Tatlım zaten benim derdim kızın Angelina'yı sevmesi bununla ilgili açıklamalarda bulunması değil ki, role model aldığı doğrudur ancak yaptığı herşeyin Angelinaya bağlanmasını onaylamıyorum o kadar :) Ben halen Anginin en asi zamanlarında bile megan kadar dil dışarda foto vermediğini düşünüyorum tabi bu benim fikrim:)
Bu arada Angelinanın son filmi Salt çok güzeldi Megan2ın Jonah Hex'ini halen izleyemedim
aaaaay iirenc olcak ama demeden edemedim angienin dili disardaydi ama bi farkla billy bob in agzinin icindeydi. sempatiksalakcinni
bence belirli unlu olma sekilleri var hollywoodda. mesela hillary duff dan sonra miley cyrus gibi. bu modelin tuttugundan emin olunuor sonra biri gidince yerine hopp dieri gelior. hillary duff in eski hallerine oynadigi filmlere bakip miley in cok deil bikac yil onceki hali ile kiyaslarsak cok ayni. disney destekliler fln sonradan da album yapip ben buyudum modu. megani da angie nin yerine yapmaya calisiorlar die dusunuorm. bu yapimcilarin medyanin ve tabi ki unlu olan kisinin de etkisiyle olan bisi. yani bence megan angie nin yerine oynamaya calisior. cevresi yapimcilar bu sekilde yonlendirior olabilir. etkisi olabilir ne biliyim bu kdr tesaduf mu benzerlikler bilemiorm. benm dusuncem , angienin yerini tam olarak hic bi zmn alamicak aralarinda buyuk bir fark var o da oyunculuk yetenegi. girl interrupted daki gibi bi performansi megan in kotarabilecegini sanmiorm suan ama gene de bilemem . benm sahsi dusuncelerim tabi :kedi::kedi: aa bir de cok buyuk bir karakter farklari da var angelina ultra cool bi kadin ama megan oole deil daha cok acik verior kendi ile ilgili yani bu da onu ulasilmaz kilmior. angelina daha soguk konusmayan bir hava sergilior o yuzden daha gizemli kalior.
ama ne olursa olsun megani takip etmek eglenceli makyajlari kiyafeti saci estetikleri dudak dolgusu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tuonelam cnm benm sana da opucunkkkkk vermeden bitirmiyim bu yaziyi ŞenizŞeniz sevemedim cok bu hatunu nedense bilmiorm . angelina aski midir nedir hahahahaha
meganı izlemeyi bende seviyorum,ama çıtası biraz asagıda
olumunekankayizsmile
onların ınadına biz elestrilerimiz ve dusuncelerımız saygı cercevesınden yapabıldık,bu forumda bu mucize...superiz kızlar..nazarlar degmesın bize..
Kirpikleri takma mı?Öyle değilse çok hoş görünüyorlar uzunlarda :)en yakınından en yeni Megan :)))
Ya 3.(4,5,8de yani) resimdeki kız benim facebook arkadaşım. kaydirigubbakcemile3
Bu kadının fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum.Çünkü bu genç yaşında 7 kere bçıak altına yatmış biri...
Bu güzelliği Allah vergisi filan değil.Evet,operasyonlardan önce de hoşmuş ama böyle ilgi toplayacak hiçbir özelliği yokmuş...Her defasında kendini seksi göstermeye çalışması onu daha da itici yapıyor ve özellikle o sahte dudakları....
kadın gıbı kadın ıste :))) tahtakurusu gibi mi olsun 34 beden kaydirigubbakcemile3
ilk fotodaki kiz ust dudagini duzeltirse megan fln solda sifir bence. cok guzel kizmis. ust dudagina sanirim dolgu yaptirmis. azaltmali ya da deilse dolgu kendi dudagi oole ise ki bence kucuk bi ihtimal duzelttirirse sahane olur. bayildim kiza gozleri teni kasi fln sahane.
6. resimdeki kiz cok sirinmis.
4. fotodaki haric dierleri benzemior bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?