Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

bunun argan yağlı olanı benimki de!
ben de bioblas sarmaşık özlüyü denesem mi diyorum. :26:

açıkçası önceleri bioblası kullanmıştım saçımın dökülmesine çok yararı olmuştu
bu son çıkan da uzatıyo diye aldım ama saçlarımı çok güzel gürleştirdi
mecburen 1kere farklı bi şampuan kullanmak zorunda kaldım ve bioblas sarm.özlünün nasıl bişi olduğunu gördüm
heralde artık onsuz yapamam saçlarıma iyi geldi ama bu avonunkide çok iyi çok kararsızım :50:
zaten şuan kullandığım başka bi şampuanım da var bilemiyorum çok karıştırmadan belirli sürelerde değişim yaparım belki
hem saçıma da faydası olur hep aynı şeyi kullanmamış olurum :26:

açıkçası önceleri bioblası kullanmıştım saçımın dökülmesine çok yararı olmuştu
bu son çıkan da uzatıyo diye aldım ama saçlarımı çok güzel gürleştirdi
mecburen 1kere farklı bi şampuan kullanmak zorunda kaldım ve bioblas sarm.özlünün nasıl bişi olduğunu gördüm
heralde artık onsuz yapamam saçlarıma iyi geldi ama bu avonunkide çok iyi çok kararsızım :50:
zaten şuan kullandığım başka bi şampuanım da var bilemiyorum çok karıştırmadan belirli sürelerde değişim yaparım belki
hem saçıma da faydası olur hep aynı şeyi kullanmamış olurum :26:

canım zaten bir şampuanı uzun süre kullanmak zararlıdır değiştirerek kullan bence :)

Ben argan yağını ve şampuanını kullanıyorm saçlarıma baya iyi geldi.

$flasche_pflegeoel.jpg $flasche_pflegeoel.jpg

Kullandığım yağ bu şampuanın resminide yüklerim. Türkiyede tek bir firma satıyor.

Merhabalar
Bu sinameki kürü hafta da bir mi :/ ben her gün yapıyorum ama

farketmemişmi:53:
canım saçların çoğalmış hem de uzamış en az 2parmak bence sen küre devam et
ve foto ekle çünkü uzama var bizlerde görüp destek olmuş oluruz:nazar:
uzamış mı sahi? :) moral oldu bak bana, sağ ol. ikinci 8 kürü de yapınca fotoğraflayacağım inşallah. :34:

kızlar nasılsınız uzun zamandan beri yazamıyorum, malum sınava az kaldı :18:
Nasıl gidiyor bakımlar? ben yine kestirdim saçlarımı son bir kat kalmıştı düz kesim oldu şimdi.. Saçımı çok yormamaya çalışıyorum.. Durulama suruma sirke e papatya suyu koyuyor iyi geliyor saçıma.. Haftada bir ACI BADEM yağı süreceğim kuaförüm önerdi ama 20 dakikadan fazla tutmamam lazımmış..

kızlar nasılsınız uzun zamandan beri yazamıyorum, malum sınava az kaldı :18:
Nasıl gidiyor bakımlar? ben yine kestirdim saçlarımı son bir kat kalmıştı düz kesim oldu şimdi.. Saçımı çok yormamaya çalışıyorum.. Durulama suruma sirke e papatya suyu koyuyor iyi geliyor saçıma.. Haftada bir ACI BADEM yağı süreceğim kuaförüm önerdi ama 20 dakikadan fazla tutmamam lazımmış..

evet canım yaa nerelerdesin özlettin kendini
iyi yapmışsın kestirmekle şimdi daha güzel uzar inşallah
gelişmelerini bekliyoruz şimdiden başarılar Allah yardımcın olsun

Kizlarr sacim gogsumun az ustunde.badem yagi sursem her hafta bazen zeytinyagli maya sursem.bioblas sac uzatan kullansam.hatta kadin dogum kontrol hapli sampuan ve bazen sac uclarima argan yagi sursem kirik olmasin die.Sacim 1 yilda belime gelirmi...help me

bu da 5 hafta sonrası fotoğrafı... bence pek bir şey fark etmemiş şimdilik ama devam etmeye niyetliyim inşallah! ;) Eki Görüntüle 642657 Eki Görüntüle 642658

20 Nisan'da iş arkadaşımın nişanı vardı. gittim kat attırdım. unuttum uzattığımı ama Allah'tan boyuna dokundurmadım.
Uzun zamandır sinemaki yapamıyorum. Daha doğrusu düzenli yapmadım.
Dört tane bemiks iğne var hâlâ, kuzenimin düğünü için saçlarımı boyatacağım. boyayı açtığı için bu ara yapamam ama düğünden sonra bir ay o dört iğneyi de yaparım inşallah!!! birer hafta arayla...

Neyse lafı çok uzattım; saçlarımın son hali ektedir:

$Görüntü1076.jpg $Görüntü1071.jpg $Görüntü1074.jpg $Görüntü1075.jpg

Back