- 11 Eylül 2020
- 2.200
- 560
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Yaş ilerlediği için down sendromu olabilir dedi birisi. İnanın tüp bebek istemekle suç işliyormuşum gibi hissettimBende çocuk düşünmüyorum diyorum ÇEVREDEKİLER yap diyor . Sanki onlar bakacak.
Boşverin insanların ne dediklerini sizin ne istediğiniz önemli
Onunda hiç bir garantisi yok ama ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Gerisi Allhha kalmış ama 2. Çocuk olunca insanlar gereksiz bakıyor suçlu gibi hissettim kendimiTüp bebek parası istemediğin kimsenin konuşmaya hakkı yok. Belli ki mutluluğunu paylaşacak insanlar değiller, anlatma sürecini. Bebeğin tutunup üç ay olunca soylersin
Evet çok saçma geliyor banada takmıyorum ama ister istemez bir düşündüm zorlama mı diye, Allaha karşı mı geliyorum acaba diye içim rahatsız olduNe kadar gereksiz insan var ya. Takmayın kimseyi boşuna stres olmayın.
İsteğim normal evet ama tüp bebek olarak istemem garip geliyor. Tüp bebek kötü birşe yani bu kadar anlamadımEğer maddi durumunuz yeterliyse ve ikinci çocuğa da ilk çocuğunuza sunduğunuz imkanları sunabilecekseniz bu isteğiniz çok doğal ve kimseyi ilgilendirmez
36 genç bir yaş,öyle çok aman hemen olsun yoksa bidaha olmaz fln denilecek bir yaş değil,siz istiyorsunuz,eşiniz istiyor,çocuğunuz istiyor,e başkalarına neki?sizin aileniz sizin kararınız..Merhaba, 6 ay önce bir dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sağ tüpüm alındı.o günden bu güne kontrollere gidiyorum ancak yumurtlama ile ilgili sorunum var. Farklı doktorlara gitsemde kararı bize bıraktılar. Dış gebelikten sonra tekrar geçirme olasılığı diğer kişilere göre fazla tüp bebekte tüpten geçiş durumu olmadığı için şansın daha yüksek dedi doktor.
Aslında yaz ayına kadar doğal yolla deneyip, olmazsa tüp bebek istiyorduk ama ben hiç soldan yumurtlamıyorum ki, sağdan yumurtlamam birşey ifade etmiyor çünkü orda tüpüm yok
Sonuç olarak eşimle konuştuk tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Benim yaşım 36 eşimin 40 ve 11 yaşında bir çocuğumuz var. Doktor dün tüp bebek istemekte haklısınız beklemeyin isterseniz dedi yaşınız geçiyor dedi ki bu doktor tüp bebek yaptırma taraftarı değildi dün beklemeyin hiç dedi
Benim sorunum, etrafımda yalım gördüğüm bir kaç kişi ile bunu paylaştım, bana çok zorluyorsunuz Allah vermiyor işte bu kadar zorlamaya gerek yok dedi ama çocuğumuz olmuyor diye tedavi ile çocuk istemek zorlamamı oluyor? Zaten 1 tane çocuğun var diyorlar ama ben ileride pişman olmaktan korkuyorum. Çocuğum kardeş çok istiyor, eşim istiyor bende istiyorum. Yaşımızda etken bu durumda.
İkinci çocuk için tüp bebek yaptırmak istemem suç mu? Zorlama mı gerçekten
Buysa tedavi yöntemi, elimizden geleni yapmak istiyorum
Onları ilgilendirecek bir şey değil, durumunuz elverişli ise ikinci çocuğu gayet te yapabilirsiniz, kime ne. Bence hamile kaldıktan sonra mutluluğunuzu bu insanlarla paylaşmayın.Merhaba, 6 ay önce bir dış gebelik geçirdim ve ameliyatla sağ tüpüm alındı.o günden bu güne kontrollere gidiyorum ancak yumurtlama ile ilgili sorunum var. Farklı doktorlara gitsemde kararı bize bıraktılar. Dış gebelikten sonra tekrar geçirme olasılığı diğer kişilere göre fazla tüp bebekte tüpten geçiş durumu olmadığı için şansın daha yüksek dedi doktor.
Aslında yaz ayına kadar doğal yolla deneyip, olmazsa tüp bebek istiyorduk ama ben hiç soldan yumurtlamıyorum ki, sağdan yumurtlamam birşey ifade etmiyor çünkü orda tüpüm yok
Sonuç olarak eşimle konuştuk tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Benim yaşım 36 eşimin 40 ve 11 yaşında bir çocuğumuz var. Doktor dün tüp bebek istemekte haklısınız beklemeyin isterseniz dedi yaşınız geçiyor dedi ki bu doktor tüp bebek yaptırma taraftarı değildi dün beklemeyin hiç dedi
Benim sorunum, etrafımda yalım gördüğüm bir kaç kişi ile bunu paylaştım, bana çok zorluyorsunuz Allah vermiyor işte bu kadar zorlamaya gerek yok dedi ama çocuğumuz olmuyor diye tedavi ile çocuk istemek zorlamamı oluyor? Zaten 1 tane çocuğun var diyorlar ama ben ileride pişman olmaktan korkuyorum. Çocuğum kardeş çok istiyor, eşim istiyor bende istiyorum. Yaşımızda etken bu durumda.
İkinci çocuk için tüp bebek yaptırmak istemem suç mu? Zorlama mı gerçekten
Buysa tedavi yöntemi, elimizden geleni yapmak istiyorum
Bana da Allah'a isyana giriyorsun diyorlar nasıl istemiyorum dersin diyorlar, günahmışBende çocuk düşünmüyorum diyorum ÇEVREDEKİLER yap diyor . Sanki onlar bakacak.
Boşverin insanların ne dediklerini sizin ne istediğiniz önemli
Banada günaha girersin çocuk istenmez mi diyorlarBana da Allah'a isyana giriyorsun diyorlar nasıl istemiyorum dersin diyorlar, günahmış
Bizim komşu 41 yaşında yaptı şükür sağlıklıydı. Onu yen kişi doktor mu ?Yaş ilerlediği için down sendromu olabilir dedi birisi. İnanın tüp bebek istemekle suç işliyormuşum gibi hissettim
Evet eşim istiyor pişman olucaksın bak ileride dönüşüde yok dedimillete ne parasını onlardan mı istiyorsunuz
bebek olursa onlara mı baktıracaksınız
aile olarak tüm fertler istiyormuş başkasının ne düşündüğünden size ne.