Pilav Tarifleri Etli Özbek Pilavı - Emek Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda

Kiraz güzelim sen gene neler yaptın böyle , gözümüz, gönlümüz bayram etti, tarifin ve sunumun yıkılıyor ellerine ,emeğine sağlık, başarılar dilerim kuzucuğum
yaa tatlı şey utandim pamuk kalbinden öperim senin kadar yapmaya çalışıyorum bende,öğreniyorum sizlerden canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun

Sosyalimmmmm ellerine sağlıkkk efsane gözüküyorrr yapmayanlara yapmalarına tavsiye ediyorumm gerçekten efsane oluyorrr sunumunu yeriimmmm

Sosyalimmmmm ellerine sağlıkkk efsane gözüküyorrr yapmayanlara yapmalarına tavsiye ediyorumm gerçekten efsane oluyorrr sunumunu yeriimmmm
Ya benim 6 gr bebemin anası, bende senin yorumunu yirim kieverett çok guzelll çok teşekkür ederim pamuğummm

Reactions: Jou
yaa tatlı şey utandim pamuk kalbinden öperim senin kadar yapmaya çalışıyorum bende,öğreniyorum sizlerden canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun
Yaaa sen nasıl mütevazi, nasıl minnoş bir hatunsun, valla yicem seni Allah senden de razı olsun pozitif enerjim benim

Özbek pilavı ben bunu çok seviyorum offf mis sarımsak kokulu

Ellerine emeğine sağlık harika olmuş başarılar dilerim

Kanaviçe ne bayıldım

Özbek pilavı ben bunu çok seviyorum offf mis sarımsak kokulu

Ellerine emeğine sağlık harika olmuş başarılar dilerim

Kanaviçe ne bayıldım
Oyy minikommm evet çok lezzetliymis, ilk defa yaptim mis gibi oldu allah razı olsun canım minikom çok teşekkür ederim

Kanavicem bil bakalım nereden kaynanamin hediyesi uc güller adidabana ne demek istiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…