Etkisinden Kurtulamadım Dediğiniz

Canan Tanın "En son yürekler ölür" kitabına çok ağlamışım. Normalde fazla etkilenen biri değilimdir.
o kitabı okumadım . aslında canan tan kitapları öyle okuyan biri değilimdir. hasret kitabı elime geçti ve 1 2 günde bitiriverdim kitabı. bittiğinde niye bitti ki şimdi dediğim kitaplardan

o kitabı okumadım . aslında canan tan kitapları öyle okuyan biri değilimdir. hasret kitabı elime geçti ve 1 2 günde bitiriverdim kitabı. bittiğinde niye bitti ki şimdi dediğim kitaplardan
4 5 sene önce bulduğum tüm kitaplarını okuyordum. Bir zaman sonra aynılık etkisini verdi. En son "Yüreğim seni çok sevdi" kitabını bitiremeyince dahada okumandım.
Ahmet Ümit seven var mı?

Serenad kitabında ben de ağlamıştım. Mükemmeldi.
o kitaptan sonra neredeyse bütün zülfü livaneli kitaplarını aldım. ama hiç biri onun yerini tutamıyor. uzunn zamandır konstantine otelinı okumaya çalışıyorum. serenatın aksine karmaşık geldi. okumayı erteledikçe konuları iyice unuttum sanırım

4 5 sene önce bulduğum tüm kitaplarını okuyordum. Bir zaman sonra aynılık etkisini verdi. En son "Yüreğim seni çok sevdi" kitabını bitiremeyince dahada okumandım.
Ahmet Ümit seven var mı?

Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı

Kürk Mantolu Madonnayı okumayan kaldı mı ? :)

Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi kitabını almıştım binbir hevesle, beni pek sarmadı

Kürk Mantolu Madonnayı okumayan kaldı mı ? :)

kürk mantolu madonnayı ben okumadım :) aldım evde duruyor ama:)

Serenad' ı okumadım Ama Mutluluk kitabını okumuştum o da harikaydı. Yorumlara bakılırsa Serenad'da mükemmel..

bence okumalısın serenatı.

Ahmet Ümit seven var mı?

Ahmet Ümit'in son çıkardığı kitap dışında hepsini okudum. Beyoğlunun en güzel abisi en kötüsüydü aralarında. En güzeli ise Beyoğlu Rapsodisi idi benim için

Ben de Konstantiye Oteli'ni aldım ancak evde okuma sırasında bekliyor :) Diğer kitapları da güzeldi Livaneli'nin. Kardeşimin hikayesi hele

Ben de Konstantiye Oteli'ni aldım ancak evde okuma sırasında bekliyor :) Diğer kitapları da güzeldi Livaneli'nin. Kardeşimin hikayesi hele
Konu biraz fazla bölünüyor ve sürekli birbiriyle ilişki kurmak zor geldi birde evlenince kitap eskisi kadar cok sık elime almıyorum ee neydi kimdi simdi bu derken kitaptan bi tad alamadım. Belki benden kaynaklı bir sıkıntıdır sevkinizi kırmayayım

Liza waldez tutku. Araba sevdası. Sefilleri okurken çocuktum ama uzun süre etkisinde kaldım.. mai ve siyah. Birde genç kızken "piraye" ve ipek ongun muydu olgun muydu tam hatırlayamadım soyismini "işte hayat" vardı çok etkilenmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…