eurovisionun sitesinde norveçe tepki var kimse beğenmemiş :)
iyi olmuşş hoh canıma değsin smileyi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz genellikle ermenistana veriyorduk bu senede azeri kardeşlerimizin sırtını sıvazladık malum kapı meselesi
ablamda ermenistanı begenmiş bogasım geldi onu aramızda 400 km olmasaydı gösterirdim ona:roflol:
Eyvah eyvah açıkçası ermenistan'ı bende beğendim.
Üstelik aramız çok yakın sanırım. Neyse ben kaçayım en iyisi.kafamçokkarıştı
bak bak hemşeremi buldum galiba sakaryalıdan beklemezdim hiç
bana yakınmı oturon sen bi adresini alayım senin:roflol:
biz genellikle ermenistana veriyorduk bu senede azeri kardeşlerimizin sırtını sıvazladık malum kapı meselesi
merhaba
dogru söyluyorsunn bizde laf edıyoruz ama bizde aynı seyı yapıyoruzz:) ama düzen böyle işliyorsa baska carede yok maaleseff eger adaletli oylama olsaydı vallahi istemezdik komşumuzdan tam puannkaydirigubbakcemile3
açıkçası ermenistanın müziğini bende beyendim bizim buraların melodisini andırıyodu hoş bi tarzdısengözlerimebaksanab buarada şirincim kuşum sana uzak olabilir istersen ben veriim adresimi:jeyyar:
katiliyorum biz zaten gonullerin birincisiyiz tarihimizle cografyamizla dogal guzelliklerimizle cekemiyorlar iki kitada kara parcasina sahip olup iki kitayi birlestiren tek ulkeyiz yeryuzunde Allahimiza sukur Muslumaniz 4milyon nufuslu ulkeler karar vericekse sarki guzelligimize katilmayalim zaten
işte bende onu diyorum ya
iran ırak suriye yerine böle küçük gelişmekte olan avrupa ülkeleri olsaydı
biz onlarla can ciğer kuzu sarması olsaydık belki verirlerdi benneyaptımki
azerbeycan nasıl bize oy veriyosa onlarda verirdi
gerçi millet birbirine çanak tuttu diyozda bizde onlardan geri kalmıyoruz
bizde azerbeycana al 12 ver 12 yaptık :roflol::roflol:
severiz yalakaligi affedin demedigimiz kaldi ermenilere
Hayir yani anlamiyorum...oraya katiliyoruzda ne oluyor...kime ne ispatlamak zorundayizki...
Avrupa daha canaklara si....diskisini camdan atiyordu..türkiyede tuvalet görgüsü vardi...hamam vardi...temizlik görgü kültür vardi...:1closedeyes:
Simdide bizi begenmiyorlar ve böyle aptal saptal bir yarismada belki cidden hak eden sanatcilarimiz ciksa bile kazanamiyorlar...
Hayir yani anlamiyorum...oraya katiliyoruzda ne oluyor...kime ne ispatlamak zorundayizki...
Avrupa daha canaklara si....diskisini camdan atiyordu..türkiyede tuvalet görgüsü vardi...hamam vardi...temizlik görgü kültür vardi...:1closedeyes:
Simdide bizi begenmiyorlar ve böyle aptal saptal bir yarismada belki cidden hak eden sanatcilarimiz ciksa bile kazanamiyorlar...