- Konu Sahibi babymaster
-
Kızlarrrrr size bir haber vereceğim iyi mi kötü mü bilememm.. :26:
2 gün önce yengemle görüştük ve gözlerime inanamadım.! en son ağustosta gördüğümde saçları omzunun biraz altındaydı şimdi ise belinde ve çok gür parlak.. Ne yaptın dedim avonun badem özlü sampuanını ve saç bakım kremini kullanıyorum düzenli o uzattı dedi. Biz bu kadar bakım yapıyoruz hala istediğimiz boyda değil çok sinir oldumZaten şampuanı kullanıyorudum en kısa sürede bakım kreminide alcam.
e iyiymiş bende hep kullandım onu güzel parlak ve yumuşacık yapıyo fiyatıda iyi zaten..bu ay alıym en iysi tamda bugün elseve alıcam diyodum bak gene yaptın yapacağını kedi kızvardır bundada bi işaret :)Eki Görüntüle 594078
Ben doğru düzgün hiç bakım yapamadım yaaYani kendi yaptığım maskelerimi uygulayamadım hiç. İki buçuk haftadır tatildeyim. Yarın dönüyorum anca. Sonrada sınavlar zaten Ama sınav döneminde hem kendime bakıcam hem daha sağlıklı beslenicem hemde bol bol ders çalışıcam nasıl olsa yalnızım. Blogumu bile aksatmamaya çalışıcam. Eğer salarım toparlanırsa hızlıca saçlarımı kendi rengine boyuyacağım. Diplerim inanılmaz çıktı ama cesaret edip boyayamadım daha. Yarı yıl tatiline en yakın ihtimalle.. Artık o zamana kadar da bir ayda uzatabildiğim kadar uzatıcam saçlarımı..
Ben doğru düzgün hiç bakım yapamadım yaaYani kendi yaptığım maskelerimi uygulayamadım hiç. İki buçuk haftadır tatildeyim. Yarın dönüyorum anca. Sonrada sınavlar zaten Ama sınav döneminde hem kendime bakıcam hem daha sağlıklı beslenicem hemde bol bol ders çalışıcam nasıl olsa yalnızım. Blogumu bile aksatmamaya çalışıcam. Eğer salarım toparlanırsa hızlıca saçlarımı kendi rengine boyuyacağım. Diplerim inanılmaz çıktı ama cesaret edip boyayamadım daha. Yarı yıl tatiline en yakın ihtimalle.. Artık o zamana kadar da bir ayda uzatabildiğim kadar uzatıcam saçlarımı..
Kızlar Benim Saçlarım Bu sene Acayip Döküldü Tutam Tutam Elimde Kalıyordu O Gür Saçtan Eser Yok Bu Aralar Dökülme Azalsada Nafile Giden Gitti Bende Mecbur Kestirdim Şimdi Hem Uzatmak İçin Hemde Gürleştirmek İçin Yardım İstiyorum Sizden
sinameki kürüüüve kesinlikle şampuanına çamterebendin canım bu arada şampuanın ööle şu çeşitli bu özellikli olmasın git bildiğin hacışakir al bitane kendine inşallah memnun kalırsın başka merak ettiğin bişi olursa burdayım ben canım yardımcı olurum seve seve..
Canım Şu Elseve Direnç Aldım İyi Geldi gibi Zaten Şampuanlardan Umut Yok HacıŞakir İyidir Ama Kullanrdım Bir Ara Çok İyi. kendime Çinko Hapı Alıcam Vitaminsizliktende Saçım Dökülüyor Vede Tavsiye Ettiğiniz Kürü çok met Ettiler Onuda Uygulayacağım inş. Canım Şu Sinameki Kürü Ne Oluyor ben Biraz Bu Olaya Fransız Kalmışımda :)
canım öncelikle dr a git o zaman bitakım değerlerini ölçsünler ona göre yazar bişiler hem daha etkili olur..bu arada elseve çok iyi gerçekten banada bi dönem iyi gelmişti ama bioblas sarmaşık özlüyü alınca bıraktım bu arada bioblasıda deneyebilirsin..sinameki kürü haftada 1kez yapılmak üzere 8hafta boyunca uygulanıyor daha sonra 2hafta ara veriyorsun malzemelerimiz de
_sinameki otu
_bademyağı
_bemiks ampul
sinameki otundan bi tutam alıp bi çay bardağının çeyreği kadar suda kaynatıp demliyosun bize suyu lazım..sinamekinin suyu ılıdıktan sonra bademyağı ve bemiks ampulü içine ekliyosun saç diplerine uygulayıp 2saat beklettikten sonra yıkıyosun..sinameki ve bademyağı aktardan, bemiks ampulse eczaneden alınıyor..ilerleyen zamanlarda istersen tarifini zenginleştirebilirsin ama ben sade tutulmasından yanayım çok şeyi karıştırmamak lazım..şimdiden kolay gelsin:) umarım memnun kalırsın canım..
bu arada bemiks ampul bi kutu satılıyor içinde 5tane var her kürde 1tane kullanıcaksın bademyağıda 1tatlı kaşığı olucak..aynı zamanda şu topikte saçlarımızı sinamekiyle uzatıyoruz ve fotolar ekleyerek birbirimizede destek olup yorum filan yapıyoruz istersen burayada bir bak canım tabi bu topiktede foto ekleme işi var ama diğer tarafta kızlar minik bi yarışmada yapıyolar bazen iyce motive olma açısından
xAyx Çok Saol Canım Herşeyi SöylemişsinElseve İyi Gibi Ama Şu Bioblas Uzun zamandır Düşünüyorum Kullanmayı Çünkü Etkili Görünüyor Bu Seferde Ondan Alırım Doktorada Giderim Zaten Aktara Gidicektim Dediklerinide Alırım Ay Çok Mutlu Oldum Şuan Dediğin Gibi Bence tarif Aynı Kalsın Kaş Yapayım Derken Göz Çıkartmayalım Sonra Herşey İçin Çok Saol :)
rica ederim canım inşallah çok memnun olursun bioblas alırsan sarmaşık özlüyü al unutma saç uzatıyor o hemde gürleştiriyor aklında bulunsun ben ondan sonra başka şampuan kullanamaz oldum gerçekten hepsi kedi tüyü yapıyomuş gibi geliyor..burdan gidişatı paylaşırsan sevinirim umarım artık saçlarınla ilgili hiçbi sorunun kalmaz rahat rahat uzatırsın canım..
Mutlaka Tavsiyene Uyucağım Bebeğim İnş. Hepimizin Saçları Uzar Hepimiz Mutlu Oluruz :) Paylaşıcağım Uygulamaya Başlayınca Canım Mutlaka
AMİN..hadi kolay gelsin canım..uupuuzun saçlı günler hepimize :))
canımmm hoşgeldin evet özledim yaa bana yazmadığını görünce küsüsz sanmıştımxAyx canımmmmmmm nasılsın görüşmeyeli bakıyorum her derde deva olmuşsun işin uzmanı olmuşsun artık
Benim bu aralar dersler yoğun malum sınava az kaldı arada girip bakıyorum, annem dün kuaföre gitti kuafördeki kadınlarda avonun saç bakım kremini övmüş hemen sıpariş verdik bizde gelmesini bekliyorum.
Bu arada konumuzla ilgili değil ama göz çevresi için çok iyi bir maske buldum; benim göz çevrem koyu renktir ama bu maske sayesinde kendine gelmeye başladıBir yumurta sarısını bir tatlı kaşığı türk kahvesiyle karıştırıp göz çevremize sürüyoruz. Kuruyunca ılık suyla masaj yaparak çıkartıyoruz. Kahvede kafein olduğu için göz çevresine çok iyi geliyor zaten garnierin çoğu göz bakı ürünleri kafeinli. Yumurta zaten her derde deva..
Bir de yüzümdeki tüyler için epilasyona başlamayı düşünüyorum Bursa'da iyi bir yer arıyorum.. Umarım iğneli sonucunda iz kalmaz burada topiklere baktım da kimisininki geçmemiş kimisinde iz kalmış :26:
canımmm hoşgeldin evet özledim yaa bana yazmadığını görünce küsüsz sanmıştımyaa hiç sorma ordinaryus prof oldum hadi avon gelsinde baada haber et canım..bu arada benimde gözçevrem düzeldi malum sigarayı bırakmak bana yaradı ama verdiğin tarifi hiç kaçırmaam kesinlikle denicem şu sıralar sınavım var diye pek bişiyle uraşamıyorum ama bu aklımda bendede garnier nin yeşil göz roll onundan var kullanıyorum onu ama birebir kafein daha çok yarar bencede şu epilasyon konusuna hiç hakim değilim canım yaa hem sen açık tenliydin çok gerek var mı ki yüzüne :26: gerçi açık tenli olmak neye yarar benmde çenemde var beni sinir ediyolar valla tek derdim o oldu
açık tenli olmak da kolay değil bu seferde 1tanenin 2tanenin peşine düşüyozHaah yok tatlım ne küsmesi ya hu giriyorum okuyorum yorgunluktan yazmaya üşeniyorum resmentamam canım haber veririrm, ben zaten 2 sene önce falan kullanmıştım. Bir arkadaşım indirimdeyken fazla fazla almıştı bana vermişti bir kutu, ben o zamanlar bilmiyorum tabi etkisini 1 2 kere sürmüştüm sonra bozulmuştu çöpe atmıştım :26: Kullanan arkadaşımın saçları çok kısaydı 3 ayda neredeyse 1 karış uzamıştı meğer kremdenmiş Bende Garnierin Aktif saf& temiz roll onunu kullanıyorum sivilceler için kapatıcı ggörev görüyor iyi bayağı.. Evet canım açık tenliyim o yüzden sırıyor tüylerim sarı sarı parlıyorlar arada bir iki tanesini cımlızla çekmiştim onlar bayağı güçlendiler çenemde çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?