Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

Maybelline ninki mi akne yaptı? Ben pure beauty superdrug ve mua nınkini kullandım hatta hala kullanıyorum pure beauty ve mua yı superdrug ı yanımda getiremedim. Maybelline'in de yüksek koruma faktörü var diye istiyorum ama hala kararsızım yaa :) Neyse yüz kremimi aldı, saç maskemi de bugün alıcam :)

Evet canım maybelline ninkiydi benimkide. Zaten en açık tonu bile koyu gelmişti bana. :)
Bizim burda yollar kapanmış kardan dolayı hiç bir yere çıkamıyorum malesef :25:

Evet canım maybelline ninkiydi benimkide. Zaten en açık tonu bile koyu gelmişti bana. :)
Bizim burda yollar kapanmış kardan dolayı hiç bir yere çıkamıyorum malesef :25:

Avrupaya neden bu kadar koyu gönderirler anlamam hiç. Gören de sanıcakki avrupalılar çok esmer. Bende bir Alman markasının almıştım öle doğal tonu o kadar koyu çıktı ki bronz tonu nasıldır bilmiyorum.. Valla bizde burda buzların üstünde yürüyoruz :) Yarına hava sıcaklığı düşücekmiş ondan gene kar yağışı gelicekmiş buraya da.. :)

bu kür nasıl hazırlanıyor?

canım malzemelerimiz sinameki otu bademyağı ve bemiks ampul..
sinamekiden bi tutam alıp çay bardağının yarısının da yarısı kadar bi suda demleyip suyunu kullanıcaz
ılıdıktan sonra bademyağı ve bemiks ampülü de ekleyip saç diplerine uygulucaksın 1 2saat beklettikten sonra yıkıycaksın..
haftada 1kez yapmak şartıyla 8hafta boyunca yapılıyor ve 2hafta ara veriliyor..
sinameki+bademyağı aktardan bemiks ampul eczaneden alınıyor canım..
ilerleyen zamanlarda kürünü zenginleştirebilirsin tabi ama ben bu haliyle devam ettirmeni öneririm şimdiden memnun kal inş kolay gelsin..

canım malzemelerimiz sinameki otu bademyağı ve bemiks ampul..
sinamekiden bi tutam alıp çay bardağının yarısının da yarısı kadar bi suda demleyip suyunu kullanıcaz
ılıdıktan sonra bademyağı ve bemiks ampülü de ekleyip saç diplerine uygulucaksın 1 2saat beklettikten sonra yıkıycaksın..
haftada 1kez yapmak şartıyla 8hafta boyunca yapılıyor ve 2hafta ara veriliyor..
sinameki+bademyağı aktardan bemiks ampul eczaneden alınıyor canım..
ilerleyen zamanlarda kürünü zenginleştirebilirsin tabi ama ben bu haliyle devam ettirmeni öneririm şimdiden memnun kal inş kolay gelsin..

not alıyorum çok mersiii

sinamekiyi birkaç kez yaptım bıraktım. bendeki sorun bu işte; ihmalkarlık.
yalnız şimdi sizden feci gaza geldim. bu akşamdan tezi yok başlayacağım insallah. hem de fotoğraf çekip öncesi sonrası şeklinde size de göndermeyi düşünüyorum.
:8:
yalnız tecrubeli arkadaşlara sormak istiyorum;
1- bu kürü uygulama SIKLIĞINIZ nedir?
2- ne kadar zaman yapacağız? (3 ay mı? 5 ay mı?)

dün yapamadım. bugün başlıyorum inşallah. sinemeki kaynadı. öncesi fotoğraflarımda aşağıda. :) $Görüntü1003.jpg $Görüntü1002.jpg

canım kusura bakma 1 - 2 saatmi beklet,lecek "12 saatmi?

canım 1 yada 2 saat ki ben 2saat bekletmeni öneririm bu arada gece uygulayıp yattığımda olmuştur sabah kalkıp yıkamışımdır bilinçli olmadı o zaman ama güzel yumuşamıştı saçımı bu şekilde yapanlarda var..

Domates renk açıyor diye duymuştum canım sen ne için kullanıyorsun domates sabununu ?
Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum canım tüyler için önce bi doktor baksın yoksa doğru epilasyona ama konu açtım hiç kimse cevap vermemiş ben de Bursa'da iyi bir yer bilmiyorum :50:

canım fatalecim bir maske tarifi önermiş zerdeçal anca onla yüzden çıkıyormuş ondan alıcam. ayrıca bende konu açmıştım ama kimse yazmamış ben tam vucut düşünüyrum hani ilerde malum sıkıntı çekmemek adına :)

canım fatalecim bir maske tarifi önermiş zerdeçal anca onla yüzden çıkıyormuş ondan alıcam. ayrıca bende konu açmıştım ama kimse yazmamış ben tam vucut düşünüyrum hani ilerde malum sıkıntı çekmemek adına :)

Anladım canım.. Renk açıyor mu peki denedin mi ?
Kızlar bu arada annem saf zeytin yağı almış bugün yarın badem yağıyla karıştırıp saçıma süreceğim şimdiden heyecanlandım :16:

Anladım canım.. Renk açıyor mu peki denedin mi ?
Kızlar bu arada annem saf zeytin yağı almış bugün yarın badem yağıyla karıştırıp saçıma süreceğim şimdiden heyecanlandım :16:

evet evet canım hazır kozmikbakım günüde gelmişken yap :46: ama ılıt biraz daha etkili oluyo canım:34:

Renk açma konusunda bir sürü yöntem var. Benim önerdiğim sadece ikisiydi. Eğer isterseniz daha fazla bilgiye ulaşmanıza yardımcı olabilirim ben bir sürü ürün ve de bir sürü ev yapımı maske hazırlıyorum.. :)

Renk açma konusunda bir sürü yöntem var. Benim önerdiğim sadece ikisiydi. Eğer isterseniz daha fazla bilgiye ulaşmanıza yardımcı olabilirim ben bir sürü ürün ve de bir sürü ev yapımı maske hazırlıyorum.. :)

Topik açmışmıydın canım KK'ya oradan bakalım, malum burada sadece saç için konuşabiliyoruz :61:

Topik açmışmıydın canım KK'ya oradan bakalım, malum burada sadece saç için konuşabiliyoruz :61:

Beni baştan yaratın da kendimi yeniden yaratıyorum diye bir bölüm açmıştım. Orda bilgiler var. Ev yapımı tariflerle ilgili olanları ama sadece..

Fatalecim sana ve maskelerine ihtiyacımız var :)

Ne demek canım.. Kesinlikle yardımcı olurum :) bloğumada beklerim hatta :D Orda da hem maskeler hem de hangi ürünleri kullandığım hakkında yazıyorum :) Burda sayfa sayısı artıkça verilen bilgileri de bulmak zor oluyor malesef..

Ne demek canım.. Kesinlikle yardımcı olurum :) bloğumada beklerim hatta :D Orda da hem maskeler hem de hangi ürünleri kullandığım hakkında yazıyorum :) Burda sayfa sayısı artıkça verilen bilgileri de bulmak zor oluyor malesef..

Canım senin bloga bakıyorum şimdi senin beğendiğin ürünleri ben beğenmedim hatta çöpe attım çoğunu benim beğendiklerimi sen beğenmemişsin :1::1::1:

Back