• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etli güveç yanına ne gider ?

Kedili ve Bebeli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.980
Puanlar
83
Akşama
sebzeli etli güveç
Pilav
Cacık
Salata
Kavun-karpuz
Olsun diyorum. 2 kişi misafir gelecek. Çorba vs olmadan olur mu ? Yaz günü diye çorba yapmayayım diyorum. Bir de güveci porsiyonluk güveçlere koyacağım. Yanına sadece pilav gelecek tabağın. Çok boş mu olur, mücver yapıp eklesem mi, maksat çeşit olsun. Gerek var mı sizce ?

Serin serin yoğurt çorbası iyi gider bence. Mücver olabilir, havuç tarator gibi yoğurtlu meze olabilir
Cacık düşündüğüm için iki çeşit yoğurtlu olmasın diye düşündüm

Cacık düşündüğüm için iki çeşit yoğurtlu olmasın diye düşündüm

A pardon, ona dikkat etmemişim ama yoğurt çorbası ve cacık sırıtmaz bence. Hava sıcak, güveç zaten bir tık ağır ama çorbasız da olmaz. Soğuk çorba iyi gider

A pardon, ona dikkat etmemişim ama yoğurt çorbası ve cacık sırıtmaz bence. Hava sıcak, güveç zaten bir tık ağır ama çorbasız da olmaz. Soğuk çorba iyi gider
Öyle yapayım o zaman kuzum. Teşekkür ederim 😘

Rica ederimm, afiyet olsun şimdiden. Şimdi aklıma geldi bu arada, güveç yaptığımda patates püresi de yapıyorum ben, hoş oluyor, hem basit
O da mantıklı. Ay menü ne olsun şimdi benim mücver yerine püre mi yapsam ne yapsam 😄

Akşama
sebzeli etli güveç
Pilav
Cacık
Salata
Kavun-karpuz
Olsun diyorum. 2 kişi misafir gelecek. Çorba vs olmadan olur mu ? Yaz günü diye çorba yapmayayım diyorum. Bir de güveci porsiyonluk güveçlere koyacağım. Yanına sadece pilav gelecek tabağın. Çok boş mu olur, mücver yapıp eklesem mi, maksat çeşit olsun. Gerek var mı sizce ?
Cacığı sulu yapabilirsin biraz.
Yoğurtlu bi meze yaparsın.

Back
X