Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

neyse şimdi daha güzel uzuycak merak etme canım..bu arada yumuşaklığı burdan belli oluyo valla :1:
tamam canım koyarım resim ama önce kahkülümün biraz daha uzamasını beklemek zorundayım şimdi kısalar malesef :50: yeni yeni uzuyolar 1aya tam şekile girer diye umuyorum bakalım..kahkül kestirme gibi bi hataya düşmeden tam bi gün önce ööle bi model yapmıştım saçımı :( ne diye kestirdiysem

İnşallah canım :16:
Hadi ya ben de hiç sevmem kahkül bir ara lise döneminde kullanmıştım daha sonra tövbe ettim bakımı çok zor oluyor.. ama çok cabuk uzuyorlar canım merak etme kısa sürede uzar :16:

İnşallah canım :16:
Hadi ya ben de hiç sevmem kahkül bir ara lise döneminde kullanmıştım daha sonra tövbe ettim bakımı çok zor oluyor.. ama çok cabuk uzuyorlar canım merak etme kısa sürede uzar :16:

malesef canım bi değişiklik olsun diye yaptırdım aslında şuan severek de kullanıyorum çünkü saçlarımı atkuyruğu yapabiliyorum hem ellememiş oluyorum sadece önlere şekil veriyorum hemde güzelde duruyo bi süre bööle kullanmam iyi olucak sanırım..dediğin gibi çabuk uzuyo neyseki canım :1:

koskoca güzellik uzmanı olmuş
hala sevin okşayın diyor :47::47:
sevip okşamakla olsaydı
ohoo ben saçıma sarkılar bestelerdim :27:
söylemedi mi şöyle uzatmak için kür mür :51:

koskoca güzellik uzmanı olmuş
hala sevin okşayın diyor :47::47:
sevip okşamakla olsaydı
ohoo ben saçıma sarkılar bestelerdim :27:
söylemedi mi şöyle uzatmak için kür mür :51:

Yok canım söylemedi bildiğimiz şeyler beslenmenize dikkat edin, sevin okşayın bir de ipek kırmızı bir parça kumaşla okşayın dedi ( ipek ve kırımızıyı saçlar çok seviyormuş :1:)

oooffffffffff ben saçlarım hemen uzasın istiyorum. Salak kuaförün biri istemediğim halde saçlarımı katlı kesti. Sonra mümkün olduğunca düzleştirmeye çalışsam da henüz hepsi aynı hizada değil. En alttaki en az kısmı uzun anca :( diğer kısımlar hala daha kısa :(

oooffffffffff ben saçlarım hemen uzasın istiyorum. Salak kuaförün biri istemediğim halde saçlarımı katlı kesti. Sonra mümkün olduğunca düzleştirmeye çalışsam da henüz hepsi aynı hizada değil. En alttaki en az kısmı uzun anca :( diğer kısımlar hala daha kısa :(

Canım düzleştirme sakın istediğin boya gelene kadar benim düz olmasına rağmen örüyorum, örgü saçı daha çabuk uzatır derdi babaaannem haklıda ördükce daha hızlı uzuyor.. Ahh bu kuaförler hepsi aynı allahtan ben küçüklükten beri aynı yere ggidiyorum ne kadar hassas olduğumu biliyorlar ben ne kadar istersem o kadar kesiyorlar :1:

düzleştiriciden uzak dur
kürlere yönel canım
kırık aldırmaya gittiğin zaman katlardan kurtulmaya çalıştığını kat atmamasını israrla söyle
hem sağlıklı uzar hemde katlardan kurtulursun :34:

Canım düzleştirme sakın istediğin boya gelene kadar benim düz olmasına rağmen örüyorum, örgü saçı daha çabuk uzatır derdi babaaannem haklıda ördükce daha hızlı uzuyor.. Ahh bu kuaförler hepsi aynı allahtan ben küçüklükten beri aynı yere ggidiyorum ne kadar hassas olduğumu biliyorlar ben ne kadar istersem o kadar kesiyorlar :1:

o örgü olayını bende duydum ama bana pek de mantıklı gelmedi yaa. Ama eskilerin vardır bir bildiği :1:

Bugün bana da acayip saç kestirme hevesi geldi hatta hayal bile kurdum nasıl kestirsem diye :1: sonra kendime sakın sakın yapma diye telkinlerde bulundum çünkü ne zaman kestirsem pişman oluyorum ve de saçlarım hiç uzamıyoru bu hafta da 5. kürümü yapcam ve tüm kürler boşa gidecek dedim vazgeçtim. Saçım kısalmasın diye kahkül kestirmeyi bile düşündüm zaten önden yeni saçlar çıktı kahkül gibi bir kısmı dedim ama sonra ona da pişman olduğum zamanlar aklıma geldi ve vazgeçirdim kendimi zar zor. Şimdi kesitirirsem hiç bir zaman uzamayacak hep aynı boyda kalacak biliyorum. Çünkü her sene aynı şey oluyor. O yüzden bu sene karar verdim ve 1 sene boyunca 2014e kadar kestirmek yok dedim kendime. Hem saçlar uzayınca istersem kat attırırım ister uçlarından aldırırım sorun olmaz ne kadar kısalsa da. Kalçama gelene kadar kestirmemem lazım bunun için de.

o örgü olayını bende duydum ama bana pek de mantıklı gelmedi yaa. Ama eskilerin vardır bir bildiği :1:
canım saçı örerken saç derisine bir nevi masaj yapmış oluyoruz
buda kan dolaşımını hızlandırıyor saç köklerinin beslenmesini sağlıyor
Bugün bana da acayip saç kestirme hevesi geldi hatta hayal bile kurdum nasıl kestirsem diye :1: sonra kendime sakın sakın yapma diye telkinlerde bulundum çünkü ne zaman kestirsem pişman oluyorum ve de saçlarım hiç uzamıyoru bu hafta da 5. kürümü yapcam ve tüm kürler boşa gidecek dedim vazgeçtim. Saçım kısalmasın diye kahkül kestirmeyi bile düşündüm zaten önden yeni saçlar çıktı kahkül gibi bir kısmı dedim ama sonra ona da pişman olduğum zamanlar aklıma geldi ve vazgeçirdim kendimi zar zor. Şimdi kesitirirsem hiç bir zaman uzamayacak hep aynı boyda kalacak biliyorum. Çünkü her sene aynı şey oluyor. O yüzden bu sene karar verdim ve 1 sene boyunca 2014e kadar kestirmek yok dedim kendime. Hem saçlar uzayınca istersem kat attırırım ister uçlarından aldırırım sorun olmaz ne kadar kısalsa da. Kalçama gelene kadar kestirmemem lazım bunun için de.
kesim yok kesim yok :20::20:
sonra pişman oluyoruz :1:

canım saçı örerken saç derisine bir nevi masaj yapmış oluyoruz
buda kan dolaşımını hızlandırıyor saç köklerinin beslenmesini sağlıyor

kesim yok kesim yok :20::20:
sonra pişman oluyoruz :1:

haklısın :))
örgü konusundaki açıklaman da mantıklı o yüzden uzuyor olabilir bu gece saçlarımı örüp yatayım bari, hatta her gece öreyim zaten saçım dalgalı bir şey olmaz :))

haklısın :))
örgü konusundaki açıklaman da mantıklı o yüzden uzuyor olabilir bu gece saçlarımı örüp yatayım bari, hatta her gece öreyim zaten saçım dalgalı bir şey olmaz :))
bende örücem artık
hem elim sık sık düzleştiriciye gitmez
gerçi bir haftadır azimliyim hiç düzleştirmedim :1:

canım bende sürekli örüyorum saçımı düzleştirmek derken düz kesim hepsi aynı boyda olsun demek istemiştim..hatta o kadar çok örüyorum ki saçımı bulunduğum ülkede beni rus sanıyorlar :D

kimseciklerden ses çıkmıyor.. Neyse ben saçıma aloe vera jeli kullanmaya başladım.. sonuçlarını zamanla yazarım size..

Back