Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Harika görünüyorrr... Ben de böyle makyaj yapıyorum şu sıralar.

Son düzenleme:
Kötü diyemiyorum, resmen çirkin! Bu ne hal anlamadım ben. Burnu, azğı bir tuhaf.
Hiç beğenmedim.

Evet,suratı bi tuhaf yine. :26:
Bu arada Askmen Megan'ı 2011'in en çok arzulanan 49. kadını seçmiş. Geçen yıl 11. seçilmişti.2009'da da 2. olmuştu,yanlış hatırlamıyorsam. baya bi gerilemiş

saç modelinden sanırım ama yinede bu kadar farklı olması şaşırtıcı.bide yüzü çok beyazlamış gibi geldi bana

bu kıza doğal renkte rujlar gidiyo o pembeyi sürmeseydi keşke .surat bembeyaz gözlerde siyah makyaj pembe ruj üçlüsü hepsini bir arada sevmiyorum.

saç modelinden sanırım ama yinede bu kadar farklı olması şaşırtıcı.bide yüzü çok beyazlamış gibi geldi bana

Artık fondöten mi pudra mı bilemiyorum, kötü olmuş suratında. Kendi beyazlığından uzak bir ton olunca da yapay durmuş. Bazı kadına boya küpü gibi olmak, bembeyaz pudralar sürmek yakışıyor da Megan'da hoş görünmüyor. Çok makyaj hiç gitmiyor onun yüzüne. Belki başarılı bir makyaj olsa işler değişirdi tabi.

Sıcak sıcak tazecik fotolarrr... Bu kez hoş görünüyor. Makyajı güzel olmuş.
Ruju da çok harika bir renkte.

Son düzenleme:
Sıcak sıcak tazecik fotolarrr... Bu kez hoş görünüyor. Makyajı güzel olmuş.
Ruju da çok harika bir renkte.

aynen tryamor rujun rengi süper. bu kadın dikkat çekici rujlar kullanmayımca daha bi güzell sanki eee nede olsa dikkat çekici bi kadın ruja gerek yok o çart pembe kırmızı rujları sürünce fazla oluyo bişeyler ..
salaş hallerine bayılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…