Oyyy zeytinini yidigimin garadutu çatalkarasişahanemmmm harika görünüyor. Ellerine sağlık
Mavilim maviseliimmmNefiiis gözüküyoooor
Ellerine , emeğine sağlık canım
Başarılar dilerimmmm
Canım yasoomm çok teşekkür ederim, allah razı olsunEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Canım ciceeemm valla çok güzel hemde ,bende çok sevdimÇok güzel ol muş çicemm ellerne sağlık olsun bu pilavı bende yaparım güzel oluyor lezzetli çünkü.
Yarışmada başarılar diliyorum sanada.
Kiraz güzelim sen gene neler yaptın böyle , gözümüz, gönlümüz bayram etti, tarifin ve sunumun yıkılıyorellerine ,emeğine sağlık, başarılar dilerim kuzucuğum
Wuuuww habibim sen beğendiysen bende çok sevindim tabiÇok beğendim yavrum
Canım yasoomm çok teşekkür ederim, allah razı olsunbak sana balon
Amiiiinnnnn yasooommm umut bizim yeni yeşeren filizimizbenim için “umut” demektir, umudumuz hiç bitmesin
Ya benim 6 gr bebemin anası, bende senin yorumunu yirim kiSosyalimmmmm ellerine sağlıkkk efsane gözüküyorrr yapmayanlara yapmalarına tavsiye ediyorumm gerçekten efsane oluyorrrsunumunu yeriimmmm
Yaaa sen nasıl mütevazi, nasıl minnoş bir hatunsun, valla yicem seniyaa tatlı şey utandim pamuk kalbinden öperim senin kadar yapmaya çalışıyorum bende,öğreniyorum sizlerden canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun
Tadı güzel oluyor bu pilavın,bunun birde dilimli patlıcanla olanı var ismini unuttum hatırlarsam yazarım sayfaya ..Canım ciceeemm valla çok güzel hemde ,bende çok sevdimçok teşekkür ederim gül goncam allah razı olsun
Ayy mutlaka onuda öğrenelim çiçeeem, eminim güzeldirTadı güzel oluyor bu pilavın,bunun birde dilimli patlıcanla olanı var ismini unuttum hatırlarsam yazarım sayfaya ..
Ellerine saülık olsun başarılar
Sevgimiz karşılıklı canım kuzucugumm,ben daha çok yirim seni çok balsınYaaa sen nasıl mütevazi, nasıl minnoş bir hatunsun, valla yicem seniAllah senden de razı olsun pozitif enerjim benim
İsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..Ayy mutlaka onuda öğrenelim çiçeeem, eminim güzeldir
Aaa anladım şimdi çiçeem, evet bunun bi adı vardıİsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..
Netten baktımda bulamadım ismini cismini bulursan banada söyle.Aaa anladım şimdi çiçeem, evet bunun bi adı vardıçok güzel gözüküyor valla
PAtlicanli pilav ablacım bu öyle geçiyor tariflerdeİsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..
Oyy minikommm evet çok lezzetliymis, ilk defa yaptim mis gibi olduÖzbek pilavıben bunu çok seviyorum offf mis sarımsak kokulu
Ellerine emeğine sağlıkharika olmuş başarılar dilerim
Kanaviçe ne bayıldım