ETS ile yunan adalarına gittim!

merhaba bizde balayı için 22 haziran turunu aldık acaba önereceğiniz şeyler var mı ne bileyim küçük ayrıntılar detaylar tavsiyeler filan???

Sizinki hangi adalar bilmiyorum ama bizim gittiğimi tur istanbul çıkışlı mykonos santorini pire (atina) midilli'yi kapsıyodu..

Mykonos: hem denizi hemde eğlencesi gerçekten şahane bir adaydı.. Ets gemide ekstra turlar düzenliyo gidilebilecek yerler hakkında oradan bilgi alabilirsiniz ama onlarla gitmek istemezsenizde çok kolay.. Mykonosun en ünlü plajları elia ve super paradise. Biz super paradise'e gitmeyi tercih etmiştik. Ada'daki yel değirmenlerinin oradan otobüsler kalkıyor belli bir yere kadar götürüyo oradan tropicana plajına inip küçük motorlarla plaja ulaşabiliyorsunuz. Sabah erken gitmeye çalışın çünkü kalabalık oluyo yer bulmak zor olabilir.. Eğer denize girecekseniz. Deniz istemiyosanız küçük venedik ve yel değirmenlerini gezebilirsiniz.. Yunan mutfağını tadabilirsiniz sahil boyunca deniz ürünleri restorantları mevcut..

Santorini: santorinide gemi adaya tam yanaşamıyor biraz açıktan motorla adaya taşıyorlar sizi. Adada yerleşim yerleri yukarıda iki seçeneğiniz var ya teleferikle yukarı çıkacaksınız yada eşeklerle basamaklardan çıkacaksınız. Biz teleferik tercih ettik çünkü eşşeklerle sıcakta hem zor hemde biraz kötü kokuyodu ve adada zaman kısıtlı olduğu için zaman kaybı olarak düşünmüştük. Gemideyken nereleri görmemiz gerektiğini broşürlerden öğrenip otobüs duraklarına yöneldik. Otobüse binip önce perissa'ya gittik çünkü siyah kumsalı merak ediyoduk.. Orada biraz denize girdikten sonra tekar otobüse binip merkeze döndük. Oia'ya gitmek için başka bi otobüse bindik. Oia bu mavi çatılı kiliselerin olduğu harika bir yerdi.. Görmenizi şiddetle tavsiye ederim. Deniz, evler, her yer ayaklarınızın altında.. Gün batımını fira'da geçirmek istedik çünkü güneşin en güzel battığı noktalardan biri olduğunu söylemişlerdi gerçektende öyle kesinlikle izlemelisiniz....

Pire: Pire Atina'nın liman kenti gemi Pire kimanına yanaşıyor. Limandan çıktıktan sonra hemen soşda üstü açık tur otobüsleri var biz turist olduğumuzu hissetmek için onları kullanıp Atina turu yaptık. "Bluebus" diye geçiyo ayrıca tek biletle gün içerisinde istediğiniz kadar binme hakkınıx var. Gidiş dönüş biletler.. Atina'da akrapolis var bizim efes harabeleri gibi orayı görebilirsiniz. Plaka alışveriş caddesi var zaten çok yoğun kime sorsanız sizi yönlendirip ya

Yardımcı oluyorlar.
Gemiye gelince gemi personeli çok güler yüzlü, yemekler fena değil. Gemi ile ilgili sıkıntı yaşamadık. Gayet güzeldi..
Genel yazdım ama eğer spesifik sorularınız olursa onlarıda yanıtlamaya çalışırım
Sevgiler
..

Ben çeşmeden gittim Yunan adalarına.harikaydı.gemi büyük rahattı.yemekler lezzetli.hemde çok ucuza.ama size tavsiye.belli Tur'lar paralı.eğer ingilizceniz yeterli ise boşuna firmaya para kaptırmayın.kendiniz gezin.atinada 20 Euro'ya tüm şehri gezebiliyorsunuz.santoride otobüsle çok ucuza gezebilirsiniz.mikanosta yürüyebilirsiniz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde 2013 haziranda balayı için gitmiştik okadar eglendikki hala iç çekiyoruz:) arkadaslarında dedigi gibi turlara para kaptırmayın aslında kendinizde gezebilirsiniz.gemidede iş kabin bile alınabilir biz balkonlu almıştık 1gün 3-4 saat güneşlenmekten baska bi işe yaramadı,yinede pişman degilim sonuçta balayıydı.merak edilen seyler varsa cevaplayabilirim.

Kizlar benimde hayalim ama nasip olmadi daha insallah bizede nasip olur Aminnn hayirlisiyla

gemi adalara saat kaçta varıyor.

Arkadaşlar Merhaba,

Bende iki yıldır bir türlü alamadım yunan adaları turu cruise ile gitmek istiyoruz. Ets tur 4 gece turları gayet uygun hemde çeşme kalkışlı bizede yakın, fakat aklıma bir kaç şey takıldı. İçecekler ücretli bildiğim kadarıyla fiyatlar nasıl çok mu yüksek bunun yanı sıra su vs gibi soft içeceklerde ücretliymiş bunlar için ayrı bir paket varmı. Adalara indiğin zaman ne kadar zaman veriyorlar dolaşman için, harita alarak rahatlıkla dolaşabilir miyiz. Açıkcası detaylı bilgi verebilirseniz giden ardaşlar çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler,

gemiye giriş yaptığınızda 150 euro ödeyip onların verdiği bir karta yükleme yapıyosunuz. gemi içinde ki tüm harcamalar o kartla yapılıyor. içeride ki içecekler çok pahalı değil.. ben alkol tüketmediğim için onların fiyatlarını bilemiyorum ama kutu cola 5 lira su 2 lira gibi.. eğer 150 euro bitmezse çıkışta kalan paranızı iade ediyorlar...

merhaba biz kuzenimle iki kız gitmek istiyoruz ama tedirgin olduk iki bayan nasıl olur diye. pasaportla vize gerekmiyor diye duydum doğru mu? ayrıca mesela ets turda oda fiyatına bakıyosun kişi başı 300 euro, buna yemekler de dahil mi? sadece içecekler mi ücretli? bir kaç kişi baya bi para ödeyip geldik gemide herşey ücretli tercih etmeyin dediler de o yzden soruyorum.bir de giderken türk liralarını euro ya mı çevirip gidelim :) çok soru soruluyor biliyorum ama kusura bakmayın :)))

İki kız gitmeniz sizin için hiç problem değil çünkü herkes kendi halinde tatil yapma derdinde o konuda endişeniz olmasın.. Pasaport gerekli ama vizeye gerek yok ets ayarlıyo...300 euroya yemekler dahil ve çokta lezzetli sadece içecekler ekstra üctetli... Buradan euro ayarlayıp giderseniz sizin için daha kolay olur.

çok teşekkür edrimmmm

Ben de ETS'nin Aegean Paradise gemi turuna 2014 Haziran ayında katılmış biri olarak, 16 aylık kız bebekle gemi seyahati konusunda izlenimlerimi paylaştım. Dilerseniz aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz;

Son düzenleyen: Moderatör:
emeklerinize sağlıkkk .Bütün sorulara tek tek cevaplar burda gerçekten .Aklımda hiç soru işareti kalmadı sayenizde

Teşekkür ederim. Ben de bu tatile çıkmadan önce çok araştırmış fakat kafamdaki bazı sorulara cevap bulamamıştım. O yüzden dönüşte böyle bir tanıtım yazısı yazmaya karar verdim. Umarım düşünen herkesin işine yarar.

Alıntı renaissance kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ben de ETS'nin Aegean Paradise gemi turuna 2014 Haziran ayında katılmış biri olarak, 16 aylık kız bebekle gemi seyahati konusunda izlenimlerimi paylaştım.

ETS Aegean Paradise Cruise ile Yunan Adaları Turu – Hem de Bebekli!
emeklerinize sağlıkkk .Bütün sorulara tek tek cevaplar burda gerçekten .Aklımda hiç soru işareti kalmadı sayenizde

teşekkürler tekrardan bi soru daha sorcam herşey dahil toplam size ne kadara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…