Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Öncelikle her yoruma saygım oldugunu belirteyim ancak kendi yorumumu eklemeden geçemeyeceğim :) "Megan sadece estetik harikası" diyen yorumlara katılmıyorum, Baştan söyliyim kabul ediyorum ki şu an eski hallerinden çok farklı ve bazı operasyonlar geçirmiş ancak kızda hep potansiyel varmış ki estetikle güzelliğine güzellik katılmış, yaptirdigi 2 ciddi estetik operasyon var bir tanesi rinoplasty diğeride göğüslerine silikon, kalan işlemlerin hiçbirini "estetik operasyon" olarak nitelemiyorum çünkü yanağa ve dudağa dolgu sıktırmayı da operasyondan saymıyorum. Medya haberlerine bakarsak cenesi yapma bilmemneresi yapma vs vs tamamen abartma olduğu ortada.. Kıyaslama yapılan insanlarda çok komik deniz akkaya, heidi vs vs.. Bu bahsedilen şahıslar kalça kemiklerine kadar törpülettiren, kafası kadar silikon göğüs taşıyan insanlar ki meganın estetik operasyonları onların yanında solda sıfır kalır.

Gelelim Yıllar içinde geçirdiği evrime, ben Meganla aynı yaştayım ve bundan 5 sene önceki halime bakınca saç tarzımdan, giyimimden makyajımdan acaip utanıyorum:)) utanıyorum derken yanlış anlaşılmasın herkesin eski resimlerine bakıp " ay ne kıroymuşum yaa " dediği anlar vardır ya işte onlardan bahsediyorum.. Sonuçta Megan'ın kırmızı halıda cekilmiş fotoları kız 17-18 yaşındayken başlıyor, en toy bilinçsiz zamanları iğrenç çingene pembesi simli rujlar,yanlış şekillendirilmiş kaş ve saçlarla abuk subuk kıyafetlerle ortada dolanıyor Megan.

Şimdi hangimizin eline milyon dolarlar versek kendini daha da güzelleştirmeye çalışmaz, hele ki bu işten para kazanıyorsa? Hollywoodda ki güzellik rekabetinden kimsenin haberi yok sanırım sadece pırıltılı kısmını görüyoruz..bu normal halimizle elimizden geleni yapıyoruz güzelleşmek için , o kadar imkanımız olsa bizde neler neler denerdik, kimse ay ben yapmazdım demesin çünkü hiç inandırıcı olmaz..evet belki her ay dolgu yaptırmazdınız ama mutlaka başka seyler yapar 3 5 ayda bir dolgunuzuda yenilerdiniz. Megan için bu bence imkansız çünkü statü gereği bir kere dolgun dudaklarla anılmaya başlamış olması onun ince dudaklarına geri dönmesini imkansızlaştırıyor. Ha belirteyim ki bu denli dolgu yaptırmasına bende cok karşıyım ama bunun sürekli yenilenmesini imaj ve statü gerekliliği olduğu kanısındayım. Metabolizmasına dolgu dayanmıyor ne yapsın kızcağız :)

Yaptığı hiçbirşeyide Angi'ye benzetmek için yaptığına inanmıyorum ikisi çok farklı kulvarlarda koşuyorlar , angiyle kıyaslandıgı resimleine bakıyorum medyaya bakarsanı ikisininde güneşgözlüklü uzun saçlı fotosunu koymuşlar taklit demişler, kırmızı giydikleri fotoyu koymuşlar taklit demişler ne yani kırmızı renk Angi'nin tekelinde mi? belki başlangıçta kendine role model olarak onu seçmiştir ama hangimizin role modeli yok ki, hepimizin bilgisayarında klasörler dolusu ünlü resimleri vardır eminim :), dergilerden bile görüp beğendiğimiz modelleri makyajları taklit etmeye calışmıyor muyuz? hele ki sevdiğimiz ünlüleri her daim takip etmiyor muyuz? Bence bu noktada Megan'ında herhangi bir kızdan farkı yok o yüzden magazin kışkırtmalarına aldırmamak lazım zaten adamların amacı ünlüleri birbirine düşürtüp çıkan arbede üzerinden prim yapmak.

Sonuç olarak Megan'ın yüz güzelliğinin hiçte hafife alınacak bir güzellik olduğunu düşünmüyorum, "Bunca saç makyaj bana yapılsa ben daha güzel olurum" diyenleride "ayna ayna söyle bana"yla özdeşleştiriyorum, Fotoğraflardan filan geçtim örneğin Confessions of a Teenage Drama Queen filmi en estetiksiz hali ve annem bile tanımaz etmez görünce ne güzel kız demişti:) Kızın havasında var bişeyler bende avukatı gibi oldum ama neyse idare edin :)) Birkere daha belirteyim Gıcıklık olsun diye yada kötü yorum yapmayın diye yazmadım bunları, mucx :)

Bu bölümü özellikle ayırdım.Aynı fikirdeyim.Kıyaslandıkları fotoğraflar o kadar komik ki?Vay efendim beyaz gömlek giymiş ikisi de, demek ki Megan Angelina Jolieyi taklit ediyor..Saçma sapan bir sürü kıyaslama...Hani birgün Meganın çocuğu filan olur.Angelinaya özendi anne oldu derler diye korkuyorum.Annelikte sırf Angelinaya özgü bişey çünkü... :1ninca:

Tuonelacım dedıklerıne birsey dısında katılıyorum..Angelinaya ilk benzeten medya degil,ta kendisi bunu başlattı.
Tum roportajlarında ne kadar begendıgını,Brad Pitt olmasa sevgilisi olmak ısteyecegını soyledi..

Ha buarada madem bu kadar benzemıyordu,poz verişi,duruşu,devamlı dili dısarda pozlar vermesi ve en önemlisi demeçlerinin benzerligi Angelinanın genclik yıllarını fazlasıyla anımsatıyor.

Sırf olayları kıyafetmiş,dovmeymiş gibi dusunmeyın

Haha evet canım Megan'ın çocuğu olursa bu kıyaslama kesin yapılacaktır yarın öbürgün görürüz :))

Angelina'yı taklit ediyor denmesini benim de aklım almıyor.
Bu kısma özellikle katılıyorum.
Bin tane ünlü vardır aynı pozu veren, aynı tip giyinen.
Kıyaslama yapmak çok gereksiz.

Canım zaten yorumuna bakınca aynı şeyi düşündüğümüz ortada. Bende Angiyi başlangıçta role model olarak aldığını ancak geçen yıllar içinde medyanın konunun üstüne bu dengi gitmesinin artık abartı olduğunu düşünmekteyim. Yukarıda bir arkadaşın yorumu çok hoşuma gitti belirttiği gibi "utanmasalar kız doğursa Angelinaya özentisinden doğurdu diyecekler :))"

Birde olaya medya açısından baktığım için kıyafet ve genel görünüşü ele alarak yorum yapmıştım. Ancak sende iyi bilirsin ki ne kadar asi takılsada Angelinanın gençlik resimlerinde bile sürekli dili dışarda gezen, öpücük atan parmaklarını emen bir duruşu yoktur, Megan ise dili dışarda,başparmak ağzında, hafif utangaçlıkla karışık seksi bir duruş sergilemeye çalışmakta. Seninde dediğin gibi geriye birtek yorumların benzerliği kalıyor ondada Angiyi beğendiğini açıklamasını öyle doğal buluyorum ki,aynen Olivia Wilde hakkında şu açıklamayı yapması gibi: "I mean, I could see myself in a relationship with a girl - Olivia Wilde is so sexy she makes me want to strangle a mountain ox with my bare hands. She's mesmerizing." -. Ancak Medya Olivia Wild yerine sürekli Angelinayla ikisini karşılaştırarak ortalığı kızıştırmaya çalışıyor çünkü Angelina her zaman daha popüler, ama sokaktaki 3 kişiden ikisi Olivia'nın kim olduğunu bilmez dolayısıyla konu haber niteliği taşımaz.

Diğer bir sinir olduğum konuda Medyanın bu sıralar Angelina'nın Megan'ı kıskanmaya başladığı yönündeki abartıları, yani nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar Angelinanın yaşı 35 e dayandı diye şimdide " move on angie" tarzında başlıklar atıyorlar, bu aynen Megan'a yaptıkları "taklitçi" yakıştırması kadar kötü. İşte benim derdim buydu yoksa daha öncede belirttiğim gibi herkesin yorumuna saygım var ve topiğim mahvolmasınıda istemiyorum çünkü benimde hoşuma giden bir konu Megan'ın dolgusunu kılığını kıyafetini tartışmak :)):kedi:

bayanlar megan eminem ve rihananın bi düeti var onun klibinde oynamış dikkat ettnizmi ben tesadüf eseri gördümboshayallersmile

Minikcim bende geçenlerde izleme fırsatı buldum, beğendim diyebilirim zaten megan'ın doğal gibi görünen daha salaş kıyafetli hallerini daha çok beğeniyorum:) hele boxer ve t-shirt birde dağınık saçlarla görüntülenince çok tatlı oluyor :)

dil mevzusu Angelinanin fixiydi balım yapma :))

Megan parmak emmesinin nedeninin de acıkcası o sorunlu parmagı makufle etmek oldugunu dudsunuyorum ben :)))

Olivia degil de Angelinaydı,Olivia yazan tek makale vardır ama Angelina yazan yuzlerce.Bu acıklamayı da bıseksuel oldugunu acıklarken soyledi..ki kaldıkı Angelina biseksueldi gercketne..Megan ise evlendi ve bir kadınla hic gorulmedi..bu kadar benzer demecler olmamalı bence..

"Asked if she has a crush on Angelina - who has six children with partner Brad Pitt – Megan told Britain’s Heat magazine: “Absolutely. Every time a relationship ends, I say, ‘If I could just be Angelina’s girlfriend, I would be so happy.’”

“I love Angelina Jolie. She’s someone I admire and look up to. She’s my favourite actress in Hollywood. I just love that she’s incredibly honest, and I feel that she’s not afraid to be herself. She tells you exactly what’s on her mind.”

Tatlım zaten benim derdim kızın Angelina'yı sevmesi bununla ilgili açıklamalarda bulunması değil ki, role model aldığı doğrudur ancak yaptığı herşeyin Angelinaya bağlanmasını onaylamıyorum o kadar :) Ben halen Anginin en asi zamanlarında bile megan kadar dil dışarda foto vermediğini düşünüyorum tabi bu benim fikrim:)

Bu arada Angelinanın son filmi Salt çok güzeldi Megan2ın Jonah Hex'ini halen izleyemedim

evet bende beğendim direk yatakdan kalkmış salaş haliyle çok hoşdu:lepi:

aaaaay iirenc olcak ama demeden edemedim angienin dili disardaydi ama bi farkla billy bob in agzinin icindeydi. sempatiksalakcinni

bence belirli unlu olma sekilleri var hollywoodda. mesela hillary duff dan sonra miley cyrus gibi. bu modelin tuttugundan emin olunuor sonra biri gidince yerine hopp dieri gelior. hillary duff in eski hallerine oynadigi filmlere bakip miley in cok deil bikac yil onceki hali ile kiyaslarsak cok ayni. disney destekliler fln sonradan da album yapip ben buyudum modu. megani da angie nin yerine yapmaya calisiorlar die dusunuorm. bu yapimcilarin medyanin ve tabi ki unlu olan kisinin de etkisiyle olan bisi. yani bence megan angie nin yerine oynamaya calisior. cevresi yapimcilar bu sekilde yonlendirior olabilir. etkisi olabilir ne biliyim bu kdr tesaduf mu benzerlikler bilemiorm. benm dusuncem , angienin yerini tam olarak hic bi zmn alamicak aralarinda buyuk bir fark var o da oyunculuk yetenegi. girl interrupted daki gibi bi performansi megan in kotarabilecegini sanmiorm suan ama gene de bilemem . benm sahsi dusuncelerim tabi :kedi::kedi: aa bir de cok buyuk bir karakter farklari da var angelina ultra cool bi kadin ama megan oole deil daha cok acik verior kendi ile ilgili yani bu da onu ulasilmaz kilmior. angelina daha soguk konusmayan bir hava sergilior o yuzden daha gizemli kalior.
ama ne olursa olsun megani takip etmek eglenceli makyajlari kiyafeti saci estetikleri dudak dolgusu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tuonelam cnm benm sana da opucunkkkkk vermeden bitirmiyim bu yaziyi ŞenizŞeniz sevemedim cok bu hatunu nedense bilmiorm . angelina aski midir nedir hahahahaha

Burnu estetik.
Dudaklar dolgu.
Çenede bir operasyon var mı bilmiyorum.
Bunun dışında botoks yaptırmıştı bir ara.
Şimdi daha iyi görünüyor yüzü.
Göğüslerinde silikon vardı ama şimdi çıkarttırmış sanırım.
Çok kötü görünüyor şu sıralar göğüs kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…