Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

slm kızlar
bana çok acil şekil renk ve sayı kavramını içinde barındıran bir oyuncak lazım yani yapmam gerek
sadece 2 günüm var yardım edebilirseniz sevinirim tırtıl tren yap boz şeklinde olmayacak

Canım resmini bulup en kısa zamnada koyacağım buraya fakat yardımcı olur umuduyla yazıyorum.Boş, orta boy kolilerden ve donone kaplarından piyano yapılmıştı belki çağrışım yapar diye söylüyorum en kısa zamanda resmini de bulucam dosyaların arasından :teytey:

Karne günü çocuklara hediye hazırladım, havlu kagıt rulolarından hazırlanan bu hediyelerin içine balon , şeker, kalem, küçük top, toka vb. şeyler koydum. Çocuklar bunları görünce çok sevinecektir.....

slm kızlar
bana çok acil şekil renk ve sayı kavramını içinde barındıran bir oyuncak lazım yani yapmam gerek
sadece 2 günüm var yardım edebilirseniz sevinirim tırtıl tren yap boz şeklinde olmayacak

Öncelikle kartondan balıklar yapılır ve balıkların ağız kısmına ataç yapıştırılır.Kaleme ip sarılır,ipin ucuna mıknatıs yerleştirilir.Vee oltayla balık tutmaya hazırız artık :) Balıkları rengarenk yapabilirsiniz ya da üzerlerine rakam yazabilirsiniz böylelikle hem sayı hem de renk kavramını da vermiş olursun ..umarım bu da işine yarar

Büyük kutu önce üç tarafı, renkli kap kağıdı ile kaplanır. Renkli kumaşları istediğimiz kalınlıkta (kutuya yerleşecek şekilde) ince ve uzun şerit halinde keseriz.
Kedi merdiveni olarak hazırlanan şeritlerin kol ve baş kısımlarını istediğimiz şekilde yapabilriiz. Kedi merdiveleri bitince 10 cm lik yaylı bi teli önce kutunun dibine sonra kumaşa monte ederiz. Tenis topundan kızın başını yapar ve kutuyu kapatırız.
Kutuyu açtığımız anda oyuncak dışarıya fırlayacaktır.

Araç ve Gereçler :

1- Büyük boy bir boş kutu.
2- Kalın dokumalı renkli kumaş.
3- Tenis topu, Yaylı tel, yapıştırırcı.
4- Rekli kap kağıdı.

çocukların ellerinin kalıplarını çıkarıp çocuklara kestiriyoruz.pullarla süsletip,kestiğimiz gövdeye yapıştırıyoruz.umarım beğenirsiniz.

bende kendi yaptıklarımı gönderim dedim olmadı
Deryas senin verdiğin yer sadece bilgisayardan yüklenilenleri nasıl açarız onu söylüyor ben kendi çektiklerimi yüklemek istiyorum banada yardım edermisin

Canım önce resimlerini upload etmelisin yani bir yükleme sitesine yüklemelisin daha sonra resmin url'sini alıp siteye aktarabilirsin mesela ımageshack olabilir.Zaten kendi çektiklerini bilgisayara aktarmıyor musun ? yanlış mı anladım ki ben bilmiyorumkismile:dance:

[/URL]
[/IMG]

Grapon kağıdından yuvarlama... Ebatları oldukça büyük, yapması epey zaman aldı ama tablo gibi oldu...kaydirigubbakcemile5

ay çok güzel mevlana maketiniz çok beğendim

bizde kabe maketi yaptık resim çekince ekleyeceğim bende

[/URL]
[/IMG]

Grapon kağıdından yuvarlama... Ebatları oldukça büyük, yapması epey zaman aldı ama tablo gibi oldu...kaydirigubbakcemile5

Canım çok güzel olmuş.Grapon kağıdı uzun bir süre görmek istemeyeceklerim arasındaydı ama şimdi benim bile yapasım geldi...emeğine sağlık :asigim::asigim:

arkadaşlar çok güzel faaliyetler

benimde anasınıfında oğlum var bende birgün katılıp onlarla birşeyler yapmak istiyorum ama ne yapabilirimbilmiyorum geçen gün sütü anlattık çocuklara sonrada sütten yoğurt yaptık bana yardımcı olursanız sevinirim sevgilerimle

arkadaşlar süper etkinlikler, ellerinize sağlık ama neden durmuş etkinlik ekleme. ekleyin çok faydalı işimize yarar. en yakın zamnda bende ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…