ETS ile yunan adalarına cruise turuna gittim. Eşim ve çocuğumda vardı. Tur şu anda İzmir kalkışlı, temmuzda istanbuldan'da kaldıracaklarmış. Biz izmir'e gitmişken 2 günde çeşme'de kaldık. Seyahatten gayet memnundum. Gemide Herşeyle ilgilenen Mustafa Kemal Bey var. Çok neşeli biri. Bu turu herkese tavsiye ederim..
Benim oğlum 1 yaşındaydı. Gayet reyahatiahattı. Zamanın çoğu denizde geçiyor zaten. Bir adaya yanaşıp 10 saat kadar kalıyorsunuz ada turları vs. oluyor sonra yine demir alıyor gemi. Kompakt bir seyahat :) Ay sonunda başka bir arkadaşım daha gidiyor aynı tura.
ETS ile yunan adalarına cruise turuna gittim. Eşim ve çocuğumda vardı. Tur şu anda İzmir kalkışlı, temmuzda istanbuldan'da kaldıracaklarmış. Biz izmir'e gitmişken 2 günde çeşme'de kaldık. Seyahatten gayet memnundum. Gemide Herşeyle ilgilenen Mustafa Kemal Bey var. Çok neşeli biri. Bu turu herkese tavsiye ederim..
balayı için tavsiye eder misiniz?
bizim henüz çocuğumuz yok ama beni korkutan biz balkonsuz oda seçtik boğucu olur mu nefessiz kalırmıyım içinde ondan kokuyorum :) yani kapalı alan korkusu birde geminin içi nasıl onuda çok merak ediyorum.. arkadaşınızla birlikte gitcez o halde ne güzell :)
arkadaslarr ne kdra maal oluyorr yunan adalar gezısıı
ets ile yunan adalarına gemi seyahatini bende yaptım ve çok memnun kaldım çok güler yüzlü ve sıcak kanlı personeli var. zaten 4 yıldır ets turu tercih ediyoruz ve çok memnunuz.
gemi seyahatinde tek sıkıntım gemi çok sallanıyordu ve ben denize alışık değildim biraz korktum o konuda ama sayesinde deniz korkumu yendim herkese tavsiye ederimmm
Balayı için yunan adaları uygunmudur sizce
evet uygundur santorinide akşam güneşin batışını seyretmek çok romantik oluyor :)
bizim seyahatimizde yanımızda balayı çifti vardı gece düğün olmuş sabah gemiye giriş yaptılar. sanıyorum en güzel onlar eğlendiler
Biz çift kişi 500 küsür euro ödemiştik. Bu arada inanılmaz memnun kaldık çok harika geçti gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Ancak ETS turun düzenlediği ekstra turlar hem pahalı hem çok gereksiz adalar çok küçük ve turla götürdükleri heryer bir otobüs uzaklıkta en fazla. Daha fazla bilgi almak isteyen olursa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?