- 28 Mart 2013
- 2.108
- 1.900
-
- Konu Sahibi sendemibrutus
Korku kitapları mı bunlar cinli perili. Yoksa real olan polisiye mi?Jean Christophe Grangé'nin Siyah Kan, kitap okumaya uzun süre sonra dönüş yaptığım kitaptır, bundan 10 sene önce. Polisiyenin en şeytani örneklerinden biri bana göre; bir insan bunu nasıl düşünebilir diye çok kez şaşırtmıştır beni okurken.
Bir de Frank Schatzing - Sürü ve Limit kitapları. Bunlar da bilimkurgu türünde bana göre çok başarılı kitaplar. Sayfa sayıları 1000 civarı ama 400 sayfalık bir kitap gibi akıp gidiyor, bittiğine çok üzülüyorsunuz. Bilim alanında çok fazla araştırma ve emekle yazılmış kitaplar.
İlk bahsettiğim "siyah kan" polisiye gerilim romanıdır. Zaten Grangé bana göre bu tarzda son zamanların başarılı romancısı. Fransız isimlerin kalabalığı başta biraz rahatsız etse de hikaye örgüsü o kadar muazzam ki, kapılıp gidiyorsunuz.Korku kitapları mı bunlar cinli perili. Yoksa real olan polisiye mi?
Peki kabus diye bi kitap okudun mu? Jennifer mcmahonun 29.oda çok hoşuma gitmişti. O tarz sürüklüyor mu dediklerin?İlk bahsettiğim "siyah kan" polisiye gerilim romanıdır. Zaten Grangé bana göre bu tarzda son zamanların başarılı romancısı. Fransız isimlerin kalabalığı başta biraz rahatsız etse de hikaye örgüsü o kadar muazzam ki, kapılıp gidiyorsunuz.
Diğer ikisi ise bilimkurgu kitapları. Biri denizaltı diğeri uzak ile alakalı. Öyle cinli perili fantastik şeylerden hoşlanmam, daha çok fütüristik kitaplar beni etkiliyor.
Söylediğin kitaplara baktım, doğaüstü durumlar var sanırım. Bahsettiğim kitaplarda yok. Sürükleyicilikte Grangé romanları benim favorimdir. Diğer iki kitap ise benim için çok sürükleyici idi; 1000sayfa üzerinde kitaplar yaklaşık 2 haftada bititmiştim, serviste ve evde akşamları elimden düşmedi kitaplar.Peki kabus diye bi kitap okudun mu? Jennifer mcmahonun 29.oda çok hoşuma gitmişti. O tarz sürüklüyor mu dediklerin?
Vay peki king kitaplarını okudun mu? Aksiyon ,gerilim, polisiye kısacası heyecanlı olan herşeyi çok seviyorum. Önerin var mı? Ben ölü ruhlar ormanını aldım daha okumadım. Biraz doğaüstü şeyler var zannetmiştim.Söylediğin kitaplara baktım, doğaüstü durumlar var sanırım. Bahsettiğim kitaplarda yok. Sürükleyicilikte Grangé romanları benim favorimdir. Diğer iki kitap ise benim için çok sürükleyici idi; 1000sayfa üzerinde kitaplar yaklaşık 2 haftada bititmiştim, serviste ve evde akşamları elimden düşmedi kitaplar.
harika konuTeşekkür ederim
"Rüzgar gibi geçti"
"En son yürekler ölür"
"Çalıkuşu" şimdilik hatırladığım bunlar
El kızını bitirememiştim. Sinirlerimi bozdu sona kadar dayanamadım