- 19 Nisan 2016
- 1.428
- 2.466
- 36
-
- Konu Sahibi sendemibrutus
o kitabı okumadım . aslında canan tan kitapları öyle okuyan biri değilimdir. hasret kitabı elime geçti ve 1 2 günde bitiriverdim kitabı. bittiğinde niye bitti ki şimdi dediğim kitaplardanCanan Tanın "En son yürekler ölür" kitabına çok ağlamışım. Normalde fazla etkilenen biri değilimdir.
4 5 sene önce bulduğum tüm kitaplarını okuyordum. Bir zaman sonra aynılık etkisini verdi. En son "Yüreğim seni çok sevdi" kitabını bitiremeyince dahada okumandım.o kitabı okumadım . aslında canan tan kitapları öyle okuyan biri değilimdir. hasret kitabı elime geçti ve 1 2 günde bitiriverdim kitabı. bittiğinde niye bitti ki şimdi dediğim kitaplardan
hayatımda ilk kez bir kitabı okurken ağladım zülfü livaneli serenat
canan tan hasret
marlo morgan bir çift yürek
o kitaptan sonra neredeyse bütün zülfü livaneli kitaplarını aldım. ama hiç biri onun yerini tutamıyor. uzunn zamandır konstantine otelinı okumaya çalışıyorum. serenatın aksine karmaşık geldi. okumayı erteledikçe konuları iyice unuttum sanırımSerenad kitabında ben de ağlamıştım. Mükemmeldi.
4 5 sene önce bulduğum tüm kitaplarını okuyordum. Bir zaman sonra aynılık etkisini verdi. En son "Yüreğim seni çok sevdi" kitabını bitiremeyince dahada okumandım.
Ahmet Ümit seven var mı?
Serenad kitabında ben de ağlamıştım. Mükemmeldi.
Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı
Kürk Mantolu Madonnayı okumayan kaldı mı ? :)
Serenad' ı okumadım Ama Mutluluk kitabını okumuştum o da harikaydı. Yorumlara bakılırsa Serenad'da mükemmel..
kürk mantolu madonnayı ben okumadım :) aldım evde duruyor ama:)
bence okumalısın serenatı.
4 5 sene önce bulduğum tüm kitaplarını okuyordum. Bir zaman sonra aynılık etkisini verdi. En son "Yüreğim seni çok sevdi" kitabını bitiremeyince dahada okumandım.
Ahmet Ümit seven var mı?
o kitaptan sonra neredeyse bütün zülfü livaneli kitaplarını aldım. ama hiç biri onun yerini tutamıyor. uzunn zamandır konstantine otelinı okumaya çalışıyorum. serenatın aksine karmaşık geldi. okumayı erteledikçe konuları iyice unuttum sanırım
Konu biraz fazla bölünüyor ve sürekli birbiriyle ilişki kurmak zor geldi birde evlenince kitap eskisi kadar cok sık elime almıyorum ee neydi kimdi simdi bu derken kitaptan bi tad alamadım. Belki benden kaynaklı bir sıkıntıdır sevkinizi kırmayayımBen de Konstantiye Oteli'ni aldım ancak evde okuma sırasında bekliyor :) Diğer kitapları da güzeldi Livaneli'nin. Kardeşimin hikayesi hele
Kitabim biter bitmez başlıyım o zaman :)Kürk Mantolu Madonnayı derhal okumalısın :) :)
Kitaplıkta duruyor oğlumdan fırsat bulursam açıp okucayacağım inşallah.Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı
Kitaplıkta duruyor oğlumdan fırsat bulursam açıp okucayacağım inşallah.Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı
Liza waldez tutku. Araba sevdası. Sefilleri okurken çocuktum ama uzun süre etkisinde kaldım.. mai ve siyah. Birde genç kızken "piraye" ve ipek ongun muydu olgun muydu tam hatırlayamadım soyismini "işte hayat" vardı çok etkilenmiştim..
Benimde favorim Beyoğlu rapsodisi. İstanbul tarihiyle ilgili çok güzel kitabı vardı, ismi aklma gelmedi şimdiAhmet Ümit'in son çıkardığı kitap dışında hepsini okudum. Beyoğlunun en güzel abisi en kötüsüydü aralarında. En güzeli ise Beyoğlu Rapsodisi idi benim için
Bende okumadım daha. Her girdiğiç kitapçıda elime tutuşturuyorlar)) Bi okuyamadımAhmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı
Evet efsane kitaplardan birisiAraba Sevdası candır :)