- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
ben çok beğendim Norveç haketti bence seside müziğide güzeldi
Türkiyeden sonra Azerbeycanı çok istiyordum ama olmadı işte
hadiseyi tekrar tebrik etmek istiyorum 4. lük gayet başarılı bir derece alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayrıca hiiiç oy alamadığımız ülkelerden bile oy aldık şarkı ve hadise sayesinde alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tam puanlarımızda az değil
belçika 12
almanya 10
fransa 12
isviçre 12
bulgaistan 10
ing 12
makedonya 12
arnavutluk 10
hollanda 8
azerbeycan 12
norveç 7
umarım yanlış not almamışımdır
bence süperdi ingiliz kızın sesi..:asigim:Aynen.....ben ingiltereli kizin sesine bayildimalkisalkisalkis
öyle degil güzelim işte o sene sertap degil ajdar çıksa vereceklerdi bize
o zamanlar bi sorunlar var dı galiba sırtımızı okşamak için verdiler
ay o nasil unutulur RIMI RIMI LEY komalik birseydi ona gore ilk 4 kaymakli kadayif bence sorun kizi cok yordular konserlerle diskoda bile cikti kiyafeti iyiydi ama kiza 2beden kucuktu sahneye yilbasindaki dansla kiyafetle bile ciksa o performansla sonuc daha iyi olurdu bence sarkisi iyi olan degil dini Hristiyanlik olup komsusu olan kazaniyor Sertapta nasil olduysa 1. olmustuk
Kesinlikle sertab erenere haksizlik yapamak sarti ile sunu söylemek istiyorum...onun bu yarismayi kazandigi sene diger yarismacilari cidden berbatdi...sertab en bastan favori görülüyordu zaten...
Tabikide sesi mükemmel bir SANATCI..gercek bir SANATCI bence ama istedigi kadar iyi bir sarki iyi bir müzisyende bizden eurovisona gitse iyi bir derece almasi cok zor....
Nedeni?? Biz türküz cünkü...sevilmiyoruz cünkü...müslümaniz cünkü..tek ülke olarak.....komsularimiz fazla yok..varsada zaten bize düsmanlar....
Ben türk devleti ve halki olarak bu yarismayi boykott ederdim...Sahsi fikrim arkadaslar...
ay o nasil unutulur RIMI RIMI LEY komalik birseydi ona gore ilk 4 kaymakli kadayif bence sorun kizi cok yordular konserlerle diskoda bile cikti kiyafeti iyiydi ama kiza 2beden kucuktu sahneye yilbasindaki dansla kiyafetle bile ciksa o performansla sonuc daha iyi olurdu bence sarkisi iyi olan degil dini Hristiyanlik olup komsusu olan kazaniyor Sertapta nasil olduysa 1. olmustuk
ama nerde bızde boykot edecek yurek ??????Kesinlikle sertab erenere haksizlik yapamak sarti ile sunu söylemek istiyorum...onun bu yarismayi kazandigi sene diger yarismacilari cidden berbatdi...sertab en bastan favori görülüyordu zaten...
Tabikide sesi mükemmel bir SANATCI..gercek bir SANATCI bence ama istedigi kadar iyi bir sarki iyi bir müzisyende bizden eurovisona gitse iyi bir derece almasi cok zor....
Nedeni?? Biz türküz cünkü...sevilmiyoruz cünkü...müslümaniz cünkü..tek ülke olarak.....komsularimiz fazla yok..varsada zaten bize düsmanlar....
Ben türk devleti ve halki olarak bu yarismayi boykott ederdim...Sahsi fikrim arkadaslar...
seneyede atiyeyi göndeririler artık
ben şuana kadar bizden çıkanlarda athenayı begenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?