Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

[/QUOTE]canım uzar çabucak valla ..saçların çok hoş sağlıklı da..uzamaması için hiçbi engel yok valla..
renginede bayıldığımı sölemeliyim..bi bayan aslında bu gidip gelişlerden son olarak kendiyle özdeşleşen bi rengi bulup onunla devam etmeli..
gördüğüm kadarıyla sen o aşamayı tamamlamışın çoktan :) yüzüne yakışmış[/QUOTE]

yok canım malesef bu renkle devam edebilmem mümkün değil kesinlikle çok uzun süre kullanmak isteyeceğim bir renk fakat inanılmaz akıyor öle dip boyayla geçiştirilebilecek bir şey değil. Sık boya istiyor 2 aydan biraz daha kısa bir sürede saçımı 4 kez boyamak zorunda kaldım. Haliyle saçlarımın ortası çok kurudu. taranmıyor birbirine dolaşıyor uçlarında kırık yok ama altta açıcı vardı. Boyalar aktıkça ordan sarılar çıkmaya başladı. O sarılarda saçlarımın uçlarını tiftik gibi gösteriyor. Uzaktan güzel ama yakından hiç değil. Saçlarımı sürekli örülü tutuyorum birbirine dolanmasın diye. Bu arada ben saçlarımı haftada 2 kere yıkarım öle çok değil. Alıştırdım saçlarımı da ona rağmen o renk neredeyse tamamen aktı sadece o hiç geçmeyen kızıllıkları kaldı 2 ayda. Saçlarını sık yıkayan biri için o saç rengi her 3 hafta da bir boya gerektirir.Birde benim saçlarım çok gözükmese de ince olduğu için yinede uzun ve çok saçım var ve de bu durum boyamayı da zorlaştırıyor. 3 kutu boya. Neredeyse saatler harcıyorum. O yüzden en kısa zamanda saçımın esas rengine dönmek istiyorum :D çok dert yandım sanırım :D

canım uzar çabucak valla ..saçların çok hoş sağlıklı da..uzamaması için hiçbi engel yok valla..
renginede bayıldığımı sölemeliyim..bi bayan aslında bu gidip gelişlerden son olarak kendiyle özdeşleşen bi rengi bulup onunla devam etmeli..
gördüğüm kadarıyla sen o aşamayı tamamlamışın çoktan :) yüzüne yakışmış[/QUOTE]

yok canım malesef bu renkle devam edebilmem mümkün değil kesinlikle çok uzun süre kullanmak isteyeceğim bir renk fakat inanılmaz akıyor öle dip boyayla geçiştirilebilecek bir şey değil. Sık boya istiyor 2 aydan biraz daha kısa bir sürede saçımı 4 kez boyamak zorunda kaldım. Haliyle saçlarımın ortası çok kurudu. taranmıyor birbirine dolaşıyor uçlarında kırık yok ama altta açıcı vardı. Boyalar aktıkça ordan sarılar çıkmaya başladı. O sarılarda saçlarımın uçlarını tiftik gibi gösteriyor. Uzaktan güzel ama yakından hiç değil. Saçlarımı sürekli örülü tutuyorum birbirine dolanmasın diye. Bu arada ben saçlarımı haftada 2 kere yıkarım öle çok değil. Alıştırdım saçlarımı da ona rağmen o renk neredeyse tamamen aktı sadece o hiç geçmeyen kızıllıkları kaldı 2 ayda. Saçlarını sık yıkayan biri için o saç rengi her 3 hafta da bir boya gerektirir.Birde benim saçlarım çok gözükmese de ince olduğu için yinede uzun ve çok saçım var ve de bu durum boyamayı da zorlaştırıyor. 3 kutu boya. Neredeyse saatler harcıyorum. O yüzden en kısa zamanda saçımın esas rengine dönmek istiyorum :D çok dert yandım sanırım :D[/QUOTE]

yok canım ztn buranın olma amacı o dinlicez birbirimizi tabiki çözümler üreticez.. :)
gerçekten sıkıntılı iş bende aslında akıp akmadığını soracaktımki akmaması imkansız ama dediğim gibi çook yakışmış
tabi saça zarar verdikten sonra yakışmasının anlamıda kalmıyo..
bnmde saçım çok ama incedir malesef bizim için olumsuz bişi çamterebendin kullan şampuanında yada bioblas sarmaşık özlü hoş bi
gürlük veriyo aklında bulunsun ha tabi bide kendi saçına daha çabuk dönmek istersen ve saçların biraz toparlansın istersen
sinameki kürü yap belkide yapıyosndr bilmiyorm ama çook etkili olduğunu sölemeliyim..

Ben şu anda may ra nın bitkisel şampuanını kullanıyorum. Daha öncede kullanmıştım zaten. Şampuan olunca ya Doa ya May Ra ikisi dışında bir şey çok zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. Sorun işte bir kere kuruduktan sonra toparlamanın zor olması. 1 sene içinde saçlarımı 3 kez açtırdım bilmiyorum kaç defa boyadım ve boyattım o yüzden böle olması normal yani bekliyodum :9: Bugün yeni bir bakım denicem. Yarın size yazarım nasıl olduğunu. Şöyle saçlarım biraz daha toparlansın kendi rengine boyayacağım. Belki iki defa boyamam gerekir ama sonra bi daha yok yani..

Canım ben sinameki de yaptım turp da yaptım havuç kürünü de yaptım hint yağı da kullandım kafamda bi türlü yapmadığım kaldı ve en etkili yontem barcelino benim için ve en temizi de durulanması da çok kolay hoş limonsu da bir kokusu var yaklaşık 4. oldu kullanışım saçlarım acaip yumuşadı ve parladı bunu çevremdekilerde farkediyor 1 haftada 4 kullanımda (2 saat kadar bekletiyodum) nerdeyse 1 cm fark attı diyebilirim ailem de söylüyor bunu bende hissediyorum tabi saçın yapısına göre değişir ben yine de paylaşayım dedm :6:

Canım ben sinameki de yaptım turp da yaptım havuç kürünü de yaptım hint yağı da kullandım kafamda bi türlü yapmadığım kaldı ve en etkili yontem barcelino benim için ve en temizi de durulanması da çok kolay hoş limonsu da bir kokusu var yaklaşık 4. oldu kullanışım saçlarım acaip yumuşadı ve parladı bunu çevremdekilerde farkediyor 1 haftada 4 kullanımda (2 saat kadar bekletiyodum) nerdeyse 1 cm fark attı diyebilirim ailem de söylüyor bunu bende hissediyorum tabi saçın yapısına göre değişir ben yine de paylaşayım dedm :6:

AAA hiç duymadım canım o yönetemi nasıl yapıyorsun :))

Kızlar bu arada sonunda saçlarımın resmini çekebildimmm :)) Dünden beri pirinç suyunu duşta kullanıyorum saçlarıma, sampuanıma çam terebentin bekledim en kısa sürede de sinamekiye başlıyacağım :))

$05122012582.jpg

canım arkadaşın yerine ben cevap vermiş olucam ama
barcelino yağı bikaç yağdan oluşan bi karışım öveni çok hatta bununla ilgili bi topik var ve
hiç olumsuz bi yorum görmedim
bende alıcam ilk iş ya bundan yada macitefendi saç bakım yağından..
sende al dene istersen inş yarar buda sinamekinin yanında yağ bakımıda bölelikle aradan çıkmış olur..

Kızlar bu arada sonunda saçlarımın resmini çekebildimmm :)) Dünden beri pirinç suyunu duşta kullanıyorum saçlarıma, sampuanıma çam terebentin bekledim en kısa sürede de sinamekiye başlıyacağım :))

Eki Görüntüle 569664

yahu senin ssaçlarda uzunmuş ben kısa zannettim :1:
neyse devam kürlere bakımlara devam çok güzel saçlarımız olucak :16:

canım arkadaşın yerine ben cevap vermiş olucam ama
barcelino yağı bikaç yağdan oluşan bi karışım öveni çok hatta bununla ilgili bi topik var ve
hiç olumsuz bi yorum görmedim
bende alıcam ilk iş ya bundan yada macitefendi saç bakım yağından..
sende al dene istersen inş yarar buda sinamekinin yanında yağ bakımıda bölelikle aradan çıkmış olur..

Alıyım canım o zaman ben de, simameki, barcelino, her duşta pirinç suyu ve çam terabentin yeter sanırım :))

yahu senin ssaçlarda uzunmuş ben kısa zannettim :1:
neyse devam kürlere bakımlara devam çok güzel saçlarımız olucak :16:

Yok canım ya ne uzunu ben böyle kalçama kadar istiyorum :)) Örüp açmış halim düz haliylede çekinirim :)) Bu arada şimdi dikkatimi çekti sarı varmış benim şaçımda ya hu :)

Alıyım canım o zaman ben de, simameki, barcelino, her duşta pirinç suyu ve çam terabentin yeter sanırım :))

Yok canım ya ne uzunu ben böyle kalçama kadar istiyorum :)) Örüp açmış halim düz haliylede çekinirim :)) Bu arada şimdi dikkatimi çekti sarı varmış benim şaçımda ya hu :)

bencede yeterli canım uygulamaların bende çok abartmamaya dikkat ediyorum..
saçların güzel valla sende bnm gibi bi hedefe koşuyon anlaşıldı yoldaş olcan bana iyi oldu bu ölçüp dururuz artık saçları haftada bir :60:evet hoş bi sarı tonu kalmış saçında..bnmde boyam aktığı için bugün resmen gölgeli ilan edildi saçım :1: neyse bi an önce ana rengine döndürelimde..bu arada pirinç suyu işine yaradımı canım ben cildim için kulanayım dedim maske şeklinde ama kuruttu beni epey o yüzden bıraktım saçıma nasıl olur bilmiyorum :26:

Burda da onunla ilgili bir konu var canım bi bak istersen. Aslında maya tabletleri türkiye de de satılıyor ama ben hep bira mayası duydum. Normal mayayı bilmiyorum var mı tabletleri. Ama ben yüzüme maske yaptığımda bile kokusu çok kötü geliyor hayatta içemem onu kokusundan ötürü sanırım :S

Teşekkürler arkadaşım araştıracağım,tablet olarak varsa çok iyi olur kuru maya da olsa içemedim zaten....:)

Teşekkürler arkadaşım araştıracağım,tablet olarak varsa çok iyi olur kuru maya da olsa içemedim zaten....:)

Bencede çok içilebilecek bir şey değil.. Kokusuna bile zor katlanıyorum ben. Eczanelere sorabilirsin. Solgar ın ve GNC nin bira mayası tabletleri var. Başka markaların da var ben tam bilmiyorum. Bu güne kadar hiç kullanmadım. Ama bira mayası B vitaminler yönünden zenginmiş. Sadece B12 yokmuş sanırım. Kullanan herkes çok memnundu..

Dün akşam yeni bir saç maskesi denedim. Önce saçdiplerime saçımı uzatmak için kullandığım yağı sürdüm. Ardından ocakta su kaynatıp içine karanfil,kekik,maydanoz,hindistan cevizi,dağ kekiği,lavanta ve papatya attım. Onlar demlendi su soğuyana kadar. Ardından da bu suya shea yağı, bebe yağı ve tatlı badem yağı karıştırdım. Bütün saçıma yedirdim. Sonra da Avon un argan yağlı saç kremini saçıma sürdüm.sonrada kafama streç filmi sardım. uyudum. Sabah da saçımı şampuanladım yıkadım. Sonra bu kaynattığım suyun kalanını hiç yağla karıştırmadan içine bir miktar sirke dökerek son durulama suyu yaptım. Saçlarım şu anda yumuşacık olduğu gibi bugün dışarıya saçlarım açık gittim ve de saçlarımda çok az dolanma oldu. normalde dipleri birbirine girer taranmaz hale gelirdi.. Bir de kendime lavanta papatya hindistan cevizi, birazcıkda yağlarla karışık bakım spreyi hazırlıcam :)

Dün akşam yeni bir saç maskesi denedim. Önce saçdiplerime saçımı uzatmak için kullandığım yağı sürdüm. Ardından ocakta su kaynatıp içine karanfil,kekik,maydanoz,hindistan cevizi,dağ kekiği,lavanta ve papatya attım. Onlar demlendi su soğuyana kadar. Ardından da bu suya shea yağı, bebe yağı ve tatlı badem yağı karıştırdım. Bütün saçıma yedirdim. Sonra da Avon un argan yağlı saç kremini saçıma sürdüm.sonrada kafama streç filmi sardım. uyudum. Sabah da saçımı şampuanladım yıkadım. Sonra bu kaynattığım suyun kalanını hiç yağla karıştırmadan içine bir miktar sirke dökerek son durulama suyu yaptım. Saçlarım şu anda yumuşacık olduğu gibi bugün dışarıya saçlarım açık gittim ve de saçlarımda çok az dolanma oldu. normalde dipleri birbirine girer taranmaz hale gelirdi.. Bir de kendime lavanta papatya hindistan cevizi, birazcıkda yağlarla karışık bakım spreyi hazırlıcam :)

dehşet bi karışım olmuş çok beğendim ne güzel işinede yaramış :)

Wuuuuu :)) Süper olmuş canım ne güzel uğraşıyorsun saçlarınla ben daha fırsat bulup aktara bile gidemedim.. :(

BEnim yaşadığım yerde malesef yok aktar falan.Sadece bir kaç yağ çeşidi falan var :( ısırgan otu yok doğru düzgün. Bi olsa ben daha ne buluşlar yapıcam ama :D malesef.. bi de pahalılar ayol... :1: Türkiye ye gelene kadar beklicem artık :16:

Canım bu saç bakım yağı aktarlarda satılıyor adı "Barcelino" bende burda bi topic de görmüştüm hemen gittim denedim 10 tl ye almıştım ben içinde 15 tane yağ var ama bandrollü olmasına dikkat et :6: Saçlarıma sürüyorum okul dershane filan derken cok bekletemiyorum 2 saat bekliyor yaklaşık sonra şampuanla yıkıyorum cok kolay arınıyor sonra saç maskemi saç kremimi sürüyorum :8: yumuşacık oluyor saçlarım ve gerçekten ben faydasını cok gördüm tavsıye ediyorum :10: Benim saçlarımda aynı senin saçının boyunda tek farklı uçları sarı :9: Ve saçlarımın kabarmasını da çok önledi :12: umarım yararı oluur :16:

Canım bu saç bakım yağı aktarlarda satılıyor adı "Barcelino" bende burda bi topic de görmüştüm hemen gittim denedim 10 tl ye almıştım ben içinde 15 tane yağ var ama bandrollü olmasına dikkat et :6: Saçlarıma sürüyorum okul dershane filan derken cok bekletemiyorum 2 saat bekliyor yaklaşık sonra şampuanla yıkıyorum cok kolay arınıyor sonra saç maskemi saç kremimi sürüyorum :8: yumuşacık oluyor saçlarım ve gerçekten ben faydasını cok gördüm tavsıye ediyorum :10: Benim saçlarımda aynı senin saçının boyunda tek farklı uçları sarı :9: Ve saçlarımın kabarmasını da çok önledi :12: umarım yararı oluur :16:

evet bende bu hafta alıp başlıcam bakalım yorumumu yazarım buraya inş iyi gelir..:8:

Back