Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

45571659.gif

Günaydın arkadaşlar, hihoyyyt
Bu bölümde sizlerden bir isteğim olacak. Oğlum anasınıfında ve öğretmeni veli ile yapılacak bir faaliyet istiyor. Vede büyükçe birşey olmasını istiyor. Büyük Karton kutuları vs kullanılarak yapılacak.
Örneğin bir velimiz çocuğuyla yapmış ; İnek gövde kısmında orta büyüklükte bir kutu kullanmış ve zeminini ineklerdeki beneklerden yola çıkarak o tip kumaşla kaplamış ayaklarınıda baya uzatmış tuvalet kağıdı bitiminde kalan yuvarlaklarla ve onuda o kumaşla kaplamış en çokda beğendiğim ineğin memelerini doktor eldivenini şişirmişler ve bağlayıp alttan yapıştırmışlar, harikaydı yaaa... kaydirigubbakcemile3
Yüzünüde çok güzel yapmışlar ve büyücek birşey harika olmuş öğretmenin bizden istediği de bu tip büyükçe birşey araştırıyorum ama hep bu topikte gördüğüm gibi küçük materyaller vs vs ...
Hiçbir internet sayfasında bulamadım... Bilgisi olanların yardımcı olmasını bekliyorum.... a.s.

canım bende bir anaokul sergisinde gördüm hatırladığım kadarıyla sana yardımcı olmak istedim kaplumbağ yapmışlar çöp poşetinin içine silikon elyaf doldurmuşlar kap. sırt şeklini vermişler üzerinide yeşil fon kartonuyla kaplamışlar el işi kağıtlarıyla desen yapmışlar.Başınıda kahve rengi polar kumaşla içine silikon doldurup şekil vermişler.Ayaklarını ise mutfakta kullandığımız havlu kağıtların bitik yerini kullanmışlar üzerine kumaş döşemişler çok kolay aslında zor gelebilir sana okuyunca çok hoşumuza gitmişti birde gösterişliydi sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

canım bende bir anaokul sergisinde gördüm hatırladığım kadarıyla sana yardımcı olmak istedim kaplumbağ yapmışlar çöp poşetinin içine silikon elyaf doldurmuşlar kap. sırt şeklini vermişler üzerinide yeşil fon kartonuyla kaplamışlar el işi kağıtlarıyla desen yapmışlar.Başınıda kahve rengi polar kumaşla içine silikon doldurup şekil vermişler.Ayaklarını ise mutfakta kullandığımız havlu kağıtların bitik yerini kullanmışlar üzerine kumaş döşemişler çok kolay aslında zor gelebilir sana okuyunca çok hoşumuza gitmişti birde gösterişliydi sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler canım benim... a.s.
Başka başka bilenler varsa süremiz mayıs başına kadar olduğu için fikri olanlar yazsınlar arkadaşlar bekliyorum.... :lepi:
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler... :dance:

kutudan-ropot.jpg

kibrit kutuları ve değişik kutular kullanarak yapılabilecek böyle bir robota ne dersin terlikçim?

X