Canım benim saçlarım boyalı olduğu için ben farkı görebiliyorum gelen dip boyalarından
Bu arada bende demir eksikliği de var. O da saç için baya kötüymüş. Aslında benim şu andaki amacım daha çok saçıma nem kazandırmak. Son yaptığım boyamayla inanılmaz derecede hızlı kurudu :S Fakat iki üç gündür daha detaylı hatta yabancı sitelerden araştırmalar yapıyorum
ordan da aloe vera ile yoğurdu buldum. Hatta bir dahaki maskeme saç kremi eklemeyeceğim yağsız yoğurt ve aloe vera jeli kullanacağım ve de bazı yağ karşımları
Saçım dipten uzarken uçtan kopup gitmesin :) bana valla en çok yağlı bakımlar yarıyor. Ben kendi saç bakım yağımı hazırladım hatta Türkiye ye dönünce içine bepanten de eklicem burda da mentol ayrı satılıyo mentol eklicem içine tamamdır benim için
Bir de ben haftada bir yağlı bakım yapıyorum öle her zaman değil yani.. Ama şu anda saçlarım çok yumuşacık hatta inanılmaz nemli ipek gibi arada dokunuyorum saçlarıma hala ordalar mı diye
fakat işin kötüsü 2 haftalığına sevgilimin yanına gidiyorum onunlayken nasıl saçıma yoğurt aloe vera zeytin yağı bebe yapı falan sürebilriim hiç bilmiyorum