Yöresel Tarif Etsiz Çiğköfte(Adıyaman Yöresinden) Efor Nar Ekşisi Sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Tam çiğ köfte olmuş valla, usulüne uygun mis gibi. Şöyle has yapan bir yer bulamadık dışarıda. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :)
Teşekkür ederim. Dışarda yapılanda ketçap var ve yağ çok fazla. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım.

Cokk güzel olmuş ellerine saglik, biz bunu yagli kofte(kiyma) diye yapiyoruz. Yore ismi farkli icerigi ve yapılışı baya benziyor. Basarilar dilerim

Cokk güzel olmuş ellerine saglik, biz bunu yagli kofte(kiyma) diye yapiyoruz. Yore ismi farkli icerigi ve yapılışı baya benziyor. Basarilar dilerim
Teşekkür ederim. Normalde kıymalı yapılıyorda ben kemdim de yiyeyim diye kıymasız yaptım. Çiğ et bakteri üretiyor ya.
Sizin yöre nere oluyor?

Teşekkür ederim. Normalde kıymalı yapılıyorda ben kemdim de yiyeyim diye kıymasız yaptım. Çiğ et bakteri üretiyor ya.
Sizin yöre nere oluyor?
Maraş eşimin yöresi. Evet kiyma katiliyor istenirse ama. Onlar buna çiğköfte degil direk mesela kiyma diyorlar. Sebebini bilmiyorum. Onu demek istemistim
Mesela çiğköfte yoguralim mi degil de kıyma yoguralim mi

Maraş eşimin yöresi. Evet kiyma katiliyor istenirse ama. Onlar buna çiğköfte degil direk mesela kiyma diyorlar. Sebebini bilmiyorum. Onu demek istemistim
Mesela çiğköfte yoguralim mi degil de kıyma yoguralim mi
Oda iyiymiş :))) değişiyor isimler :)

En sevdigim 1. Lahmacunsa 2. Kesin cig koftedir. 3 ogun yerim acimam:)) eline saglik cok guzelll

En sevdigim 1. Lahmacunsa 2. Kesin cig koftedir. 3 ogun yerim acimam:)) eline saglik cok guzelll
Teşekkürler.
Aynen valla. Bende bayılırım:))
Ama olduğum yerde çiğköftenin ne olduğunu bilr bilmeyen insanlar var. Hele lahmacunu hiç bir yerde yapabilen yok. Memlekete gittikçe yiyorum. Allah ın nimeti ama yapamayan yapmasın bence.

Sen gel ben sana yaparim lahmacun:) sende bana cig kofte yaparsin:)

Sen bursada mı oturuyorsun? Orda çok iyi çiğköfte yapan yerler var. Has adıyaman çiğköftesi

Bursada kaldim bi sure. Arada gidiyorum ama:)) bursada olmayan birsey yokki:)
Hım şimdi nerdesin ben muğladayım. Herkes otçul. Alışkanlıktan bizde etçiliz :))) alışmak zor oluyor

Ellerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim

Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık emeksiz yemek olmuyor basarilar diliyorum

Ellerinize sağlık ,çok severim ,çiğköfteyi sevmeyen çok azdır herhaldeÇiğköfte daha önce yapmayı denemiştim evde ama fazla beceremdim,tadı daha çok kısır gibi olmuştu,ve de bayağı oyalayıcı kol kasları gereken bir yemek,o yüzden yapana da helal olsun diyorum başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…