Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

yok be balım ya baksana afişler bile benzıyor yani..

dil keza Angelianın işi

ya ki bence en buyuk unsur en kacırdıgımız unsur ise dudakları ile ünlü olan Angelinanın dudaklarına sahip olmak isteme cabasıdır Meganının

yani ben boyle dusunuyorum guzeller a.s.

meganı izlemeyi bende seviyorum,ama çıtası biraz asagıda

olumunekankayizsmile

onların ınadına biz elestrilerimiz ve dusuncelerımız saygı cercevesınden yapabıldık,bu forumda bu mucize...superiz kızlar..nazarlar degmesın bize..

Kızlar madem konumuz Megan Fox bende yeni konu açmak yerine burada paylaşmak istedim :) Yahoo!Answers'tan derlediğim " Do I look like megan Fox" resimleri :)) Sanırım dünyadaki kızların yarısı Megan Foxa benzemeye çalışıyor, "Evet" cevabı alana dek aynı soruyu defalarca soranlar bile var :)) Ben bir tanesinin göz yapısı dışında hiçbirini benzetemedim, Sizce benzeyenler var mı? Buyrun resimler:

walla megana benzeyip benzemediklerine dikkat edemedim..
ama hepsi çok güzeller, megandan güzel olanlar var içlerinde aklinialirimsmile

En son fotodaki kız da kendini Megan'a benzetiyorsa pess... Çok komik. :roflol:

1. fotodakinin gözleri ve burnu benziyor..
4. ve 8. fotodakinin de duruşu.
Ancak bu kadar olur. sempatiksalakcinni
Bütünüyle hiçbiri yanından geçemz Megan'ın.
Oldukça hoş tipler var içlerinde. Beğendim.

aynen katılıyorum eski doğal halleri bin kat iyi bence..

böyle standart bi görüntüsü olmuş ve beğeni topluyo.ama bence çok kötü ve yapay sadece göz rengini çok beğeniyorum doğal olan da bi orası kaldı sanırım

ilk fotodaki kiz ust dudagini duzeltirse megan fln solda sifir bence. cok guzel kizmis. ust dudagina sanirim dolgu yaptirmis. azaltmali ya da deilse dolgu kendi dudagi oole ise ki bence kucuk bi ihtimal duzelttirirse sahane olur. bayildim kiza gozleri teni kasi fln sahane.
6. resimdeki kiz cok sirinmis.
4. fotodaki haric dierleri benzemior bence.

Bambamcım bende ilk fotodaki kızın dudagını düzeltmesi halinde afet olacağı kanısındayım :)) suratı gözleri çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…