• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Son fotolardan sonra bunlar çok iyi geldi. :D
Çok yorgun görünüyor ama.
Megan doğal haliyle çok daha güzel bence.

megan-fox-19jan11-sc-011.jpg

megan-fox-19jan11-sc-001.jpg

megan-fox-19jan11-sc-003.jpg

Keşke birazcık da kilo alsa. Bu kadar zayıflık hiç yakışmadı. :19:

megan-fox-19jan11-sc-009.jpg

megan-fox-19jan11-sc-013.jpg

megan-fox-19jan11-sc-013.jpg

Bacakları çok kötü olmuş. :50::50:

megan-fox-19jan11-sc-007.jpg

Angelina'nın elbisesinin önü çok kapalı .V yaka ,önü açık olsaydı V yakalı kısımı altın rengi taşlarla süslendirilseydi harika olurmuş .Aksesuar olarakta altın rengi yüzük şart .Moda eleştirmenleri gibi konuştum ama napayım çok ilgiliyim =)

Bende Megan'nın doğal hallerini çok beğeniyorum .Çok hoş görünüyor .:nazar:

Son düzenleme:
arada bi buraya uğrayıp bakıyorum.her baktığımda da gözüme farklı görünüyo doğal olarak

bu nasıl bi insan ve nasıl bi tiptir ya

Kızlar bu kadınları görünce kendime olan güvenim gidiyor resmen.Güzel olduğumu söylüyorlar ama bunları görünce ben güzelsem bunlar ne diyorum :(

$normal_022[1].jpg $normal_034[1].jpg $normal_029[1].jpg meganın yüzü zayıflamış ve süper görünüyo .önceden biraz kaba duruyordu .şimdi elmacık kemikleri daha belirgin .

Eklentiler

• $normal_037[1].jpg
    $normal_037[1].jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 60
Yüzüne dolgunluk gelmiş yine. Bu kesin bir şeyler yaptırıyor. Çökük suratı bu kadar kısa sürede gitmezdi yoksa. :26::26:

Fotoğrafların açısından da olabilir belki. Bilemiyorum. :26:

Son düzenleme:
Tabi ki toparlanamaz. O yüzden dolgu mu yaptırdı yüzüne diye merak ettim. ;) Ama fotodan kaynaklı büyük ihtimalle.

Evet bende öyle düşünüyorum :13:

Kızlar saçlarla kaşların rengi aynı mi olmalı ? Benim kaşlarımın rengi saçlarıma göre çok açık Megana bakıyorum 2 side aynı renk :24: livde de bendeki aynı durum var.Ay ne yapsam bilemedim :55:

Son düzenleme:
Back