Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

Canım kaça aldın (öğrenciyiz malum)

Canım bizde yazdan kalma bir torba var, yaza kadar idare eder beni... Saçlarıma bugünde deneyeceğim canım bakalım nasıl olacak etkisi sürekli kullanınca sonuçları paylaşırım sizinle. zaten kokusu da güzel saçta çok güzel koku bırakıyor

Canım zaten argan yağını direkt olarakta saça kullanıldığını duymuştum çok faydalı bir yağmış. Bende de avonun advance technıques yağı var saçlaeıma sürüyorum parlaklık veriyor mis gibide kokuyor

tabikide öyle canım ama pahalı bir yağ.. Yani alıp da saçlarıma boca etmeye çekinirim ben :) Bir de her yeni keşfedilen yağ ilk önce çok pahalı oluyor sonra gittikçe ucuzluyor.. Zaten yeterince para döküyorum bakım için orjinal argan yağı da eksik kalabilir Ben serumuyla idare edebilirim yani

yok şeker güneşi bulman zor olur demek istedim önünde kurutman gerekiyo saçı açsın diye ondan neyse evet ya devam et baada haber ver canım ben bi iki fıslattım bi ara sonra gittim boyadım..işe yararsa krepe yaptırana kadar papatya deneyim bende hiç değilse saçım zarar görmemiş olur..

Aynen canım cidden öyle ilk çıkan yağlar çok pahalı oluyor, geçen gün marula yağı diye bir şey duydum saçları cildi bayağı yumuşatıyormuş iyi geliyormuş küçücük şişesi 30 tl bir kere kullansam biter zaten

Tatlım ben zaten saçımın rengini açması için kullanmıyorum, beslesin diye kullanıyorum :)) Ama açılma gibi bir durum olursa haber veririm :)) Ne kadar çok işlem uyguluyorsun canım saçlarına iyi dayanıyor valla, benim hiç işlemsiz böyle bide senin gibi boyatsam kafamda saç kalmaz :)

ay cidden hiç gereği yok.. İsmi değişik diye her yeni yağı bir mucize gibi sunuyorlar..

yok canım uyguladığım çok şey yok..aklıma gelenler var sadece burda yazdığım
şuan bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum ona bi evigen bide bepanten ampul kırdım
onun dışında bide sinamekim var..bunlarda çok değil sanırım başka topiklerde millet hergüne ayrı kür uyguluyo valla can dayanmaz ! papatyayı yaz başı gibi kullanayım dedim bir iki sıktıktan sonra nedense bıraktım uzun zamandır boya yapmamıştım boya yaptım..şimdi sinameki sayesinde epey aktı istediğim uzunluk ve güzellğe kavuştuğumda güzel bi krepe yaptırmayı istriyorum ama sanırım o da son işlemim olacak ztn sarı saça iyi gelmeyen bi renk :26:bakalım ama ne yalan söleyim saçıma iyi gelsin diye hem bişiler denemek istiyorum hemde yormaktan korkuyorum ama sinamekim bitmek üzere bitince barcelino kullanıcam bakım amaçlı..bide çamterebendin demiştin onu şampuanıma katıcam bunlar garanti..
ya bu arada sen foto eklemiştin ya hani bnm çook beğendiğim orda saçının ön kısmındaki bukle bi hayli kalın o kalın uçlu maşayla mı oluyo benm bazen saçım kendiliğindende o hali alır ama fazla sağlam kalmıyo bende seviyorum devamlı yapasım var..hadi baa doğruları itiraf et

Maşallahh canım saçların uzasın istediğin boy olsun o zaman nazar değmesinnnn
Ben de canım ne duysam uygulamak istiyorum ama cesarette edemiyorum açıkcası kaş yapayım derken göz çıkartmaktan korkuyorum :18:
Yok canım maşa falan değil, normalde saçlarım düz hatta bayağı düz o yüzden duştan sonra saçlarımın uç kısımlarına elidorun saç kremini sürüyorum hava koşullarına karşı koruyucu yumaşacık yapıyor sonra hafif nemliyken örüyorum sıkı sıkı balık sırtı.. Sabaha kadar kalıyor öyle sabah açıyorum çok az bir şey wax sürüyorum.. En son önlerden birer parça ayırıyorum düzleştiriciyle kıvırıyorum tabi saçlarım düz olduğu için kalıcı olması için düzleştiriciyle kıvırmadan bir parça wax sürüyorum bütün gün kalıyor Bu arada normalde ilk yaptığında benimki kadar iri durmaya bilir, saçını öne at kafif kafanı salla geriye attığında daha doğal ve iri duruyor yaptığın dalgalar
Bu da saçımın duştan sonra ki hali şimdi yıkandım rengi pek belli etmiyor ışıktan ama uzunluğu bu boy ve papatya suyu gerçekten yumuşatıyor saçlarımı

ayyy çok tatlıı saç renginide uzunluğunuda çok beğendim valla canım hemen hemen aynı boylarda saçlarımız..aslında benimde bi yapma şeklim var ama seninki direk maşa gibi duruyodu valla çok hoş..bende bi ara deneyim bari dediğin gibi

işte benim istediğim boyy
ne kadar güzel saçlarım varrr
nazarlığımızıda koyalım nazar değmesin

Teşekkür ederim canım bide bu kestirmiş halim 1 karış gitti canımdan can gitti resmen
Dene canım hatta resmini çek merak ettim nasıl duracak

Teşekkür ederim canım bide bu kestirmiş halim 1 karış gitti canımdan can gitti resmen
Dene canım hatta resmini çek merak ettim nasıl duracak

neyse şimdi daha güzel uzuycak merak etme canım..bu arada yumuşaklığı burdan belli oluyo valla
tamam canım koyarım resim ama önce kahkülümün biraz daha uzamasını beklemek zorundayım şimdi kısalar malesef yeni yeni uzuyolar 1aya tam şekile girer diye umuyorum bakalım..kahkül kestirme gibi bi hataya düşmeden tam bi gün önce ööle bi model yapmıştım saçımı ne diye kestirdiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…