- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
hahaha cidden hiç dikkat etmemiştimilk fotoda arkadaki adam da napıyosa artıkk
Öncelikle her yoruma saygım oldugunu belirteyim ancak kendi yorumumu eklemeden geçemeyeceğim :) "Megan sadece estetik harikası" diyen yorumlara katılmıyorum, Baştan söyliyim kabul ediyorum ki şu an eski hallerinden çok farklı ve bazı operasyonlar geçirmiş ancak kızda hep potansiyel varmış ki estetikle güzelliğine güzellik katılmış, yaptirdigi 2 ciddi estetik operasyon var bir tanesi rinoplasty diğeride göğüslerine silikon, kalan işlemlerin hiçbirini "estetik operasyon" olarak nitelemiyorum çünkü yanağa ve dudağa dolgu sıktırmayı da operasyondan saymıyorum. Medya haberlerine bakarsak cenesi yapma bilmemneresi yapma vs vs tamamen abartma olduğu ortada.. Kıyaslama yapılan insanlarda çok komik deniz akkaya, heidi vs vs.. Bu bahsedilen şahıslar kalça kemiklerine kadar törpülettiren, kafası kadar silikon göğüs taşıyan insanlar ki meganın estetik operasyonları onların yanında solda sıfır kalır.
Gelelim Yıllar içinde geçirdiği evrime, ben Meganla aynı yaştayım ve bundan 5 sene önceki halime bakınca saç tarzımdan, giyimimden makyajımdan acaip utanıyorum:)) utanıyorum derken yanlış anlaşılmasın herkesin eski resimlerine bakıp " ay ne kıroymuşum yaa " dediği anlar vardır ya işte onlardan bahsediyorum.. Sonuçta Megan'ın kırmızı halıda cekilmiş fotoları kız 17-18 yaşındayken başlıyor, en toy bilinçsiz zamanları iğrenç çingene pembesi simli rujlar,yanlış şekillendirilmiş kaş ve saçlarla abuk subuk kıyafetlerle ortada dolanıyor Megan.
Şimdi hangimizin eline milyon dolarlar versek kendini daha da güzelleştirmeye çalışmaz, hele ki bu işten para kazanıyorsa? Hollywoodda ki güzellik rekabetinden kimsenin haberi yok sanırım sadece pırıltılı kısmını görüyoruz..bu normal halimizle elimizden geleni yapıyoruz güzelleşmek için , o kadar imkanımız olsa bizde neler neler denerdik, kimse ay ben yapmazdım demesin çünkü hiç inandırıcı olmaz..evet belki her ay dolgu yaptırmazdınız ama mutlaka başka seyler yapar 3 5 ayda bir dolgunuzuda yenilerdiniz. Megan için bu bence imkansız çünkü statü gereği bir kere dolgun dudaklarla anılmaya başlamış olması onun ince dudaklarına geri dönmesini imkansızlaştırıyor. Ha belirteyim ki bu denli dolgu yaptırmasına bende cok karşıyım ama bunun sürekli yenilenmesini imaj ve statü gerekliliği olduğu kanısındayım. Metabolizmasına dolgu dayanmıyor ne yapsın kızcağız :)
Yaptığı hiçbirşeyide Angi'ye benzetmek için yaptığına inanmıyorum ikisi çok farklı kulvarlarda koşuyorlar , angiyle kıyaslandıgı resimleine bakıyorum medyaya bakarsanı ikisininde güneşgözlüklü uzun saçlı fotosunu koymuşlar taklit demişler, kırmızı giydikleri fotoyu koymuşlar taklit demişler ne yani kırmızı renk Angi'nin tekelinde mi? belki başlangıçta kendine role model olarak onu seçmiştir ama hangimizin role modeli yok ki, hepimizin bilgisayarında klasörler dolusu ünlü resimleri vardır eminim :), dergilerden bile görüp beğendiğimiz modelleri makyajları taklit etmeye calışmıyor muyuz? hele ki sevdiğimiz ünlüleri her daim takip etmiyor muyuz? Bence bu noktada Megan'ında herhangi bir kızdan farkı yok o yüzden magazin kışkırtmalarına aldırmamak lazım zaten adamların amacı ünlüleri birbirine düşürtüp çıkan arbede üzerinden prim yapmak.
Sonuç olarak Megan'ın yüz güzelliğinin hiçte hafife alınacak bir güzellik olduğunu düşünmüyorum, "Bunca saç makyaj bana yapılsa ben daha güzel olurum" diyenleride "ayna ayna söyle bana"yla özdeşleştiriyorum, Fotoğraflardan filan geçtim örneğin Confessions of a Teenage Drama Queen filmi en estetiksiz hali ve annem bile tanımaz etmez görünce ne güzel kız demişti:) Kızın havasında var bişeyler bende avukatı gibi oldum ama neyse idare edin :)) Birkere daha belirteyim Gıcıklık olsun diye yada kötü yorum yapmayın diye yazmadım bunları, mucx :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?