Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

megan fox bu galada kendisini çok çirkin hissediyomuş ve travestiye benziyorum demişti gazetecilere .böle bir kadın nasıl böyle hisseder yuh dedim resmen ...

ewet herkesin kendini kötü hissettiği zamanlar vardır ama medyada dolaşan haberlere göre megan sürekli böle biriymiş kendisini sevmiyormuş.valla ben medyanın yalancısıyım:)
okadar estetik yaptırdı hala kendini kötü hissediyorsa bilemicem ama travestiye benzetmesine şaşırdım. travestilerde insan onları kötülemek istemiyorum yanlış anlaşılmiyim.

çok güzel bir kadın estetik yaptırsa yaptırmasa da güzelmiş ama şimdiki hali daha güzell hele bronz tenli olunca çok tatlı oluyor

Megan 'insanlar benim neyimi seksi buluyor anlamıyorum' gibi şeyler de söylemişti.
Sözde kendini hiç seksi bulmuyormuş ama bence tamamen sallamasyom.
Evet demiştir, diyor da hala ama kendini güzel bulduğuna eminim ben.
Yoksa dilini çıkara çıkara, azğını aça aça poz vererek dolanmazdı ortalıkta.
Artık dikkat çekme çabası mıdır nedir bilemedim.
Ya da çok beğenilen biri olduğunu bildiğinden bu kadar emin bir şekilde kendini güzel bulmadığını söyleyebiliyor. O zaman insanlar şaşırıyor çünkü 'aaa nasıl kendini beğenmez' diye. Bu da ayrı bir tatmin duygusu işte.

Ben Megan'ı bembeyazken beğeniyorum. Muhteşem oluyor o zaman.

söylediklerine tamamen katılıyorum bence beğenildiğini daha çok duymak ve sansasyon yaratmak için söylüyor bunu yoksa bu kadar güzel olupta kendini beğenmemesi imkansız zevkler farklıdır tamamda hiç bir zevk megan ın çirkin olduğunu söyleyemez ancak tipim değil diyebilir akıllı kadın zaten güzelliği garantiden ukala davranmayarak daha çok prim yapıyor ve son olarak bende onu beyaz tenliyken daha çok beğeniyorum...

Son düzenleme:
ya meganla gorsel olarak tıpatıpız demekki huyumuzda aynıymıs bende begenmem kendimi

ya meganla gorsel olarak tıpatıpız demekki huyumuzda aynıymıs bende begenmem kendimi

Cidden mi... 2 tane fotoğrafını görmüştüm kkda hiçbir benzerlik yoktu.

Belki de gerçekte daha farklı görünüyorsundur. Fotolar yanıltıcı olabiliyor.

Bence yüzünü kastetmemiş arkadaş fiziğini kastetmiş.
Ben de fotoğraflarını gördüm diye hatırlıyorum.Çok düzgün bir fiziği vardı.Fizikleri benziyor.

Son düzenleme:
Bir de Megan'ın kendini beğenmemesiyle ilgili bişey söylücem=)Böyle bir hastalık var insan aynada kendini olduğundan bambaşka görüyor ve hissediyor.Kendini hiç sevmiyor.Ama böyle insanlar kendilerini ön plana çıkaracak hareketlerde bulunmazlar,ben burdayım diye bağıran giysiler giymezler diye tahmin ediyorum.Kendilerini saklama ihtiyacı duyarlar ki çirkinlikleri(kendi güzel ama hissettiği bu) eleştirilmesin,yüzlerine vurulmasın.Megan öyle değil bir arkadaşın mesajında belirttiği gibi.Gittiği davetlerde,galalarda yaptığı hareketler,giydiği giysiler,yaptığı makyajlar ilgi çekmeye yönelik.Evet işi bu, ilgi çekmek zorunda ama böyle bir hastalığı olan insanın bu davranışları sergilemesi çok zor.Laf olsun torba dolsun diye kendimi beğenmiyorum,sevmiyorum diyor bence de.

Bende güzelim Megan da güzel demek istemiş =)ama ikimizde güzel olmamıza rağmen kendimizi pek beğenmiyoruz ,huylarımız benziyor demek istemiş herhalde =)

Son düzenleme:
Yau Megan'la görsel olarak tıpatıp aynıyız demiş işte. Gayet net bir cümle. Yani aynen onun gibi görünüyorum, onun ikiziyim sanki demek bu.

Kastettiği şeyi bilemicem ama cümleyi okuyunca insanın aklına bu geliyor ilk olarak. Moon gelip aydınlatsın bizi.

Son düzenleme:
Yahu Trymour fizikleride dahil olmak üzere çok benzemiyorlar :44: ondan öyle bir düşünceye kapıldım =)

Moonda çok güzel Megan da ama ikiside farklı güzelliklere sahip yanlış anlaşılmasın lütfennnnnnnn =)

Son düzenleme:
Tabi ki moon u ben de beğendim. Güzelliğine bir lafım yok asla. Fiziği de çok güzel. Sadece megan ile benzerlik bulamadım ondan şaşırdım tıpatıp sıfatını kullanmasına ben de. Ne fizik ne yüz benzemiyor. :S

Son düzenleme:

moon resimlerini görmedim ama benziyorsan şanslısın .

bazı insanlarda kendini çirkin görme rahatsızlığı var dismorfobi deniyor bu rahatsızlığa .bu rahatsızlığın bi çeşidide kendini hep şişman görme rahatsızlığı (anoreksi ).kişi aynaya her baktığında kendini hep şişman görüyor . buda beyinle alakalı .kişi kafasında yarattığı tipe bemzemeye çalışıyor .bu konuyu baya araştırmıştım pilates ve fitness eğitmeni olduğumdan böyle kişilerle bazen karşılaşıyorum:) ama kendini böyle çirkin gören insanlar genellikle gerçekten güzel kişiler oluyor.belki kimisi kendini gerçekten çirkin yada güzel buluyor anlamış değilim valla

yahu ben kendimi dalgaya aldım su smileden anlamadınızmı ...ciddi ciddi cıkıpta boyle seyler demem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…