Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
a.s.
a.s.

YUMURTADAN ÇIKAN TAVŞAN

a.s.a.s.

Son düzenleme:

bunlar da oğlumun okulda yaptığı etkinlik tuvalet kağıdı rulosu ve el izinden tavus kuşu

Son düzenleme:
bu tür etkinlikleri burada paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim.benim kızım henüz 2 yaşında ama yinede bu tür şeyler yapmaya çalışıyoruz.hem güzel vakit geçiriyoruz hemde çok mutlu oluyor.her ne kadar yaptığımızı 2 günde bozsada...şimdiden teşekkürler.

benimde faaliyet dosyam var okul zamanında hazırlamıştım..bi akrabamıza verecektim eşim verme ilerde çocuğumuz olursa işine yarar dedi..bi ara resimlerini çeker eklerim..

benimde faaliyet dosyam var okul zamanında hazırlamıştım..bi akrabamıza verecektim eşim verme ilerde çocuğumuz olursa işine yarar dedi..bi ara resimlerini çeker eklerim..

ben hala saklıyorum faaliyet dosyamı arada çocuklarla resim yapmak için çıkarıyordum iyi ki de atmamışım...

Arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum hem meslektaşlarımıza hem de annelerimize faydası olacaktır ....a.s.

Gerekli Malzemeler ;
- 1 adet yumurta ( içi boşaltılmış ve peçete - tutkal ile sertleştirilmiş)
-tüylü tel
- 2 adet hobi çubukları ( abeslank ya da dondurma çubuğuda olur )
- Oynar göz (bulamazsanız ilaç kapsüllerinin içerisine minik boncuk koyarak yapabilirsiniz )
- minik bir pom pon
- küçük bir parça kahverengi moosgummi ( bulamazsanız kartonda olur )
Yapılışı ;
hobi çubukları renklendirilmemişse kahverengiye boyayın ,
süngerkağıdından resminizin boyutuna göre bir çerçeve kesin ,2 çubuk geyiğin ayağı olacak şekilde yerleştirin . küçük bir parçadan kuyruğunuda yapıştırın . sertleştirilmiş yumurtayı doğal rengiyle kullanabileceğiniz gibi renklendirebilirsinizde . yumurtayıda üst kısma geyiğin başı olacak şekilde sabitleyip gözlerini ve pom pon burnunu yapıştırın . tüylü tellerle boynuz şekli verip , resminizi çerçeve yerleştiriniz

bu cd den peçeteliğin nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz acaba

Canım burda cd'leri bıraz kıvırıp üzerini de parmak boyası ile çocuklara yaptırmıştık.istersen 2 cd'yi sert bir zemin üzerine tutkalla yapıştırark da yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…