Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Makyajını da, saçını da, elbisesini de, kendisini de beğenmedim burada.

Kalın eyeliner göz yapısına hiç uymamış. Daha bir büyük ve badem gözlü olması gerekirdi yakışması için. Yüzündeki tüyler çok kötü görünüyor. İyice zayıflamış olduğundan çökmüş suratı ve çirkinleşmiş.

Son düzenleme:
kemikleri çıkmış iyice :26:

yasindan iice buyuk gostermeye basladi cok fazla mudahele yaptirior ve yuzu cok zayiflamis onun da etkisi var sanirim. elmacik kemikleri iice cikik olmus doldurtmus sanirim ve o yuzden yanaklari cokuk durmus. ay biraz kendi haline biraksa kendini aslinda cok daha hos. suan cok plastik bi gorunum almis gene

Son düzenleme:
Elmacık kemiklerini doldurtmamış, zayıflıktan öyle görünüyor.
Artık fiziği de eskisi gibi değil.
Çöp gibi oldu. :s

Bence çekimden kaynaklı öyle görünüyor .Siz her fotoğrafınızda aynı güzellikte çıkabiliyor musunuz ? Bu kızınkiside o hesap, halen çok güzel ama iyi çıkmamış .

Hayır çekimle alakası yok bence. Videoda da aynı.
Megan'ın neredeyse bütün fotoları muhteşemdir.
Hiç bu kadar çirkin olduğuna rastlamadım.
Bunun tek nedeni aşırı zayıflamış olması.
Yoksa zaten son derece fotojenik bir insan.
Tabi makyaj da ayrı bir çirkinlik vermiş kendisine.
Baştan aşağı yanlış olmuş her şey.
Güzelim kız mahvetti kendini.
Zaten bir röportajında demişti günlerce yemek yemeden yaşayabilirim diye.

Son düzenleme:
az önce cnbc-e yayınlanan ödül töreninde izledim , resimden kaynaklanmıyor kötü görünümü gerçekten feci görünüyordu şaşırdım , iyi gününde değil sanırım :))

Ayyyyy evet videosuna bakmamıştım .
Tryamour daha önceden senin eklediğin Megan'ın bir videosu vardı ya elini ağzına götürüp ,seksi olmaya çalıştığı .Çok aptal görünüyordu orada. O halini gördükten sonra youtube makyaj videolarına bile bakasım gelmedi .Dolayısıyla bunada bakmadım .
Şimdi siz söyledikten sonra izledim evet gerçekten çok zayıflamış.
Herşeye rağmen çirkine girmez bence .

ben de kesinlikle cirkin diyemem ancak yasindan cok buyuk duruor 86 olduguna bu fotolara baktikca inanasim gelmior :26: aslinda cok begendigimde yasindan buyuk gorunuor olmasi da cok rahatsiz etmior beni ama megan icin soole bi hisse kapiliorm sanki orta yaslarina gelmis bi bayan biraz gereksiz mudahele ile iice genclesmis ama bi plastik gorunum olusmus. ama ilginc olan ve annamadigim gunluk hayatinda resimlerinde cok daha hos bence o hisse kapilmiorm. sanirim boole ozel gecelerden once botoks ya da dolgu islemleri yaptirior ya da agir makyajin ve kilonun etkisi bilemedim :18:

ben de inanamadım. o yumuşak dudaklı harika bakışlı kız gitmiş, yerine bu kemik torbası gelmiş. bi kere megan,en güzel kaş göz yapısına sahipsin, dev gibi kalın kalkık kaşların var zaten, daha ne gidip yukarı yana çektirirsin. hiç güzel durmuyor, fena bir ifadesi var. kesin botoks yaptırmış alnına, o da özellikle göz çevresini mahvetmiş. tabii sizin de dediğiniz gibi kalın eyeliner cabası. bu kadar yakışmaz bir makyaj.

elbisenini de beğenmedim. bir özelliği yok.

angelinaya bakıp halt etsin o şimdi. angieye bayıldım, nedense kıyafeti renginden midir, çok farklı olmasından mı bilemem, acayip hoşuma gitti, ilk fırsatta anneme diktircem aynısından, çok klas. küçücük zümrüt küpeleri, güzel makyajı bir de harika sade saç modeli inanılmaz hoşuma gitti. bence gecenin kadınıdır.

bana da megan alnina kasina goz altina fln bi yerlerine botoks fln bisiler yaptirmis gibi geldi cunku minik de yok yuzunde kalip gidi duruor.

angieye aynen ben de bittim renk ne kdr yakismis gozlerinin rengiyle harika olmus makyaj ne kdr hos kusursuzdu. katiliorm gecenin kadiniydi bence de

Megan çok fena olmuş..Gerçekten çok şaşırdım.Ama bir arkadaş da yazmış günlük hallerinin fotolarında çok iyi görünüyor ama böyle törenlerde,galalarda vs. çekilen fotolarında kötü görünüyor.Özellikle son bir yıl içinde çekilen fotoğrafları böyle.

Megan'ın olduğu yerde Angelina olmazsa şaşar kalırım Zevkler ne kadar farklı.Ben kıyafetinin rengi hariç hiçbişeyini beğenmedim.Ha bi de makyajı hoş.O kıyafetinin şekli yok mu onu giyse giyse Helen Mirren filan giyer.Kaç yaşında kadın ama orta yaş üstü stillerde giyinmeye bayılıyor.Saçları da çok cansız ama Angelina'nın saçları genelde böyle...

Son düzenleme:
angelina jolie'nin elbisesi güzelmiş
dikkatimi çekti hiç açık saçık değil.şaşırdım yani

Angelina'ya bayıldım ben de. Harika görünüyor.
Vücudu falan hiç hoş değil ama yüzü yetiyor onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…