuslu ulkeler karar vericekse sarki guzelligimize katilmayalim zaten

Hayir yani anlamiyorum...oraya katiliyoruzda ne oluyor...kime ne ispatlamak zorundayizki...:delphin:

Avrupa daha canaklara si....diskisini camdan atiyordu..türkiyede tuvalet görgüsü vardi...hamam vardi...temizlik görgü kültür vardi...:1closedeyes:

Simdide bizi begenmiyorlar ve böyle aptal saptal bir yarismada belki cidden hak eden sanatcilarimiz ciksa bile kazanamiyorlar...:kahve:

işte bende onu diyorum ya
iran ırak suriye yerine böle küçük gelişmekte olan avrupa ülkeleri olsaydı
biz onlarla can ciğer kuzu sarması olsaydık belki verirlerdi
benneyaptımki
azerbeycan nasıl bize oy veriyosa onlarda verirdi
gerçi millet birbirine çanak tuttu diyozda bizde onlardan geri kalmıyoruz
bizde azerbeycana al 12 ver 12 yaptık :roflol::roflol:

Bence tam tersine bize asla vermezlerdi...Bizi sevmiyorlarki...Araplar kesin ingiltereye ya da kendi soyundakilere verirlerdi...Yani Arap Araba verir oyunu...Bizimle asla canciğer kuzu sarması olmaz Araplar...Yaşadığımız tarih belli...

severiz yalakaligi affedin demedigimiz kaldi ermenilere

niye onlar bu yarışmaya türkiyeyi soykırım yapmakla suçlayan bi şarkı ile çıkacaklar
niye vazgeçtiler bilmiyorum
bizse adamlar suratımıza tükürüyo biz yarabbi şükür diyoruz

Hayir yani anlamiyorum...oraya katiliyoruzda ne oluyor...kime ne ispatlamak zorundayizki...:delphin:

Avrupa daha canaklara si....diskisini camdan atiyordu..türkiyede tuvalet görgüsü vardi...hamam vardi...temizlik görgü kültür vardi...:1closedeyes:

Simdide bizi begenmiyorlar ve böyle aptal saptal bir yarismada belki cidden hak eden sanatcilarimiz ciksa bile kazanamiyorlar...:kahve:

bizi bğenmıolar deil.. bizi ÇEKEMIOLARRR...
aptal saptal bölumune katılıorumm kaydirigubbakcemile5

ben asıl israilin doğru dürüst puan alamayışına acayip sevindim ohh oldu onlarakötükedihüso

gülsümcüm sence türkiyedekiler begeniyorlarmı bizi
biz bile bizi aşagılamıyormuyuz

çok doğru söylüyorsun gülsüm sultan ama bir noktadan sonra
onlar bizim seviyemize geldi bizden gördüklerini uyguladı
ama uygulamakla kalmadı geliştirdi kendini onlar hızla koşarken biz nal topladık
osmanlı devletide böyle değilmiydi orta çağın en gelişmiş devletiyken birden
gelişmelere ayak uyduramayıp yıkılmadı mı
biz yerimizde sayıyoruz hala komik şeyleri tartışıyoruz onlarla aldı başını yürüdü
ara açılmaya devam ediyor başladığımız yer değil geldiğimiz yer önemli
onlar geriden başlayı ileriye doğru atak yaptı bizse karınca adımıyla ilerliyoruz

kesinlikle Avrupa evin ortasina pislerken ulkemizde astronomi calismalari yapiliyordu Avrupa adimizi sanimi cok iyi bilir aslindada islerine gelmez kuyruk acilarindan

severiz yalakaligi affedin demedigimiz kaldi ermenilere

aynen öyle :delphin:
adamalr bize dünyanın gözü önünde katil diyor , kimse çıkıpta demiyor bre ş..iz sende seneler önce azerbaycanda binlerce kadının karnındaki bebeği doğramadın mı..
oda savaş buda savaş..ne farkı var !!
kimsenin sesi çıkmıyor..

Back