Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

ay cocuk olmak vardi,ben bile heves ettim
bende cocuklarimin yaptiklarini paylasirim sizlerle.......:teytey:

kibrit kutuları ve değişik kutular kullanarak yapılabilecek böyle bir robota ne dersin terlikçim?

Günaydın ve Hayırlı Cumalar arkadaşlar....
Oy oy oy bu nedir kafam karıştı.... kafamçokkarıştı
Bunun bir değişiğini görmüştüm ama cesaretim yokkk.... :roflol:
Sardunyam başka başkaaaa elinde neler var tatlım.... sırnaşık şey

oglum suan 2,5 yasinda anaokuluna gidiyo,ilk yapmis oldugu renkli kalem calismasikaydirigubbakcemile3mutfak dolabima astim,,,,gamyoncuiremsu

buda kizimin seneler onceki,babasina ve bana hediyesi,,,biri babasi biride benmisim,oda mutfagimda asilidir,kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar oğlum evde olunca ona değişik oyunlar bulmaya çalışıyorum ki,
yeni şeyler öğrensin diye.... Örneğin kızmabirader öğrettim çok sevdi oynuyoruz, arada satranç öğretiyorum.
Size birşey sormak istiyorum. Hani ipi uzunca bağlardık iki elimize geçirip diğer kişide elleriyle çevirerek farklı
birşey oluşturup diğeri de elleriyle onun elinden alıp çevirir değişik şekilde oyun oluşurdu nette baktım ama
bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?..... zemuszemus

Malzemeler
Orta büyüklükte bir adet balon
2 su bardağı un
Küçük boy hunu
Gazlı kalem
Yün, renkli ip
Yapıştırıcı

YAPILIŞI
Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. Havası alındıktan sonra huni yardımıyla içine un doldurulur. Balon dolduğunda ağzı bağlanır. Böylece balon, oyun hamuru kıvamına gelmiş olur. Balon elle yoğurularak değişik yüz biçimleri oluşturulur. Ardından gazlı kalemle ağız, burun ve gözler çizilir. Yün parçalarından saçlar yapılır.

Eğitimsel Değeri:
Boyama ve kesme faaliyetleri nedeniyle çocuğun küçük kaslarının etkili bir biçimde kullanılması sağlanır.

arkadaslar ben yenı uyeyım sıze cok gusel okul oncesı etkınlık orneklerı yollamak ıstıyorum fakat nasıl resım ekleyecegımı bılmıyorum yardım edersenız sevınırım

arkadaslar ben yenı uyeyım sıze cok gusel okul oncesı etkınlık orneklerı yollamak ıstıyorum fakat nasıl resım ekleyecegımı bılmıyorum yardım edersenız sevınırım

canım.imageshack sitesine gir ordan browse den resmi bul pc den aşasındaki resim boyutunu ayarla 640 yap sonra yanndaki kutucugu işaretle.sonra start upland yap.acılan linklerden resmin altındaki ilk url ile baslayanını yapıştır.
etkinlikleri bekliyoruz .

arkadaslar ben yenı uyeyım sıze cok gusel okul oncesı etkınlık orneklerı yollamak ıstıyorum fakat nasıl resım ekleyecegımı
bılmıyorum yardım edersenız sevınırım

Merhabalar canım, aşağıdaki linke tıkla...

ImageShack® - Image Hosting

Gözat ' ı tıkla sonra kendi bilgisayarındaki resim nerede ise o dosyalar çıkar oradan seç
(bir tane seçebiliyorsun,,, başka eklemek istiyorsan hepsini bu şekilde tek tek ekliyorsun)
seçtikten sonra ekleyeceğin fotoyu tıkla ve aç (open ) yap ve boyutunu ayarlamak için '' resize image ''
olanın yanındaki kutucuğu işaretle
800 * 600 (15 inch monitör ) olanı işaretle '' host it'' tıkla...

yeni sayfa gelir en altta türkçe ise ; '' göstermek '' tıkla...
türkçe yazı değilse koyu renkliyi tıkla ''show'' olanı...

çıkan sayfada ; '' Direct '' yazanın yanındaki http : ile başlayan yerin üzerine sağ tıklayıp koyulaşsın rengi
ve sol tıklayıp kopyala yap...

Artık sayfaya yüklemeye hazır, bu sayfaya gel KK topiğe ve üstte grafik ekle var bu sayfanın üstünde dağ resmi
gibi birşey göreceksin onun üzerine tıkla... ve içindeki http ile başlayan yazıyı sil ve mausu (mouse) sağ tıklayıp
yapıştır... ok kabul et artık resim topiktedir... zor gibi görünsede bir kaç kere ekledikten sonra alışılıyor...

vereliniortak

Son düzenleme:
slm kızlar
bana çok acil şekil renk ve sayı kavramını içinde barındıran bir oyuncak lazım yani yapmam gerek
sadece 2 günüm var yardım edebilirseniz sevinirim tırtıl tren yap boz şeklinde olmayacak

bu da benim 29 ekimde yaptırdığım çalışma

Eklentiler

• $Görüntü006.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 143
stajda çocukların yaptığı plastik kaşıktan kelebek

Eklentiler

• $Görüntü013.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…