Etlik Şehir Hastanesi Labioplasti Ameliyatım

zulal678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
2
0
21
Bu konuyu açtım çünkü benim yaşımda ve bu ameliyatı olmak isteyen kadınlar için yol gösterici olmak istedim. Benim vajinal dudaklarımda aşırı bir büyüme vardı ergenliğe girdiğimden beri ve aşırı bu durumdan rahatsızdım. Etlik Şehir Hastanesi Jinekoloji bölümünden randevu alarak gittim. 21 yaşındayım muayene oldum. Muayene olmaya korkmayın cidden doktorlar ve profesyonel şekilde işlerini yapıyorlar. Benim 6-7 cmlik bir sarkma vardı bu yüzden bu ameliyatı ücretsiz bir sekilde sigortam var olma kararı verdik. Bana beni arayacaklarını söylediler eve gittikten 1 gün sonra ise arayıp ertesi haftaya yatışımı yaptılar. Uyutulmak istiyorsanız anestezi doktorunuza mutlaka söyleyin. Açıkçası uyutulmak çok daha iyi oluyor hiçbir endişeniz olmasın. Bu arada bunu yaşıyan çok fazla genç kız varmış hemşirelerden birindede aynı sorun varmış ve gelip benle özel olarak konuştu o bunun anormal bir vajen yapısı olduğunu bile bilmiyormuş. Bu yüzden doktora mutlaka gidin. Ben ameliyata girdim. Uyutulmak istediğimi söyledim. Tabiki aşırı rahatlatıcı bir tavırları yoktu hemşirelerinde doktorlarında ama gün içinde çok hastayla uğraşıyorlar yinede çok profesyonel davranıyorlar cidden hiç korkmayın. Ben bir uyumuşum sonra hemen uyandım. Uyandığımda bir hemşire kadın vardı benle sohbet etti baya odama çıkardılar sonra. İlk gün buz koydum hastanede kaldım. Hiçbir ağrım olmadı az bir şey ödemim ve kanamam vardı ama yani regl ağrısı daha kötüdür öyle söylüyüm. Yürürken sonda takıyorlar işemiyorsunuz zaten. Bağırsaklarıda genelde ameliyattan önce boşaltırlar benim ameliyatımda öyle bir şey yapmadılar zaten çok kolay tuvalete çıkıyorsunuz biraz işemesi zor oluyor ondada sonda oluyor zaten. Şişlik kişiden kişiye değişir ama ben bol bol buz tuttum ilk gün. Aşırı ödem toplamadı. Ertesi günde eve gidebileceğimi söylediler ilk 3 gün evde yattım iç çamaşırı giymemek gerekiyor. Biraz kanama ve ödem şişliği oluyor zor ama ağrınız sızınız olmuyor cidden o ameliyat olmadan önce çektiğiniz ızdıraba göre çok rahat. Hatta yani ödemli hali bile çok iyi duruyordu bende. Ben dikişe ve ödeme rağmen çok rahatlamıştım. Bugün bir hafta oldu yürürken otururken biraz dikişlerde acıma oluyor ama ödem tamamen gitti oturdu. Bence tüm kızlar rahatsızsanız gidin muayene olun ve doktorunuza güvenin ben güvendim ve aşırı iyi bir iş çıkardı şuan bir hafta geçmesine rağmen çok memnunum. Soruları olanları cevaplarım.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun canım hayırlı olsun Bende Etlik hastanesinde muayene oldum vajinal ultrason yapıldı enfeksiyonum varmış hiç de fark etmemiştim gidene kadar hijyene dair hiç sıkıntım olmadı çataldaki örtü hemşire, doktor ikisi de işini gayet hijyenik yapıyordu fakat ultrasonun üzerinde eldiven yada kondoma benzer bir şey göremedim detaylı bakmama rağmen sen gördün mü bir bilgin var mı

Bana ultrasonla bakmadılar o yüzden dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…