- 1 Ekim 2024
- 5
- 0
- 28
Merhaba ben de tup bebek yaptirdim etlik zubeyde hanimda 1. kalite embriyo tuttu ama 7 haftalikken dusuk yaptim maalesef acaba tekrar rapor alabilir miyim kac kere hakkim var biliyor musunuz28 güzel ve iyi bir yaş ben de 28 yaşındayım yaş tüp bebeği etkileyen en önemli etken.Önce 26 numaralı poliklinikten randevu alıcaksınız muayene olup öğleden sonra konseye gidiceksiniz onlar sizi yönlendirecek.Şimdi anlatırım ama sorun neydi pco vs şartları var tüp bebek için
İleri derece pcos ve eşimde de sperm hareketsizliği sorunu var Bilkentte 1 klomen ve 1 femarayla aşılama yapıldı28 güzel ve iyi bir yaş ben de 28 yaşındayım yaş tüp bebeği etkileyen en önemli etken.Önce 26 numaralı poliklinikten randevu alıcaksınız muayene olup öğleden sonra konseye gidiceksiniz onlar sizi yönlendirecek.Şimdi anlatırım ama sorun neydi pco vs şartları var tüp bebek için
3 kere rapor alma hakkınız var neden düştü dedi mi serdar hocaMerhaba ben de tup bebek yaptirdim etlik zubeyde hanimda 1. kalite embriyo tuttu ama 7 haftalikken dusuk yaptim maalesef acaba tekrar rapor alabilir miyim kac kere hakkim var biliyor musunuz
Eşinizden dolayı direkt tüp bebek yaparlar raporda erkek infertilesi yazarİleri derece pcos ve eşimde de sperm hareketsizliği sorunu var Bilkentte 1 klomen ve 1 femarayla aşılama yapıldı
Bilgi için çok teşekkür ederimEşinizden dolayı direkt tüp bebek yaparlar raporda erkek infertilesi yazar
Hayir ben ozele gectim artik karar verdik devlette zar zor tutuyor tutan da 3 kisiden birinde dusuyor anlamadim burda okuyorum kac gundur ayni seyi yasayan birsuru insan var guzel bi tup bebek merkezi bulup oraya gidecegiz psikolojik olarak yiprandim hep cok olumlu konustular her sey yolundayken her seyi soyledikleri gibi kullanip duzenli saglikli beslenmeme ragmen bir gece agri ve kanamayla uyandim umarim siz ayni seyi yasamazsiniz ama bi problem olursa bence ozele gecin3 kere rapor alma hakkınız var neden düştü dedi mi serdar hoca
Ben aslinda olumsuz etkilenmemek adini kimseyle konusmadim anlam veremiyorum o yuzden keseyi de gordum kalbi de duydum ama tutunmayacak bebek tutunmuyor belki de deger artislarim da cok iyiydi test gunu 200e yakin cikti 2 gun sonra 2 kat artti herkes benimle cok olumlu konustu ama anladigim kadariyla herkesle oyle konusuyorlar sorun olabilecek seyleri caktirmiyorlar demisti bi arkadasim bilmiyorum allah herkesin yolunu acik etsin rabbim kucaklarimizi doldursunÇok geçmiş olsun siz biraz psikolojk olarakta çok yıpranmışsınız devletin tek olumsuz yani hastalarla toplu olarak bulunup sohbet muhabbet etmek bu yüzden de e süreçte psikolojik olduğu için yıpratıcıda oluyor ondan bunalmışsınız.Yoksa hocalar özeldeki hocaların hocası:)Belki düşük nedeni için embriyoya genetik test yaptırmalısınız.Sizler için daha iyi olur.Şansınız bol olsun evlat sahibi olmak isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın amin
Neden sizle sorun olacak şeyleri çaktırmasınlar ki bu sizin sağlığınız konu başka şey değil zaten herhangi kazançları da yok olsa belki art niyetle olabilir ama sanmam ben ilk olumsuz olduğunda hiç düşünmeden 2 ye oraya gittimBen aslinda olumsuz etkilenmemek adini kimseyle konusmadim anlam veremiyorum o yuzden keseyi de gordum kalbi de duydum ama tutunmayacak bebek tutunmuyor belki de deger artislarim da cok iyiydi test gunu 200e yakin cikti 2 gun sonra 2 kat artti herkes benimle cok olumlu konustu ama anladigim kadariyla herkesle oyle konusuyorlar sorun olabilecek seyleri caktirmiyorlar demisti bi arkadasim bilmiyorum allah herkesin yolunu acik etsin rabbim kucaklarimizi doldursun
psikolojik olarak olumsuz etkilenmeyelim diye olabilir mi mesela? neden gerildiniz anlamadim kotu bir sey soylemedim. eski hesabimdan ben de kendilerini uzunca oven bir yazi yazmistim konu acip girseniz gorursunuz dusuk yaptim diye de kimseyi sorumlu tutmadim dusecek bebegi onlar da kurtaramiyorlar zaten maalesefNeden sizle sorun olacak şeyleri çaktırmasınlar ki bu sizin sağlığınız konu başka şey değil zaten herhangi kazançları da yok olsa belki art niyetle olabilir ama sanmam ben ilk olumsuz olduğunda hiç düşünmeden 2 ye oraya gittim
Hanfendi acınız hiç bir acıyla kıyaslanmayacak kadar büyük inanın.Bu sizi anlaşılan baya strese sokmuş size kötü bir şey demedim.Sizi strese sokmak olumsuz etkilenmeyin tabi isterler ama bu sağlık size gerçekleri mecbur söylemek zorundalar.Kim olursa hangi doktor olursa bunu der.Ben de herhangi bir kazanç ya da kayıpları yok sizden neden saklasınlar dedim ki siz sonradan düşük yapmışsınız tüp bebeği yaparken sorun yokmuş ki.Övün övmeyin banane herkesin derdi herkesin mutluluğu kendine sorumlu tutmadım diyorsunuz ama üstte yazılarınızda 'herkes benimle cok olumlu konustu ama anladigim kadariyla herkesle oyle konusuyorlar sorun olabilecek seyleri caktirmiyorlar demisti bi arkadasim bilmiyorum allah herkesin yolunu acik etsin rabbim kucaklarimizi doldursun'diyorsunuz.Olumlu giden bir gebeliğiniz vardı ve sonlandı allah yardımcınız olsun diğeri olur inşşallah nedenini araştırır doktor belki kromozom eksikliği vardı belki kalitesi sonradan düştü bunu doktor içini açıp bilemezz ki bu serdar olmasın ahmet mehmette bilemez.Burada gebelik duyuran herkese umut olsun diyen birinede benim değerimde arttı ben de gebeydim ama düştü deyip negatif basmayın her kadının rahmi kendine göredir .Her tedavi bireyseldir.Rahim merhamet demektir rahminiz size merhamet getirsinpsikolojik olarak olumsuz etkilenmeyelim diye olabilir mi mesela? neden gerildiniz anlamadim kotu bir sey soylemedim. eski hesabimdan ben de kendilerini uzunca oven bir yazi yazmistim konu acip girseniz gorursunuz dusuk yaptim diye de kimseyi sorumlu tutmadim dusecek bebegi onlar da kurtaramiyorlar zaten maalesef
Yaa hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindjmmHamileyimBen bir mucizeyim
HaklısınızHanfendi acınız hiç bir acıyla kıyaslanmayacak kadar büyük inanın.Bu sizi anlaşılan baya strese sokmuş size kötü bir şey demedim.Sizi strese sokmak olumsuz etkilenmeyin tabi isterler ama bu sağlık size gerçekleri mecbur söylemek zorundalar.Kim olursa hangi doktor olursa bunu der.Ben de herhangi bir kazanç ya da kayıpları yok sizden neden saklasınlar dedim ki siz sonradan düşük yapmışsınız tüp bebeği yaparken sorun yokmuş ki.Övün övmeyin banane herkesin derdi herkesin mutluluğu kendine sorumlu tutmadım diyorsunuz ama üstte yazılarınızda 'herkes benimle cok olumlu konustu ama anladigim kadariyla herkesle oyle konusuyorlar sorun olabilecek seyleri caktirmiyorlar demisti bi arkadasim bilmiyorum allah herkesin yolunu acik etsin rabbim kucaklarimizi doldursun'diyorsunuz.Olumlu giden bir gebeliğiniz vardı ve sonlandı allah yardımcınız olsun diğeri olur inşşallah nedenini araştırır doktor belki kromozom eksikliği vardı belki kalitesi sonradan düştü bunu doktor içini açıp bilemezz ki bu serdar olmasın ahmet mehmette bilemez.Burada gebelik duyuran herkese umut olsun diyen birinede benim değerimde arttı ben de gebeydim ama düştü deyip negatif basmayın her kadının rahmi kendine göredir .Her tedavi bireyseldir.Rahim merhamet demektir rahminiz size merhamet getirsin
Merhaba bende Bilkent’te iki aşılama oldum süreç çok uzuyor diye geçen hafta Zübeyde hanıma gittim ben interntten randevu almıştım görüşmeye gitmek için infertelite diye yazıyor zaten mhrs den alınca şehir hastanesi gibi yoğun değil sabah gidip bankodan sıra alabilirsiniz zaten kimse olmuyor bizde hiç bir sorun olmadığından üçüncü aşılamayı denemek istedi doktorum ilaç verdi cumaya da Ultrason verdiSelam hanımlar ben Bilkentte 2. Aşılamamı oldum negatif olursa Zübeyde hanıma direk Tüp bebek için gideceğim ancak yaşım 28 Tüp bebek servisi polikliniğinden randevu alacağım bunun şartları ne beni neler bekliyor süreç nasıl yardımcı olur musunuz?
Merhaba peki daha önce yapmış olduğunuz testleri hsg'yi kabul ettiler mi ?Merhaba bende Bilkent’te iki aşılama oldum süreç çok uzuyor diye geçen hafta Zübeyde hanıma gittim ben interntten randevu almıştım görüşmeye gitmek için infertelite diye yazıyor zaten mhrs den alınca şehir hastanesi gibi yoğun değil sabah gidip bankodan sıra alabilirsiniz zaten kimse olmuyor bizde hiç bir sorun olmadığından üçüncü aşılamayı denemek istedi doktorum ilaç verdi cumaya da Ultrason verdi
Evet ettiler sadece adetin ikinci günü gittim kan aldılarMerhaba peki daha önce yapmış olduğunuz testleri hsg'yi kabul ettiler mi ?
Peki şuan ne aşamadasınız ?Evet ettiler sadece adetin ikinci günü gittim kan aldılar
Bugün aşılama oldumPeki şuan ne aşamadasınız ?
Cuma ve pazar yumurta takibi için çağırdılar pazar günü gittiğimde çatlatma iğnesi ve Protestan fitil yazdılar pazar akşamı iğneyi oldum bugün Salı günü de aşılama oldum fitile de bugün başladımPeki şuan ne aşamadasınız ?
Hadi hayırlısı inşaallahCuma ve pazar yumurta takibi için çağırdılar pazar günü gittiğimde çatlatma iğnesi ve Protestan fitil yazdılar pazar akşamı iğneyi oldum bugün Salı günü de aşılama oldum fitile de bugün başladım